One Chance

(2013)

One Chance

Poster One Chance Postere One Chance

Sinopsis One Chance

One Chance

Remarcabila poveste a lui Paul Potts, vânzător de telefoane mobile în timpul zilei și serile cântăreț de operă amator. Timidul Paul a devenit o senzație a internetului după ce a fost ales să concureze în prima ediție a emisiunii lui Simon Cowell Britain's Got Talent. Uimind publicul din întreaga lume cu vocea lui extraordinară, Paul este punctul de pornire al acestui film regizat de David Frankel (Diavolul se îmbracă de la Prada), care dovedește că niciodată nu trebuie să renunți la visul tău.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8

Caseta tehnică

Produs de

Pelevant Entertainment

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Ascot Elite Entertainment Group

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Alezuza pe 12 Octombrie 2016 09:55
Un film extraordinar! L am savurat si am ras cu lacrimi la unele faze!
O poveste de viata din care ar trebuii sa invatam ca perseverenta si ascultarea inimii ne va duce in final la fericirea pe care o cautam atat!
Vizionare placuta! :)

0 0
mikella_sora_mititelu pe 20 Iulie 2015 14:39
la inceput m-a plictisit si am avut nevoie de rabdare,apoi a devenit dragutel si la final mi-a facut chiar si nitica piele de gaina
0 0
xerses pe 06 August 2014 11:11
Astfel de subiecte de film ma emotioneaza profund:exista speranta pentru toti cei care indraznesc sa prezinte talentul lor manifest inca de la varste fragede...
0 0
raulpop pe 02 August 2014 22:14
Povestea interesantă. Mi-a plăcut cinematografia, cadrele și mișcările de cameră. În partea de la final se vede că au folosit cadre din imaginile transmise/filmate la BGT, și arată jalnic. O imagine pixelată și apoi una cât se poate de clară. În rest un film interesant, o dramo-comedio-romantico, mai mult a comedie pentru mine.
0 1

Spune-ţi părerea despre One Chance

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu One Chance
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells