No One Lives

(2012)

Nimeni nu scapă!

Poster No One Lives Postere No One Lives

Sinopsis No One Lives

No One Lives

Un grup criminal nemilos ia ostatici un barbat si o femeie, cuplu instarit care calatorea prin tara si ii duce in subsolul unei case abandonate, in mijlocul pustietatii.
Cand fata captiva este ucisa, rolurile sunt inversate pe neasteptate. Iubitul fetei vrea razbunare pentru moartea acesteia, asa ca grupul de criminali se vede depasit de un barbat ranit si furios, hotarat sa se asigure ca niciunul dintre cei vinovati nu o sa traiasca.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: kristina_99
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0

Caseta tehnică

Produs de

Constance Media

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

20th Century Fox

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
gothic_tease pe 18 Iunie 2013 09:25
De mult nu am vazut un film atat de prost! Nu merita nici macar o stea!
5 8
djmorientss pe 17 Iunie 2013 15:41
un film de cacat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
5 9
cosmin_kedii pe 16 Noiembrie 2013 08:26
Acesta este un film potrivit pentru o distracție relaxantă pe o canapea cu floricele
4 3
Get0dac pe 18 Iunie 2013 09:15
Am mai vazut povesti nemuritoare ecranizate sub forma de film......dar asta le bate la fund. E atat de tras de par, incat nu merita vazut nici pe repede inainte.......
4 5
cris_strike pe 22 iunie 2013 11:04
si sti ceva aceste filme de fac mai mult pentru eie pentru americanii lor !' fa si tu un film si sa ne spuneam si noi parerea atunci ce spui e corect!' :P
navem pe 31 iulie 2013 23:36
Lumea spune ca nu e frumos sa razi de un retardat, dar cand il vezi ce artagos e cu cei care nu ii impartasesc mediocritatea, parca iti vine sa il intrebi de sanatate...cea psihica bineinteles :))) Cristinel, mama, pe tine te-au dat la scoala direct in clasa a-8-a si ai sarit peste gramatica, sau ai fost la scoala ajutatoare... degeaba?! Citindu-ti comentariile parca as rezolva un careu de cuvinte incrucisate, nu e greu, dar necesita putina atentie. Gata cu misto-ul ca poate se simte asuprit si se sinucide... :))))
cris_strike pe 22 Iunie 2013 10:42
LIKE
ma mie mea placut filmu lasa ca sunt alte filme mai de cacat !' asta este chiar bun filmul" sincer::*:*:*:*:* nice pot spune.. multumesc
4 6
narcis-aci pe 5 iulie 2013 21:09
asa este CRIS_STRIKE ........e Marfa de tot filmul ........chiar mi-a placut ......e super ...!! .......si chiar asa un ''NASIC'' merita toti infractorii de rand - ''mediocri'' - exact cum spune LUKE EVANS in film .........asa isi merita soarta toti infractorii ..........sa dea peste un ''TATIC'' la orice pas .......NOTA - MAX. ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cris_strike pe 6 iulie 2013 00:21
nu am spus ca este marfa de tot filmul doar ca este bun fata de alte filme tot de acest gen asta este reusit si actorul acela a jucat foarte bine rolul de criminal!! eu zic ca nu se putea mai bine:*:*:*....si a depasit ori ce imaginatie criminala =:))))) nici un agent FBI din sua nu isi dadea seama asa repede daca era si in realitatea aceste intamplari care au fost in acest film.
CatalinPHD pe 16 Iunie 2013 18:47
Mi-au plăcut efectele în mod special dar îți dai seama repede de cum se va termina filmul...
3 6
Ciprian_2007_tl pe 26 August 2013 19:55
Filmul e jalnic din toate punctele de vedere.Timp pierdut !
2 2
Nikolle007 pe 30 Ianuarie 2015 23:35
Deci in sfarsit un film in care victima nu face pe ea de frica, ci ia situatia in propriile-i maini, si inca bine de tot!
Il recomand cu caldura!

1 1
claudiu-daniel-lugoj pe 26 Aprilie 2016 21:26
claudiu-daniel-lugoj
Un film foarte bun in care Luke Evans este un criminal psihopat,care rapeste fete si le face sa fie dure ca si el.Un film de actiune foarte reusit in ciuda comentarilor nefavorabile acestui film.Probabil daca esti mai sadic iti va placea acest film,daca nu esti inseamna ca nu are rost sa te uiti la el.Eu l-am vazut si nu regret.
0 2

Spune-ţi părerea despre No One Lives

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu No One Lives
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells