Onegin

(1999)

Oneghin

Poster Onegin Postere Onegin

Sinopsis Onegin

Drama, film inspirat de poemul Evgheni Oneghin al lui Puskin. Actiunea, plasata la mijlocul sec. al XIX-lea, in St.Petersburg, se concentreaza pe povestea de dragoste dintre eroul al carui nume da titlul filmului si tanara Tatiana.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8
Ralph Fiennes Ralph Fiennes Evgeny Onegin Liv Tyler Liv Tyler Tatyana Lena Headey Lena Headey Olga
Toby Stephens Toby Stephens Vladimir Lensky Martin Donovan Martin Donovan Prince Nikitin Harriet Walter Harriet Walter Madame Larina
Elizabeth Berrington Elizabeth Berrington Mlle Volkonsky Simon McBurney Simon McBurney Triquet Alun Armstrong Alun Armstrong Zaretsky
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
peneghi cosmin pe 10 Noiembrie 2006 13:16
Este poate cea mai frumoasa poveste de dragoste pusa pe pelicula vreodata.Sint subiectiv dar cit se poate de sincer.Si daca tot sint sincer, mi-a placut mai mult decit poemul lui Puskin dupa care a fost scris scenariul.Iar despre rolul principal interpretat de Ralph Fiennes ce sa mai spun, trebuie sa vezi filmul daca nu l-ai vazut pina acum.Poate invata si tinerii ceva despre iubire ca prea au luat-o razna. Liv Taylor idealul femeii frumoase nici ca se putea o distributie mai reusita. Filme de astea sa tot vada omu.
6 0
Geo_Ruxy pe 02 Ianuarie 2011 13:57
Si nota 10 pt Ralph Fiennes. Incantator in acest rol.
3 0
alexsav pe 31 Iulie 2010 23:44
Reusita ecranizare a poemului rus...Se vede stofa de actor de teatru consacrat a lui Ralph Fiennes. Totusi finalul fata de restul filmului....parca un pic rasuflat (deh ...frumusetea fetei lu tata Aerosmith nu poate compensa valoarea actoriceasca sa spunem mediocra)
2 0
Ileana Coman pe 12 August 2005 09:36
Un film exceptional care m-a facut sa uit de tot se de toate. Ce frumos e sa iubesti cu adevarat...
2 0
dido pe 11 Februarie 2015 17:42
Foarte bun...
Adica foarte pe gustul meu aceasta ecranizare a romanului omonim scris de Puskin,in care Onegin se indragosteste de tanara Tatiana mult prea tarziu...Peisaje superbe,decoruri,actorii,toate sunt la superlativ in acest film de ,,iarna"...
1 0
legolas05 pe 26 Februarie 2011 22:42
un film de nota 10.....ma impresionat mult,iar actorii au jucat foarte bine
1 0
Manusa pe 26 Decembrie 2015 23:22
Intr-adevar actorii au o prestatie foarte buna, dar pe mine povestea si actiunea filmului nu m-a prins, mi s-a parut plictisitoare. Totusi este o parere, dar poate voua celor care nu l-ati vazut inca, va v-a place.
0 0
aaabaaa pe 08 Martie 2012 01:36
apreciere
Un film bine realizat si bine jucat. Pacat ca cele doua actritze nu au fost alese pe masura capodoperei lui Puskin.Si ma refer aici nu la felul interpretarii ci la frumusetzea lor. Urate ca mai toate englezoaicele. Mai bine luau o actritza rusa ca au multe femei frumoase.
0 2
aaabaaa pe 8 martie 2012 01:39
cum as putea face rost de muzica din film?

Spune-ţi părerea despre Onegin

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Onegin
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells