Păreri Oz: The Great and Powerful

(2013)

Grozavul și puternicul Oz

Ordonează după
legolas05 pe 13 Iulie 2012 23:01
Frumos.
Sincer,eu nu ma astepta ca filmul sa imi placa asa de mult,este foarte frumos,acum imi pare rau ca nu am mers la cinema ca sa il vad,vizual arata impecabil de bine,cele 3 vrajitoare arata super sexy(cel putin la inceput 2 dintre ele,ca apoi se transforma) un pic la scenariu se mai putea lucra,dar e bine si asa,ma bucur ca va avea si o continuare.
20 7
marinus_west pe 16 mai 2014 21:44
cum se numeste continuarea si cand apare
wildinthecountry pe 09 Martie 2013 09:28
x
Un film sub asteptari !
M-a dezamagit Sam Raimi...
Vizual filmul e ok dar la celelalte capitole are lipsuri serioase
James Franco si Mila Kunis au fost penibili in rolurile lor...total gresit distribuiti
Cele care mai salveaza ceva din film sunt Michelle si Rachel....
De ce spun ca filmul m - a dezamagit per total ? Pentru ca nu a avut acel ceva , the IT factor , acea magie care sa ma transpuna pe meleagurile din Oz ,iar efectele 3D au fost slabute .Nici o creatura /vietate mai deosebita. Unele peisaje au fost frumoase dar nu e destul ...
In rest nimic interesant in film care e total previzibil.

13 6
MissBlossom01 pe 19 Iulie 2011 17:48
Buna distributia. Interesant proiect, sper sa nu dezamageasca.
11 7
MNarcis pe 05 Iulie 2012 20:43
Il astept cu nerabdare (sper ca nu va dezamagi).......ma uitam la distributie si ma gandeam cat de perfect s-ar potrivi un Johnny Depp in aceasta pelicula (avand in vedere ca in: Charlie and the Chocolate Factory sau Alice in Wonderland a fost senzational).
11 11
InvisibleTouch pe 13 iulie 2012 21:04
Da, ai perfecta dreptate chiar ma asteptam sa -l vad, e genul lui de film :)
Tyson_Kyd pe 14 septembrie 2013 22:26
Merge si Johnny, dar cred ca James s-a descurcat foarte bine .
dickstone pe 11 Martie 2013 19:46
Ca se fiu sincer primele 20 de minute din film au fost atat de plictisitoare incat mi-a trecut prin minte chiar sa plec afara.Dupa aceea a inceput putina actiune , dar filmul ramane unul de duminica amiaza cu clisee din plin. Nota 4.
7 5
AdriAdrianna98 pe 5 februarie 2017 14:57
Chiar acum l-am vazut =)) Duminica, dupa-amiaza si sunt de acord cu tine
RMadalin pe 11 Martie 2013 02:01
sub asteptari
Am fost azi la el pentru ca ma asteptam la ceva woow , nu ma impresionat cu nimic special, m-a bine dispus .E un film ca pentru copii , pentru mine nu este un film de vazut la cinema, e un film de vazut intr-o zi de luni plictisitoare, imi pare rau ca nu am ales Snitch.
6 1
PREZIOSO pe 11 Martie 2013 12:47
Slab
nu mi-a placut, pierdere de timp...n-are niciun farmec, cateva efecte speciale, dar cam atat...chiar plictisitor, ma luase somnul...
6 4
Cristian-Marius-Matei pe 2 noiembrie 2013 04:11
de ce nu te-ai dus atunci la un film de actiune daca te ia somnu la astfel de filme?:P
Julema pe 23 Ianuarie 2013 22:24
Cum au cheltuit 400.000.000$ pe Alice in Wonderland si OZ: The Great and Powerful mai bine bagau in efecte mult mai bune si cu o poveste mult mai interesanta din lumea Warcraft. Serios acuma, creaturile ar fi fost mult mai reale, personajele mult mai interesante si asa mai departe. Cine'i de acord?
5 8
amylemice pe 8 martie 2013 20:54
da ma da, numai lumea Warcraft aveti in capul ala mucegait. adica filmul este pentru toata lumea, nu doar pt tine idioato. ca nu se apuca de film cu nushtiu ce legende tampite. adica gandeste te ca cu filmul asta for scoate miliarde de euro -,-
Octaz pe 20 Martie 2013 01:06
Vad ca lumea critica filmul asta destul de aspru. Nu am rabdare sa citesc toate criticile dar mie personal mi'a placut mult filmul... pur si simplu actiunea filmului mi'a placut .... Concluzii? Efecte speciale interesante de vazut in 3D, o idee interesanta sa treaca prima parte a filmului in alb negru, si o Mila Kunis superba:x!
4 5
Tyson_Kyd pe 16 August 2012 13:16
Se pare ca Oz: The Great and Powerful este pe placul asteptarilor mele, iar cel mai mult imi place sa-i vad pe James si Mila in acelasi film, doi actori uimitori. Dupa ce l-am vazut, sunt de parere ca totul se leaga in minunata poveste ce a incantat atatea generatii de tineri. Cu efecte speciale de nota 10, o povestea bine lucrata si actorii cu o interpretare perfecta, filmul a iesit ok . Binenteles ca pelicula este mai mult una pentru copii, dar merita vizionata .
4 5
razsax pe 12 Martie 2013 14:37
Mergeti la film cu copii!
Pentru copii sub 7 ani e perfect! Desene animate, efecte speciale.. si final fericit!
In rest... reteta binecunoscuta! Clisee pe banda rulanta.

4 6
africanus pe 17 Martie 2013 16:24
Se putea mult mai bine!
Pai ce sa mai adaug fata de ce s-a zis mai sus de alti compatrioti, filmul e slabut la capitolul poveste, in rest pe aspectul efecte speciale/vizuale sta bine, povestea e schimbata pe alaturi la multe aspecte, nu vreau sa fac o insiruire..., dar unde sunt personajele clasice din poveste?? stau si ma intreb, unde sunt: leul si aici fac o paranteza nu ma refer la acel leu care apare cateva secunde in film si nu are nici o legatura cu povestea in sine, unde sunt omul de tinichea sau sperietoarea de ciori, dar binenteles o sa-mi spuna careva da dar nu apare nici Dhoroty si Toto, dar stai ca aici povestea e numai despre Oz nu si despre personajele familiare..., in fine se putea o poveste mult mai buna, dar asta e parerea mea!
3 0
bboy.junio pe 05 Iunie 2013 12:57
Momente bune, dar atat!
Ma asteptam sa fie un film bun, dar ma dezamagit!
Este un film chiar prost. Cum se petrece toata actiune (asa, repede) si mai ales efectele (care spui ca sunt facute de un pusti de 14ani in Adobe After Effects). Pe tot parcursul filmului m-am simtit de parca am ratat ceva din el, am asteptat si am fost foarte dezamagit cand s-a terminat deoarece nu "m-a prins", nu a avut acel .. ceva. Ca parti bune, pot spune ca-mi plac culorile si unele peisaje chiar arata frumos. Animatia (maimuta zburatoare, fetita,etc.) mi-a placut, e draguta cu exceptia vrajitoarei verde care arata ca in Shreck 1 deoarece are putine detalii si se vede clar ca e o animatie grabita si prost gandita pentru un film.
Este un film facut pentru bani,bani,bani si au reusit sa adune tineri la cinema din cauza promovari, deoarece e Disney, pentru 3 efecte 3D mai reusite si din cauza subiectului ( Marele si puternicul Oz)

3 1
Caretaker pe 18 Martie 2013 18:47
M-am simtit bine. Un film de mers cu toata familia
3 1
Ovipac pe 28 Iulie 2013 15:46
Din punctul meu de vedere doua ore irosite total, nu faceți greșeala mea mai bine evitați filmul, actori sunt penibili acțiunea filmului la fel.
2 1
Miiku pe 10 Iulie 2013 16:42
Slab... Ma asteptam la ceva muult mai bun. In trailler arata destul de interesant.. dar filmu` m`a dezamagit.
2 1
Melanii1999 pe 24 Mai 2013 15:12
Praf, ma astepatm la ceva mult ami bun,dupa 30 de min de alb-negru ,la care abia m-am straduit sa nu adorm ,a urmat o parte buna care a fost urmata de transformarea celei mai frumoase femei din lume intr-o vrajitore apoi parti nasole si nasoale si un final BOORRRING .
2 1
Aleera_cherry pe 18 Martie 2013 19:32
Filmul nu este unul prea reusit, prea inteligent, dar e bun asa de relaxare, te bine-dispune; plus ca are niste glume d-alea seci pe gustul meu :))) am ras in hohote. Vizionati-l, n-o sa va para rau.
2 1
Turi pe 10 Martie 2013 18:39
Ca realizare tehnica este foarte bun, ca poveste nu se compara cu povestea originala. Cred ca ar fi trebuit alt titlu, pentru a nu fi nevoiti sa facem analogie intre ce stiam si ce s-a realizat acum. Oricum, nu este un film pentru care sa regreti ca l-ai urmarit.
2 1
IceMan5 pe 04 August 2013 14:22
Oz, un mare escroc.
Salutari tuturor iubitorilor de filme. Neavand lucruri mai bune de facut, m-am gandit sa-mi fac un cont pe cinemagia si sa las, din cand in cand, cate un comentariu la cel mai recent film vazut de mine. Dupa cum probabil v-ati dat seama cel mai recent film vazut este Oz: The Great and Powerful. Sincer, sunt dezamagit de film. Aveam asteptari mai mari de la Sam Raimi. Nu-l consider unul dintre cei mai slabi regizori, dar nici in cei mai buni nu-l pot pune. Nu este un film la care sa te plictisesti, cum este de exemplu Hansel & Gretel: Witch Hunters. La care eu unul, m-am plictisit ingrozitor, si m-a dezamagit de zece ori mai rau decat Oz. Ma asteptam sa avem parte de povestea originala, sau macar sa fie pe aproape. Cum probabil ati observat si voi au scos trei personaje, care dupa parerea mea, era esenta filmului. Cum probabil v-ati dat seama, asta daca ati citit cartea in copilarie. Este… citeşte
2 2
Macabru pe 19 Noiembrie 2012 17:24
Cu toate ca nu are nicio legatura cu povestea Vrajitorului din Oz, cea pe care o stim cu totii, se anunta a fi un film bun. Un storyline bun, efecte speciale pe masura, distributie buna..nu vad ce-ar putea merge prost. Din trailer pare mai mult de OK filmul. Sper doar sa nu ne impresioneze doar trailerul, cum am intalnit la alte filme, si apoi cand vezi pelicula intreaga sa ramai dezamagit. Totusi, e pe lista de "must see".
2 4
DeadSea07 pe 06 Februarie 2014 18:38
Oz The Great And Powerful este un film excelent realizat la nivel vizual iar din punct de vedere al povesti filmul este foarte original si destul de interesant.
Filmul lui Sam Raimi este impecabil realizat,cineastul a creat un taram fantastic care pur si simplu iti fura privirea si te incanta cu fiecare cadru.Efectele sunt extraordinare iar 3D-ul este unul foarte reusit.Personal am fost cel mai mult uluit sa vad ca primele minute ale filmului sunt filmate alb-negru,foarte interesanta aceasta abordare iar sa vezi un film alb-negru 3D este o experienta unica.
Distributia filmului este excelenta,dupa foarte mult timp am mai bifat un film cu talentatul James Franco.In aceast film Franco face un rol simpatic,destul de amuzant si acesta este o prezenta foarte agreabila.
Pe langa Franco in acest film se mai regasesc trei actrite superbe:Mila Kunis,Rachel Weisz si Michelle… citeşte

1 0
DeadSea07 pe 6 februarie 2014 18:40
Am vazut filmul cand a aparut el si l-am vazut in 3D nu stiu de ce nu am scris atunci un Comentariu la film dar .. l-am scris nu ? :)
miky901 pe 04 Ianuarie 2014 23:40
Merita vazut
Peisajele sunt minunate, personajele frumoase si talentate si efectele destul de bune. In mare este un film frumos iar povestea destul de inteligenta, insa era si mai bun daca se mai adauga ceva la sfarsit.
1 0
iulian94 pe 11 Noiembrie 2013 20:06
un film destul de ok , cu multe culori, cu efecte speciale bune.
un film bun cu o poveste draguta.

1 0
Infinity pe 28 August 2013 19:55
Oz - The Great and Powerful (2013)
Sincer, aveam asteptari ceva mai mari de la acest film. Nu mi s-a parut unul chiar bun. Din punct de vedere vizual e frumos. Efectele si unele personaje sunt bine realizate. Actorii nu prea mi-au placut cum au jucat. Cam slaba prestatia lor. Penibila in unele momente. Nici povestea nu a fost chiar stralucita. A avut cateva momente bune. Filmul are destule clisee. Nota 6.
1 0
AlineziaBumfi pe 26 Iunie 2013 12:57
Nimic special!
Mai nou, regizorii au inceput sa faca filme pe baza unor vechi povesti foarte cunoscute de catre copii, ca Hansel si Gretel, Jack si vrejul de fasole, Alba-ca-zapada si altele. Eu nu am nimic cu asta, dar daca vor ca in anii 2012-2013 sa uimeasca cu aceste remake-uri, toate detaliile filmului trebuie sa fie puse bine la punct.
Nu e cazul la acest film inspirat din povestea cu Vrajitorul din Oz pentru ca inafara de niste efecte speciale cu nemiluita, filmul nu mai are decat distributia cat de cat buna. M-am lamurit ca nu o sa fie un film bun mai demult, cand a aparut afisul, tocmai de-asta nu m-am dus sa dau banii la cinema pentu un bilet si am preferat sa il urmaresc acasa pe calculator. Si va spun drept ca BINE AM FACUT!
Uitati-va la filmul asta doar daca sunteti plictisiti ca altfel va veti dea seama ca mai bine dormeati :)

1 0
ghirageorge pe 22 Iunie 2013 14:16
Pentru persoane cu varsta inte 12-15 ani e o capodopera :)) pentru cei de 6-12 e un vis iar pentru +18 ( rationali ) o mizerie scruntata:))
1 0
rotariumaria pe 16 Iunie 2013 01:57
Mi-a placut mult filmul, chiar daca au fost si clisee. E relaxant, numai bun pentru o dupa-amiaza de duminica :D .Imagini super si actori foarte buni.Parerea mea este ca merita un 9.
1 0
FoxHound pe 14 Iunie 2013 14:33
Oz : The Great and Powerful !
Oz : The Great And Powerful este un film excelent realizat la nivel visual,iar din punct de vedere al povesti filmul este foarte original si destul de interesant.
Filmul lui Sam Raimi este impecabil realizat,cineastul a creat un taram fantastic care pur si simplu iti fura privirea si te incanta cu fiecare cadru.Efectele sunt extraordinare, iar 3D-ul este unul foarte reusit.Personal am fost cel mai mult uluit sa vad ca primele minute ale filmului sunt filmate alb-negru,foarte interesanta aceasta abordare iar sa vezi un film alb-negru 3D este o experienta unica.
Distributia filmului este excelenta,dupa foarte mult timp am mai bifat un film cu talentatul James Franco.In aceast film Franco face un rol simpatic,destul de amuzant si acesta este o prezenta foarte agreabila.
Pe langa Franco in acest film se mai regasesc trei actrite superbe:Mila Kunis,Rachel Weisz si… citeşte

1 0
yonutzuuu pe 17 iunie 2013 02:25
COPY-PASTE :))) cuvintele tale proprii au iesit in evidenta :))) "mi-a placut enorm de ea" eu zic sa te rezumi doar la comentarii de genul asta de acum :)) Penibiluleeeee :)))))
Andrashi pe 18 iunie 2013 08:57
@yonutzuuu si eu zic mai bine sa taci,esti mai prost decat prevede legea.
Sorin87 pe 28 Mai 2013 09:08
Oz: The Great and Powerful este un film fantastic de bun, efecte speciale reusite si povestea filmului la fel
1 0
siberia60 pe 27 Mai 2013 12:17
Vreau sa incep prin a da o definite: Prequel: Opera literala, dramatica sau cinematica a carui poveste precede lucarea anterioara. Cu alte cuvinte, un prequel este lansat ca si spin-off (Daca vreti) care construieste un backstory al respectivei lucrari. Fie ca e film sau carte. La fel e cazul si cu Oz the Great and Powerful. Vreau sa subliniez acest aspect, pentru ca am observat ca foarte, foarte multa lume nu a inteles asta, si e trist, pentru ca lasa un gust amar daca nu privesti acest film cum trebuie...

Pentru continuare cititi pe: http://bit.ly/19gqC4h

Ne poti gasi pe:
Twitter: http://bit.ly/10bSnVc
Facebook: http://on.fb.me/13DRPeJ
Blog: http://bit.ly/19P4KdX

1 0
interconect_30 pe 27 Mai 2013 09:56
Povestea refacuta e si pentru adulti si are un final tot de basm dar uneori ne place sa mai fim copii.
1 0
victoria_secrets90 pe 27 Mai 2013 09:48
Desi are un inceput comun , atunci cand intram in lumea basmelor cu vrajitoare bune si malefice ne lasam fascinati de poveste ca niste copii pana la finalul de poveste unde binele triunfa asupra raului ,iar dragostea pluteste in aer.
1 0
Katalyn89 pe 27 Mai 2013 01:10
Vrajitorul Oz.
Un film foarte reusit in efecte speciale, o poveste fascinanta care te cuprinde inca de la inceput, te face sa uiti de lume reala si sa te integrezi incutotul in poveste.
1 0
radu3455 pe 25 Mai 2013 11:23
un film cu o poveste interesanta chiar mi-a placut,actorii mi-au placut cum au jucat in special vrajitoarele,eu zic ca merita vizionat
1 0
lorabelle pe 24 Mai 2013 21:40
Mi s-a parut un film bun, desi la inceput e destul de greu de "digerat" din cauza atator efecte; mi-a adus putin aminte de desenele "Lumea lui Bobby", cand un personaj uman era aruncat in mijlocul unei animatii. Oricum, e de apreciat efortul depus in realizarea acetui film si faptul ca povestea s-a legat foarte bine de originalul "Wizard of Oz".
1 0
Avril9997 pe 20 Mai 2013 19:50
E un film destul de OK . Nu este o capodoperă , dar nici rău nu e . Pentru cei care vor să-l vadă , chiar „ vi-l recomand ” . Mila Kunis joacă superb , dar nu doar în acest film .
1 0
DannaDana pe 10 Aprilie 2013 00:51
Eu am vazut filmul si este extraordinar. Mi-a placut foarte mult.Intr-adevar, chiar seamana cu filmele in care a jucat Johnny Depp(Charlie and the Chocolate Factory ). Sper sa va placa si voua.
1 0
ilie_lincu pe 08 Aprilie 2013 01:30
Prin imaginile viu colorate va avea foarte mare succes la copii , o alta poveste cu vrajitori si vrajitoare , bune si rele dar ca in fiecare poveste binele invinge ;spectatorii, in special copii trebuie sa invete sa fie oameni buni caci altfel o patesc .
1 0
Angelli pe 04 Aprilie 2013 15:02
Merita vazut la cinema in 3D!
Mie mi-a placut filmul: primele 40 de minute sunt excelente, dupa parerea mea. Merita vazut la cinema pt. cateva scene in care efectele 3D sunt SUPERBE, de vis. Are si destule momente mai slabe, dar fazele bune fac toti banii si in felul asta nu iti pare deloc rau de banii dati pe bilet. E un film pe care o sa-l revad la cinema in curand. Ma bucur ca nu m-am luat dupa comentariile negative si i-am dat filmului o sansa.
1 0
adriana.cioceanu pe 31 Martie 2013 23:39
Un film bun cu multe imagini lucrate pe calculator ca si in Avatar ,un peisaj de poveste si o lupta epica intre vrajitori ,chiar frumos sa il vada si copii nostri cu multe concluzii de tras .
1 0
kitty_bell2008 pe 31 Martie 2013 23:04
Un film pentru copii mai mult ,care ii va bucura , cu pilde si toate invataturile care se pot trage din poveste.
1 0
Georgiana-Raluca pe 28 Martie 2013 19:09
Alte asteptari......
Din trailer ma asteptam la ceva super ,cu multa aventura si fantastic dar nu ma impresionat deloc nu era nimic mai special fata de ceea de ce era in trailer
1 0
mony15maria pe 23 Martie 2013 20:57
efecte 3D bune, foarte colorat si o poveste destul de interesanta. merita vazut
1 0
deadlord pe 17 Martie 2013 17:45
Un film bun. Este interesanta povestea, regia este foarte buna, mi-a placut cum a inceput in alb-negru si dupa te intraduce intr-o lume plina de culori, distributia este buna, animatiile sunt superb realizate, dar cred ca povestea putea fi mult mai buna daca scenaristi isi stoceau creeri putin mai mult, dar totusi bun. Merita vazut daca esti fan al originalului din 1939.
1 0
Blog de Carte pe 16 Martie 2013 11:22
Grozavul si puternicul James Franco
[...] Oz: The Great and Powerful este dedicat in intregime grozavului si puternicului vrajitor, asa ca sa nu fiti dezamagiti daca nu veti regasi in film personajele enumerate mai sus. Avem in schimb trei vrajitoare care de care mai ispititoare (una buna, una rea si una indecisa), o fetita de portelan adorabila si o maimuta inaripata si vorbitoare, de mai mare hazul. Si, mai ales, il avem pe Oz, intruchipat de versatilul James Franco. S-a vehiculat, la un moment dat, ca pentru acest rol au fost luati in calcul atat Robert Downey Jr., cat si Johnny Depp, ciudatii preferati ai Holywood-ului (si ai mei, sa fiu sincera). Dar cum nici James Franco nu este departe de aceasta categorie, alegerea lui mi se pare una fireasca. Ce vrajitor mai potrivit decat cineva obisnuit cu.. vrajeala? Observati ca nu am zis vrajile, iar daca o sa va uitati la film, o sa intelegeti de ce. [...] citeşte
1 0
Oz: The Great and Powerful – A fost odata un Mare Vrajitor care nu avea puteri magice, dar…
[Titlul in limba romana: Grozavul si puternicul Oz]
KoolRank:  8/10
- atmosfera & entertainment: 8/10
- regie: 8/10
- actori: 7/10
- scenariu: 8/10
- montaj: 9/10
Nota IMDb:  7.1/10




Regie: Sam Raimi
An: 2013


Actori: James Franco, Michelle Williams,
Genul: aventura, fantasy



 
Un iluzionist de duzina cu moravuri indoielnice dintr-un orasel provincial din Kansas este luat prin surprindere de jocurile sortii si se trezeste intr-un taram fantastic, unde se duce o lupta crancena intre vrajitoare bune si vrajitoare rele.
When we do believe, anything is possible!
Regizorul Sam Raimi ni-l prezinta pe Oscar Diggs (James Franco), un iluzionist care incearca sa dea lovitura intr-un circ ... citeşte

1 0
deco20 pe 11 Martie 2013 00:33
Mai bine NU
Aseara l-am vazut si eu,si dupa parerea mea nu merita sa mergi la cinema.Efectele 3d sunt destul de bune,cateva situatii/replici care te fac sa zambesti si atat...Actorul principal se forteaza sa-l copieze pe J.Depp,dar mai are de invatat...mai bine ramanea la spider-man ca acolo nu s-a facut de ras.
1 0
BETRulleR pe 05 Noiembrie 2013 23:54
Fasss
O harababura fara cap si fara coada! Cum spune poetul, m-am uluit! Ce mai trasnaie. Plictiseala de la cap la coada. Daca n-ai unde sa dormi te poti duce la el. Dormi nene, de se scutura pamantul. Din pacate pentru spectatori, cand pleci de la acest specacol spectaculos, nu ramai cu nimic prin cap si nici printre urechi. Un mare fassss!
1 1
body3DevinA pe 20 August 2013 13:07
Un film plin de efecte speciale in care actorul James Franco joaca foarte bine, dar cam atat. Filmul nu merge pe povestea originala cu vrajitorul din Oz, ideea noua mi se pare satisfacatoare mai buna mi se pare ideea originala. Vizionare placuta!
1 1
Go1 2 3

Spune-ţi părerea despre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

jinglebells