Once Upon a Time in Brooklyn

(2013)

Once Upon a Time in Brooklyn

Poster Once Upon a Time in Brooklyn Poster Once Upon a Time in Brooklyn

Sinopsis Once Upon a Time in Brooklyn

După ce a fost eliberat din închisoare, Bobby se întoarce pe străzile controlate de mafie. Când este forțat să ia decizia sa isi schimbe viața, adevărul este dezvăluit si Bobby realizeaza ca a fost prea orb.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 3.8

Caseta tehnică

AKA

  • Goat

Produs de

Padrino Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Grindstone Entertainment Group

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
muLineZu pe 10 Septembrie 2015 01:05
Dogshit
O acţiune care te face să-ţi controlezi ceasul, crezând că au trecut deja vreo două ore (asta după doar vreo oră), un scenariu previzibil şi anost, o poveste mai mult narată decât jucată, câţiva actori care-şi interpretează rolurile de parcă sunt la o audiţie şi câteva scene care parcă sunt băgate doar ca să poate face un trailer mai interesant. Tipic filmelor de televiziune, care le urmăreşti când ai insomnii. Păcat de Armand Assante (care rămâne singurul actor din filmul ăsta anost) a cărui carieră a intrat mai de mult într-un con de umbră şi se vede nevoit (probabil) să accepte şi astfel de roluri (deşi este pe afiş, apare vreo 6-7 minute din tot filmul). Dacă vă place Assante, mai bine revedeţi California Dreamin' (2007) decât chinuiala asta de film...
1 0
alex_il_fenomeno pe 11 Iunie 2013 23:47
Daca dupa denumirea oficiala ("Once Upon a Time in Brooklyn") te astepti sa vezi vreun film tipic mafiei, ramai putin dezamagit cand aceasta este prezenta in mici masuri, in rest fiind unele conflicte de interese care poate ca fac actiunea filmului mai incalcita, dar parca astfel paseste si pe alte meleaguri decat pe cele normale...Armand Assante, dar mai ales Vincent Pastore, au reusit sa mai coloreze personajele, oferind niste caractere deosebite care au tras dupa ele si celelalte personaje intr-o lumina mai buna, ritmul destul de bun, chiar este un film antrenant... Merge urmarit o data, chiar daca nu rupe gura targului.
1 0
cotzofica pe 17 Mai 2013 10:17
Filmul acesta se lansează abia săptămâna viitoare, iar voi aţi scris (2012).
Check it!

0 0

Spune-ţi părerea despre Once Upon a Time in Brooklyn

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells