Pieces of a Woman

(2021)

Frânturi de femeie

Poster Pieces of a Woman Postere Pieces of a Woman

Sinopsis Pieces of a Woman

Pieces of a Woman

Semnat de regizorul premiat Kornél Mundruczó (ORAȘUL CÂINILOR) și de producătorul executiv Martin Scorsese, Frânturi de femeie este povestea profund personală, sfâșietoare și sublimă a unei femei (Vanessa Kirby, distinsă cu premiul pentru Cea mai bună actriță la Festivalul de film de la Veneția, 2020) care învață să trăiască purtând în suflet durerea unei pierderi copleșitoare.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0
Vezi pe Netflix
O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur, o nominalizare BAFTA, un premiu şi o nominalizare Venetia
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

  • Fragmentos de una mujer
  • Pieces of a Woman

Produs de

Creative Wealth Media Finance

Distribuitorul international

Netflix

Țara

Canada, Ungaria, SUA

Părerea criticului

StefanDo pe 07 Ianuarie 2021 17:47
Un plan-secvenţă de 23 de minute şi o interpretare imposibil de ignorat a britanicei Vanessa Kirby, iată două dintre plusurile lui Frânturi de femeie/Pieces of a Woman, film lansat pe Netflix chiar astăzi. Kirby şi Shia LaBeouf îi interpretează pe Martha şi Sean, doi soţi care aşteaptă un copil, doar că decizia de a naşte acasă, cu ajutorul unei moaşe, îi va împinge spre o traumă şi un proces ce va isca vâlvă.

Deşi cariera ei este mult mai bogată, mulţi o ştim pe Vanessa Kirby datorită rolului prinţesei Margaret din The Crown, care i-a deschis multe porţi (inclusiv în blockbustere de acţiune precum Mission: Impossible - Fallout şi Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw), pregătind-o şi pentru drama maghiarului Kornél Mundruczó. Dacă în The Crown actriţa o interpreta pe sora reginei, un personaj care îşi vede şansele la fericire… citeşte

1 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
ioana1007 pe 09 Ianuarie 2021 01:11
No doubt,, un film BUN ! Actorii toti foarte buni, regie impecabila, muzica superba, De vazut !
3 0
andra_maravela pe 08 Ianuarie 2021 18:07
And the Oscar goes to.. best movie or actress in main role for Vanessa Kirby :) un film metaforic, simbolistic filmat cu o tehnica teatrala. Scena rodirii semințelor de mar semnificand renașterea sperantei. Superb. Filmul anului pentru mine:)
2 0
alcineva pe 11 Ianuarie 2021 11:22
Exceptional film!Este ca o simfonie a durerii si tristetii.Vanessa Kirby absolut remarcabila!Asteptam Oscarul.Pieces of a Woman cred ca este filmul anului.
2 1
mladitza pe 19 Ianuarie 2021 09:44
film nou și bun...
... adică o raritate. Am rezistat cu greu la prima parte din film - cu toate că e cea mai intensă eram cât pe ce să renunț să-l vizionez, eu aș fi pierdut, e un film bun, psihologic, cu un scenariu bun, interpretări bune. Deși tema este trauma, finalul vine cu mângâiere și un pic de poezie.
1 0
hitman78 pe 09 Ianuarie 2021 20:40
bravo netflix
Da!!!!SI eu zic ca asta e filmului anului 2020 nici nu stiu ce sa mai spun m-a lasat fara cuvinte peste 2 ore am fost acaparat total de ce se intampla si wow actrita principala e colosala ce rol a putut sa faca!!!!Nu-l ratati mai ales cei carora v-a placut Marriage Story,Pieces of a Woman e si mai bun.
1 0
AdriAdrianna98 pe 26 Februarie 2022 11:42
Cel mai mult mi-a placut fix aspectul pentru care a fost si nominalizat filmul, efectiv m-am uitat la tot filmul pentru Vanessa, mi se pare ca i s-a potrivit superb rolul. Filmul relativ slabut, sensibil si emotionant, in mare parte datorita jocului bun al actorilor si imaginii si cadrelor frumoase, altfel povestea destul de slaba. Cu niste actori mai slabi si filmat mai prost, cred ca ar fi fost o prostie. Finalul destul de stupid, ma refer la scenele cu procesul.
0 0
nictud pe 26 Martie 2021 15:39
Cred că la început...a fost femeia. Apoi au apărut toate celelalte.

Un film bine “lucrat” cu un mare plus pentru muzica din fundal, excelent aleasă.

0 0
arina7 pe 28 Ianuarie 2021 22:19
filmul are nota 7,1 pe IMDB, iar aici apare ca 5,6. De ce asa?!
0 0
777L pe 08 Ianuarie 2021 10:38
Mi-ar fi plăcut mai mult dacă, după scena nașterii, filmul nu s-ar fi dus intr-o direcție oarecum previzibila sau cel puțin revăzută in alte filme - destrămarea cuplului - comportamentul contradictoriu al partenerului la începutul și finalul filmului.
0 1
mladitza pe 19 ianuarie 2021 09:40
SPOILER. Opinia mea personală: Uneori previzibil e o consecință logică. Studiile psihologice arată că în cazul pierderii unui copil, cele mai multe cupluri se destramă. Nu e neaparat contradictoriu comportamentul partenerului, pur și simplu evenimentul tragic și răcirea relației cu Martha l-a schimbat. Poate că, totuși, nu definitiv...
lili22 pe 23 Ianuarie 2021 22:12
Previzibil filmul, ce poate urma dupa ce a murit copilul.Proces, figuri triste peste tot, o despartire.
0 4

Spune-ţi părerea despre Pieces of a Woman

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Pieces of a Woman
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells