Perfetti sconosciuti

(2016)

Complet străini

Poster Perfetti sconosciuti Postere Perfetti sconosciuti

Sinopsis Perfetti sconosciuti

Perfetti sconosciuti

Fiecare dintre noi are trei vieți: o publică, una privată și una secretă.
În timpul unei cine, un grup de prieteni decide să facă un fel de joc adevăr sau provocare, prin punerea telefoanelor mobile pe masă. Pe durata cinei, mesajele și apelurile telefonice sunt partajate între ei, făcându-și publice unul altuia secretele.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • Perfect Strangers

Produs de

Lotus Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Future Film

Distribuit in Romania de

Independența Film

Țara

Italia

Box office Perfetti sconosciuti

Weekend premieră (24.04.2017)
  • Loc 11
  • Spectatori 2.183
  • Încasări (RON) 41.233,00
Total
  • Spectatori 8.706
  • Încasări (RON) 157.898,00
  • Încasări (USD) 38.188,06

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sigalia pe 19 Septembrie 2016 22:02
Merge pana la urma sa dedici acestui film o seara,desi n-o sa fii cutremurat de cine stie ce mari revelatii.
Mica surpriza din final, salveaza scenariul de neverosimil si te face sa rasufli usurat alaturi de protagonisti.
Personajele sunt puse in ipostaze relevante.Fiecare ne arata cate ceva din inevitabilul vietii:plictisul domestic, criza de relatie cu copilul ajuns la adolescenta,tendinta de evadare la confruntarea cu batranetea parintilor,teama de neacceptare atunci cand este diferit de majoritate,ba chiar si cat de obositoare poate fi o fericire constanta.

Morala e misto de tot.Filmul nu vrea sa spuna deloc ca fiecare are ceva de ascuns,sau ceva de care ar trebui sa ii fie rusine.
Ideea e ca viata fara o zona de intimitate numai a ta,ar fi imposibil de trait.

12 2
sabinalin pe 06 Octombrie 2016 11:33
Poate cinematografia italiana nu mai are stralucirea de pe vremea celebrului careu de asi Fellini-Antonioni-Visconti-de Sica insa continua sa produca material de cea mai buna calitate pentru aceia care isi doresc sa vada si altceva decat filme americane. Dovada e si aceasta mica bijuterie cinematografica de mare forta, film care poate fi privit atat in cheie comica dar si dramatica, depinde pentru ce viziune optam, depinde cum vedem finalul. "Perfetti sconosciutti" a castigat in 2016 premiul David di Donatello pentru cel mai bun film, poate aici e un pic de exagerare, personal as fi votat pentru exceptionalul "La giovinezza" al lui Paolo Sorrentino, insa acest fapt nu scade cu nimic din meritele peliculei care ne demonstreaza o data in plus cat de nociva e invadarea intimitatii umane.
10 4
karina07 pe 02 Octombrie 2016 23:16
Chiar ca "oamenii sunt fragili". Mai nou ti-e greu sa ai incredere si in tine, mai ales in persoanele de alaturi, ajungand intr-un moment in care nu mai stii cine sunt.
6 0
xerses pe 17 Septembrie 2016 21:12
Un astfel de film iti aprinde toate beculetele de avertisment in privinta lucrurilor pe care le credeam reale in viata noastra.
6 3
CataLiNNN pe 25 Iulie 2017 23:56
Un film ce a dorit sa transpuna realitatea, secretele, minciunile, dorintele si frustrarile oamenilor care traiesc cu sau printre noi. Si a reusit!

Increderea oarba si teama de a comunica nasc problemele prezentate.
Loialitatea ajunge sa fie pe cale de disparitie din cauza implicarii sintetice a oamenilor in relatiile lor.
Deznodamantul are o influenta puternica asupra notei generale a filmului si pune accentul pe moralitate si incredere, insa doreste sa imprime poate prea brusc sfarsitul fericirii false si inceputul unui nou drum, onest si curat.

Cineva a parafrazat cateva replici: "Nu trebuie transformata fiecare discuție într-o luptă pentru supremație. Nu cred că este slab cel care este dispus să cedeze. Singurele cupluri pe care le vad sa reziste, sunt cele în care unul dintre ei, indiferent cine, face un pas înapoi. Chiar daca el este cu un pas mai inaintea celuilalt".

4 0
Dorim pe 02 Mai 2017 10:50
Un film atat de frumos proportionat cum de multa vreme nu am mai vazut in cazul cinematografiei italiene! E ca un vis, are toate ingredientele unei opere cinematografice complete!
Personajele, de la taximetrist la psiholoaga, sunt alese pe spranceana, iar twist-ul de final e cel care declanseaza, (daca pana atunci filmul in sine n-a facut-o), adevarate intrebari despre sine si despre cei din imediata apropiere in capul privitorului.

4 1
borisvultur pe 21 Septembrie 2016 19:03
de la Marquez citire
Un joc masochist, care trezește ipocrizia latentă. De admirat armonizarea grupului de acttori. Marquez spunea că avem 3 vieți : socială, privată și secretă. Filmul nesesită asociații : CARNAGE de Polanski, dar și piesa CINĂ CU PRIETENI de Donald Marhulies (ecranizată de Norman Jewison)
4 3
mihaelatb pe 31 Mai 2017 20:43
De mult nu am mai vazut un film bun, nou si bun! Iar Perfetti sconosciuti are ambele atribute. O cina intre prieteni, o provocare la un joc -sa-i zicem de societate- si incepe haosul. Frustrari, dorinte, fantezii, oprimari, culpabilizari, toate ies la iveala. Asa cum spune Rocco "Non trasformare ogni discussione in una lotta di supremazia. Non credo che sia debole chi è disposto a cedere, Le uniche coppie che vedo durare sono quelle dove uno dei due, non importa chi, riesce a fare un passo indietro. E invece sta un passo avanti." -Nu trebuie transformata fiecare discuție într-o luptă pentru supremație. Nu cred că este slab cel care este dispus să cedeze, Singurele cupluri pe care le vad sa reziste, sunt cele în care unul dintre ei, indiferent cine, face un pas înapoi. Chiar daca el este cu un pas mai inaintea celuilalt". Nu pot evidentia un actor, toti au… citeşte
3 0
denisa_zaharia pe 05 Martie 2017 20:56
Un film care mi-a placut foarte mult. M-a facut sa ma gandesc la conflictul dintre aparenta si esenta,la ceea ce vrem sa parem in ochii celorlalti si la ceea ce suntem de fapt si nu vrem sa aratam. Oare nu toti incercam sa facem asta purtand niste masti fericite? Nimeni nu vrea sa arate cat este de nefericit si cate nemultumiri are. Incercam sa ne ascundem in spatele aparentelor,in spatele unei fericiri false. Filmul surprinde perfect viata din zilele noastre,felul in care toti am devenit dependenti de tehnologie,mai cu seama de telefoanele noastre care incep sa detina din ce in ce mai multe secrete,comunicand tot mai mult pe retelele de socializare si indepartandu-ne putin cate putin de adevarata comunicare,realizata fata in fata.

Mi-a placut povestea fiecarui cuplu,felul in care nemultumirile fiecaruia au fost surprinse gradat pentru ca in final ajungi sa realizezi ca desi… citeşte

3 0
andyy pe 11 Mai 2017 01:02
O surpriza extrem de placuta acest film. Dincolo de jocul proprpriu zis, acest film este o radiografie cruda a realitatii din societatea de azi, una plina de aparente, minciuni si secrete. Acest lucru se rasfrange si in cuplurile de astazi, unde evolutia tehnologiei contribuie si ea la disparitia celor mai importante elemente ale unui cuplu fericit: iubirea, comunicarea, increderea si sinceritatea.
2 1
GabrielaSirbu pe 19 Iunie 2017 14:41
Da - da, obligatoriu de vazut ...hi...."...frumosi cercei. Sunt noi?"
1 0
Domolul pe 24 octombrie 2017 23:12
Nici asta nu am inteles. Pai nu si-i daduse jos cand l-a scuipat pe Cosimo, atunci cand, dositi fiind intr-o camera anexa s-au privit adanc in ochi ? De unde i-a mai dat jos iarasi la sfarsit, nu mai stiu.
GabrielaSirbu pe 30 decembrie 2019 09:50
Paaaaaaaaaaaai, in general, cei care NU sunt prinsi ca fac ceva imoral sau ilegal - desi universul le trimite semnale - nu se schimba...
andryan pe 03 Mai 2017 15:34
Un film exceptional din seria : ce-ar fi fost daca....L-am vazut si l-am revazut cu aceeasi placere si emotie. Nu-l recomand insa celor carora le plac filmele cu actiune si impuscaturi.
1 0
nacu_alexandru pe 30 Aprilie 2017 04:37
Al3X
De ce e bagat ca si film de comedie?? ca nu am ris deloc !!
1 6
Iulix_73 pe 13 Iunie 2021 15:12
Superb
Filmul expune o idee interesanta plecand de la premisa ca fiecare dintre noi are 3 vieti : una publica, una privata și una secreta . Jocul din start cu prezentarea celorlalti a vietii lui secrete , genereaza o insiruire de ipoteze care mai de care mai terifiante cu posibilitatea dezvaluirilor celor mai intunecoase secrete personale .Si da, asa cum era normal , nimeni nu a dorit sa-si expuna secretele "nevinovate" dar simpla retrospectiva a ceea ce se putea intampla ii pune pe ganduri pe toti ...
0 0
florin2014 pe 07 Octombrie 2020 14:01
Finalul salveaza
Foarte bun, dar trebuie sa ai rabdare pana la ultima secventa.
0 0

Spune-ţi părerea despre Perfetti sconosciuti

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Perfetti sconosciuti
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells