Paper Towns

(2015)

Orașe de hârtie

Poster Paper Towns Postere Paper Towns

Sinopsis Paper Towns

Mai mult
Paper Towns

Adaptat după romanul bestseller al lui John Green („The Fault in Our Stars”), ORAȘE DE HÂRTIE este o poveste despre maturizare, care se concentrează asupra lui Quentin și a enigmaticei sale vecine Margo, căreia îi plac atât de mult misterele, încât devine unul.

După ce îl poartă printr-o aventură de o noapte prin oraș, Margo dispare brusc -- lăsând în urmă indicii criptate pentru a fi descifrate de Quentin. Căutarea îl poartă pe Quentin și pe prietenii săi într-o…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

Produs de

Fox 2000 Pictures

Distribuit in Romania de

Odeon Cineplex

Țara

SUA

Box office Paper Towns

Weekend premieră (10.08.2015)
  • Loc 5
  • Spectatori 8.465
  • Încasări (RON) 142.339,00
Total
  • Spectatori 31.780
  • Încasări (RON) 481.239,10
  • Încasări (USD) 122.018,20

Părerea criticului

StefanDo pe 12 August 2015 13:59
Adesea adolescenţii sunt neglijaţi de oferta cinematografelor, dar această situaţie se schimbă de vineri, când pe ecrane se lansează Paper Towns, o dramedie ataşantă inspirată de romanul omonim al lui John Green (The Fault in Our Stars). Paper Towns pierde puncte din cauza lungimii exagerate şi a schimbărilor de ritm supărătoare, dar recuperează cu actorii buni, o abordare sensibilă a problemelor vârstei, dar şi cu cel mai distractiv moment văzut în ultimele luni la cinema. Iată mai jos de ce ar fi o idee bună să îi dai o şansă în weekend.

Îmbucurător la Paper Towns este familiarul personajelor. Într-o vreme când marile ecrane sunt dominate de fapte, evenimente şi experienţe extraordinare, un elev de liceu din Florida ne arată că la cinema nu trebuie să vezi doar agenţi secreţi, extratereştri, monştri şi supereroi. Quentin (Nat… citeşte

2 0
Osi pe 23 aprilie 2020 15:24
Este greșită informația din sinopsis cum că filmul ar fi inspirat de romanul „The Fault in Our Stars” al lui John Green. Într-adevăr e adaptat după un roman al lui Green, dar e vorba de romanul „Paper Towns”. ;-)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
nyuszi pe 11 August 2015 00:20
N-a fost rau. M-am dus ca a fost gratis, si nu m-am asteptat la nimic, dar mi-a placut. Mi s-a parut interesant cum filmul a tratat felul in care, vrand nevrand, ne imaginam tot felul de lucruri despre oameni, ii idealizam, si ei, de fapt, sunt, in cel mai bun caz, doar oameni normali, ca noi toti. E usor sa proiectam anumite calitati asupra unor oameni pe care nu-i cunoastem, si apoi sa ne simtim frustrati ca nu se ridica la nivelul asteptarilor noastre. Cam asta a facut Quentin cu Margo, si e oarecum trist: toti anii aia ar fi putut ori sa-i fie prieten pe bune, sa o cunoasca, sau sa fie cu adevarat fericit cu prietenii pe care-i are in loc sa viseze la o fata care de fapt nu exista decat in mintea lui.

Pretenii lui Quentin mi s-au parut foarte simpatici. El un pic prea egoist, prea infumurat. Am inteles de asemenea ca actrita care o joaca pe Margo ar fi ceva celebritate.… citeşte

4 0
diMatteo pe 28 octombrie 2015 00:11
Imi place foarte mult cum ai descris! Filmul cu adevarat pentru mine a inceput din momentul calatoriei in drum spre Margo, pana atunci eram asa ...oare va fii sau nu va fii? Cu ce am ramas eu din acest film, ca uneori nu merita sa alergi dupa ceva care nu poti ajunge. Da stiu, veti spune daca nu lupti, nici nu ai de unde sa stii care va fii rezultatul. Eu cred ca acest film s-a axat si pe relatiile de prietenie din acea gasca. Intr-un final ii acord un 7 cu indulgenta!
bondarenko pe 11 Octombrie 2015 11:38
Slabut
Un film dupa o carte . Privind critic : Un film slab.
4 3
Steve.R pe 27 Noiembrie 2017 20:17
Cel mai plictisitor film pe care l am vazut.........
2 1
emy_sinaia pe 04 Ianuarie 2016 00:26
Un film fara mari pretentii adresat in special varstei adolescentilor.
2 1
xerses pe 21 Septembrie 2015 15:57
Cred ca merita atentia; mie personal mi-a placut mai mult coloana sonora.
2 1
Dragos.87 pe 03 Martie 2017 22:37
Scenariul nu e rau dar e tras mult de par filmul si are o poveste lenta care e la limita plictiselii insa nici vorba de comedie romantica.Are unele nuante de romantism si putina comedie dar nicidecum nu este o comedie romantica.Mi-au placut adolescentii care au jucat bine.Filmul nu impresioneaza foarte mult dar nici nu strica o vizionare.
2 2
Osi pe 23 Aprilie 2020 15:26
Observație
Este greșită informația din sinopsis cum că filmul ar fi inspirat de romanul „The Fault in Our Stars” al lui John Green.

Într-adevăr e adaptat după un roman al lui Green, dar e vorba de romanul „Paper Towns”. ;-)

1 0
SYNDJ pe 12 Septembrie 2016 00:56
L-am ocolit ceva timp, dar am zis sa-l urmaresc pana la urma, parca simteam ca nu e prea mare lucru de capul lui. Si am avut dreptate. M-a prins la inceput, dar apoi incet, incet chiar am ajuns sa ma plictisesc. Nu cred ca e nicio pierdere daca nu o sa-l urmariti.
1 0
AdriAdrianna98 pe 22 aprilie 2020 10:37
sigur nu e nicio pierdere
rafaelionita8_gmail_com pe 17 August 2015 12:46
Frumos
Mi-a placut mult dar cred ca putea sa fie mai realistic.
1 0
AndreBlack pe 09 Octombrie 2015 14:23
Foarte frumos filmul . Poti spune ca chiar ai ceva de invatat din filmul acesta . In special filmul este adresat adolescentilor dar merge sa-l vada oricine . Un film mai mult decat relaxant . Merita o sansa ;)
1 1
Andra.Marina pe 14 August 2015 22:42
De ce merita vazut
Merita atentie si merita vazut la cinema pentru numeroasele momente amuzante la care sala incepea sa rada pentru zeci de secunde. Intr-adevar este adresat adolescentilor pentru ca ei sunt cei care, de obicei, se regasesc in povestea personajelor. M-a surprins faptul ca nu se concentra mereu pe principalii protagonisti, ci fiecare (Lacey, Ben, Radar) are o poveste a vietii despre care se pomeneste in film si din care avem de invatat,
Este un film bine gandit si extrem de reusit. Momente foarte frumoase si lectii de viata.

1 1
AdriAdrianna98 pe 22 aprilie 2020 10:34
sper că te-ai mai dezvoltat cu filmele de atunci și nu mai dai 9 la rahaturi de astea... ne întrebăm de ce toate prostiile de filme au note așa mari pe cinemagia comparat cu imdb..
mirceathekid pe 12 Aprilie 2022 00:37
Un film sublim, minunat, care mi-a trezit amintiri din adolescenta din cei mai frumoși ani din liceu și după pur și simplu m-am regăsit când pentru o iubire ești dispus să mergi până la capătul lumii și acolo să găsești un gust amar și să îți dai seama ce prost ai fost, tot odată sa ai puterea să mergi mai departe sa vezi partea buna a vieții și dacă iubești pe cineva cu adevărat să i dai libertatea de a pleca sa fie liber, un film cu adolescenți frumos singurul minus e actrița care o joaca pe Margo parcă nu se potrivește cu rolul mai sublimă și mai stilata e blondina prietena ei, pentru emoția creată are nota 9.
0 0
AdriAdrianna98 pe 22 Aprilie 2020 10:31
Film cu adolescenți, „metafora” cu orașe de hârtie mi s-a părut penibilă, explicație de copii mici, puteau măcar pe aia s-o dezvolte dacă de scenariu n-au avut chef. „Actorii” din rolul principal nici nu se pot numi actori. Cara aia are aceeași expresie tot filmu iar celălalt parcă în permanență tre să meargă la baie iar regizoru îi zice mai filmăm 10 duble și te duci. Nu știu cum vă puteți pierde timpu cu așa ceva când există atâtea filme bune :)) iar dacă cineva mă întreabă eu de ce mi-am pierdut timpu cu filmu ăsta, era singuru la TV care nu era horror la ora aia și aveam nevoie de ceva la care să adorm, thanks for coming to my ted talk
0 0
Floricica233 pe 07 Ianuarie 2016 19:11
mi-a placut , insa nu ma asteptam la deznodamantul asta , puteau mult mai mult , oricum un film bun
0 0
-aix- pe 28 Noiembrie 2015 22:12
Nu e rau filmul dar totusi parca asteptam mai mult.
0 0

Spune-ţi părerea despre Paper Towns

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Paper Towns
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells