Pardes

(1997)

Triunghiul dragostei

Poster Pardes Postere Pardes

Sinopsis Pardes

Mai mult
Kishorilal traieste de mult timp in America, dar nu a uitat tara sa natala, India, si nici obiceiurile stravechi. Dorinta sa e sa gaseasca o sotie indianca pentru fiul sau, Rajiv, care e foarte bine adaptata in America. Ganga, fiica prietenului sau, pare a fi alegerea ideala.
Kishorilal le spune tuturor propunerea sa si Rajiv si Ganga accepta sa se casatoreasca. Arjun, fiul vitreg al lui Kishorilal, e trimis in India sa supravegheze lucrurile, pana cand cei doi vin in America.

Singura problema e ca Ganga descopera curand…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9
Se difuzează la TV.
National TV
Duminică, 24 Mar 20:00

Caseta tehnică

Produs de

Mukta Arts Ltd.

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

B4U Entertainment

Țara

India

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
reivan pe 30 Aprilie 2012 19:37
Dupa ce vad asa ceva , asa actori slabi si asa scenarii de cacat cum numai in telenovelele spaniole in care aflii ca iubita ta si sora ei sunt defapt surorile tale care te credeau mort la nastere , si ca esti facut cu ..gradinaru` in cel mai bun caz in cel mai rau cu vre`un cal.
1 1
Aprill pe 20 iulie 2012 20:02
,,Dupa ce vad asa ceva '' imi dau seama cine esti : un semi-analfabet ce a decis sa faca publica aceasta calitate !!!!!!! Rusiniiica !!!!!
ShahRukh pe 2 octombrie 2014 23:57
De acord cu tine in ceea ce priveste serialele de pe national. Dar nu porcariile alea sunt adevaratele filme indene de la bollywood, filmele de la bollywood au evoluat foarte mult, nu mai sunt cum erau odata, incearca macar de plictiseala sa te uiti la "Jab tak hai jaan (Atat timp cat voi trai)", "Aashiqui 2", sau "Don 2" dupa unu din astea sunt sigur ca o sa iti schimbi radical parerea. :)
Aprill pe 20 Iulie 2012 19:56
merita vazut !
Filmul se adreseaza celor ce simt pulsul vietii !!!!! O-ncarcatura emotionala ce n-o veti uita prea curand !!!!!!!!
1 2
cristina_cristinela pe 26 Martie 2020 15:06
cris
domnilor,filmul nu e pt cei care iub filme de genul CRANK sau PACIFIC,filme de actiune sau americane...deci nu le urmariti...sunt pt cei cu sensibilitate crescuta...filme,le indiene sunt pline de vorbarie,nu de actiunel*exista si exceptii...SI SE DEDICA RELATII,LOR SI SENTIMENTELOR INTRE OAMENI,AMESTECATE CU ID3EI DE TRADITIE,OBICEIURI,RELIGIE...DE CI NU SU NT DECAT PT UNELE PERS...E UN F7ILM BUN CU MUZICA BUNA
0 0
francesca_gheorghe pe 13 Iulie 2014 18:25
Filmul este foarte frumos asa ca daca nu va plac aceste filme dece le mai vizionati asta nu înțeleg la voi cei care adresati tot felul de comentarii dar in niciun caz comentarii plăcute , va uitati la toate filmele pana la capăt, dar dupa aceea jigniti toate fazele pe care aceștia le fac!!! Nu va mai uitati dracu la ele si nu o sa va mai deranjeze cu nimic aceste filme pe voi va trage cineva la raspunedere ca nu sunteți PERFECTI înțelegeti bai oamenilor ca SUNT DOAR NIȘTE FILME asa cum sunt si serialele românești etc. VEDETIVA DE TREBURILE VOASTRE CA NU VA OBLIGA NIMENI SA VA UITATI LA FILMELE ASTEA!!!
0 1

Spune-ţi părerea despre Pardes

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells