Personal Effects

(2005)

Planul perfect

Poster Personal Effects Poster Personal Effects

Sinopsis Personal Effects

Mai mult

Dupa ce Chris, fratele avocatei Bonnie Locke dispare fara urma, lasandu-le singure pe sotia si fiica sa de sase ani, nimeni din familie nu se gandeste sa anunte politia. Cum barbatul nu se bucura de prea multa incredere nici chiar in propria familie, sotia nu considera necesar sa intreprinda vreo actiune pentru a-si recupera sotul. Insa Bonnie nu este genul de femeie care sa accepte cu usurinta o situatie inexplicabila si porneste pe urmele fratelui sau, incercand sa descopere secretele din viata…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.3

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

Canada

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 19 Decembrie 2010 03:23
Agente imobiliare din Cicago care sar culca cu un client ca sa cumpere o casa , mosteniri , femei care se stramba ....

Film cam tras de par - ciorba lungita cu multa apa ! Trebe inregistrat kiar si cu timeshift , pt rulare cu viteza 2 x - 8 x sau deskis seminte de dovleac crude , incarcat acumulatori pt .. mers cu bicicleta dupa informatii , eliminat toxine etc .
A fost si in 18mai12

0 1
Vegetarian pe 19 mai 2012 19:44
Sã nu râzi de cineva , sã nu plângi pe cineva , sa nu detesti pe cineva , sã nu admiri pe cineva , ci sã întelegi . Ne definim in functie de deciziile luate . Viata este suma alegerilor noastre . Majoritatea oamenilor gasesc placere in munca lor , in familie si in speranta ca generatiile urmatoare vor intelege mai mult .

Spune-ţi părerea despre Personal Effects

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
jinglebells