Pars vite et reviens tard

(2007)

Semnele mortii

Poster Pars vite et reviens tard Poster Pars vite et reviens tard

Sinopsis Pars vite et reviens tard

Mai mult

Un mesaj straniu. Un semn rau. O urgie se va abate în curând…. Inspirat din bestsellerul omonim al celebrei scriitoare Fred Vargas, regizorul Regis Wargnier ne aduce un thriller plin de acțiune și suspans. Comisarului Jean, Baptiste Adamsberg (Juan Garcia) nu pare încântat de schimbarea anotimpului. Odată cu venirea primăverii, starea sa de anxietate creștere, iar distanța și neințelegerile dintre el și logodnica sa se accentuează. Nimic nu mai pare să fie la locul lui în…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: bocce09
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.6

Caseta tehnică

AKA

  • Seeds of Death

Produs de

Societe des Etablissements L. Gaumont

Țara

Franta
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Piratu pe 24 Aprilie 2011 01:16
Demult numai vazusem un film francez si a dat norocu peste mine asta seara la tv.Pars vite et reviens tard (Semnele Mortii) un thriller clasic francez cu o poveste originala si interesanta inspirata din bestsellerul omonim al celebrei scriitoare Fred Vargas.Regizorul,Regis Wargnier ne aduce un thriller plin de acțiune și suspans prin intretinerea continua a misterului si o panica crescanda pe strazile modernului Paris unde in aparenta cateva “graffiti” de pe usile parizienilor si mesajele apocaliptice medievale citite in piata publica nu aduc a ceva amenintator pana la aparitia primelor victime.

Comisarul Jean Adamsberg (Juan Garcia) porneste intr-o investigatie plina de rasturnari de situatie ,o intriga ce te tine in suspans cu dorinta arzatoare de-a afla “verdictul final”,vinovatul misterios.

0 2

Spune-ţi părerea despre Pars vite et reviens tard

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells