Oceanul mare

(2009)

Oceanul mare

Poster Oceanul mare Poster Oceanul mare

Sinopsis Oceanul mare

Mai mult

Spațiul urban românesc, marcat de varii influențe culturale, fie ele occidentale, fie orientale, a fost, începând cu anii ’90, locul în care foarte multi imigranți chinezi și-au găsit rostul. Evitând problemele generale pe care toți străinii le au, filmul urmărește discret și profund trei istorii ale unor chinezi aflați în confruntarea zilnică cu concurența comercială, cu nedreptatea și ilegalitățile sau cu dezacordurile religioase.
Toate drumurile celor trei duc,…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 23 August 2013 15:05
doar doua filme ( documentare ) sunt despre viata kinezilor din Romania ?

. . De mii de ani kinezii sunt obisnuiti ca trebuie sa munceasca ca sa supravietuiasca , nu sa deturneze tva ca si romii , veniti din India , nu sa stea sa astepte ajutor de somaj ca si tinerii din comunele romanesti .. Deviza lor actuala pare = europenii si americanii sa inventeze , kinezii sa faca . Sau saturat sa faca ziduri la granite , sa ocupe popoarele inconjuratoare .. Hitler daca avea rabdare putea sa cumpere cu banii Germaniei teren dupa teren aprope toata europa . Kinezii sunt dispusi sa ia locurile de munca ale europenilor care au memorie mai greoaie etc .
. . . Intro secventa din film kinezul care apare intrun rol principal !? spune ca Taiwan a fost cedat de kinezi dupa un razboi nu cumparat .pt 99 de ani . Dorinta kinezilor este sa faca acelasi lucru europenilor . Se pare ca au… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre Oceanul mare

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi documentare
jinglebells