Nights in Rodanthe

(2008)

Nopți în Rodanthe

Poster Nights in Rodanthe Postere Nights in Rodanthe

Sinopsis Nights in Rodanthe

Mai mult
Gavin Rossdale - Love Remains the Same

Richard Gere si Diane Lane se reintalnesc pe ecran in drama romantica “Nights in Rodanthe,” dupa best-sellerul lui Nicholas Sparks despre doi oameni care descopera ca in viata, exista intotdeauna o a doua sansa de a descoperi dragostea. 

Adrienne (Diane Lane), o femeie care inca sufera in urma tradarii sotului ei, incearcand sa-si reconstruiasca viata fara el, afla ca acesta ar vrea sa se reintoarca acasa. Sfasiata de sentimente contradictorii, ea se bucura de sansa oferita de o veche prietena, evadand intr-un…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0
Diane Lane Diane Lane Adrienne Willis Richard Gere Richard Gere Dr. Paul Flanner James Franco James Franco Mark Flanner
Viola Davis Viola Davis Jean Mae Whitman Mae Whitman Amanda Willis Scott Glenn Scott Glenn Robert Torrelson
Christopher Meloni Christopher Meloni Jack Willis Pablo Schreiber Pablo Schreiber Charlie Torrelson Charlie Tahan Charlie Tahan Danny Willis
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

DiNovi Pictures

Distribuitorul international

Warner Bros. Pictures

Distribuit in Romania de

InterComFilm Distribution

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Taguri

Box office Nights in Rodanthe

Weekend premieră (10.11.2008)
  • Loc 4
  • Spectatori 5.479
  • Încasări (RON) 84.880,00
Total
  • Spectatori 16.112
  • Încasări (RON) 246.846,00
  • Încasări (USD) 82.814,29

Părerea criticului

Gloria pe 18 Martie 2009 17:48
Dulceag, sentimental, melodramatic, nostalgic este acest Nopti in Rodanthe cu Richard Gere si Diane Lane in rolurile principale; dupa "Infidela"/ "Unfaithful" din 2002, cei doi se reintalnesc pe platoul de filmare; dar mai obositi, intr-o poveste cu ceva probleme de credibilitate la scenariu, ceva formule care sa prinda la public ici-colo presarate (o furtuna trebuie sa blocheze in aceeasi casa pe cei doi protagonisti, ca sa ii apropie....) plus o scenografie deplorabila: cea mai urata casa care s-a construit vreodata in vreun film, pe malul marii, este cea din acest film. Si regizorul George C. Wolfe mai are curajul sa o filmeze din toate unghiurile. Macar sa-l fi vazut si noi pe James Franco (in film fiul lui Richard Gere) jucand mai mult, si tot ne simteam mai castigati. Finalul este atat de "rascolitot" incat ai chiar remuscari ca personajele plang, iar tu razi pe infundate.

1 11
StefanDo pe 18 Martie 2009 17:48
Nights in Rodanthe/Nopti in Rodanthe
Desi Richard Gere a demonstrat in 2004 (Shall We Dance) ca are tot ce-i trebuie pentru o comedie romantica, reintalnirea lui cu Diane Lane la sase ani dupa Infidela pica extemporalul la romantism, devenind o drama fara suflet.

Daca Shall We Dance demonstra foarte bine ca poti evada din rutina schimband un anumit aspect al vietii tale (personajul lui Gere ia lectii de dans cu Jennifer Lopez), din Nopti in Rodanthe tinzi sa crezi ca singura sansa la fericire vine numai daca fugi si lasi totul in urma.

Lane este Adrienne, o femeie divortata de curand din cauza sotului infidel (da, a venit si randul ei). Hiper-stresata de copiii care-si cer tatal inapoi, femeia profita de invitatia unei prietene care o roaga sa aiba grija de pensiunea ei din Rodanthe, un orasel de pe infriguratul litoral din Carolina de Nord. Cum la pensiune nu este asteptat decat un oaspete,… citeşte

1 7

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Iusti. pe 29 August 2011 11:04
Filmul e superb, cu o poveste de dragoste foarte frumoasa, care se incheie atat de trist dar totusi atat de emotionant. Merita vazut.
5 0
-Wizz- pe 18 Septembrie 2010 13:41
:(((((((((((((((((( ce film tristtttttt.. defapt eu am citit cartea..foarte tristta....nu stiam ca exista film.dar in timp ce citeam,chiar ma gandeam ' dca ar exista sigur richard gere ar fi potrivit pentru paul' .. si chiar este..abia ast sa vad filmul :X acum il descarc ! stiu deja ca e de nota 10,deoarece cartea e de 20 :X
5 0
-Wizz- pe 10 decembrie 2010 19:57
superb si filmul...
Lucky pe 29 Ianuarie 2009 21:25
foarte frumoasa povestea filmului....un film pe suflet:X
4 0
andyy pe 02 Iunie 2009 00:30
Un film emotionant! Te invata ca viata o poate lua de la capat, la orice varsta,ca oricand, cineva sau ceva iti poate reda speranta, bucuria de a trai si de a iubi.
3 0
adre pe 03 Aprilie 2010 00:05
frumos film, frumoasa carte...final tipic Nicholas Sparks
2 0
lorry2die4 pe 14 Ianuarie 2010 00:26
De mult nu am mai vazut un film care sa ma impresioneze atat de mult.In ultimul timp este la moda sa fie cat mai multe efecte speciale si povesti superficiale.Acest film chiar mi-a atins sufletul,nu ca m-as fi asteptat la mai putin de la Diane Lane si Richard Gere-sunt amandoi geniali.Sper sa ne mai rasfete cu astfel de minunate povesti de dragoste.Pur si simplu mi-a ajuns la suflet acest film!
2 0
Aishor pe 07 Iulie 2020 17:52
Cam previzibil așa...Usurel film! Notele mari or fi pt actori, caci filmul nu e spectaculos.
1 0
cetateanu pe 11 Iunie 2013 13:03
Credeam ca am trecut de faza cu "filmele romantice" si apoi am vazut asta ...pe tv...Si ...a m plans ca o fetita la sfasit :))....
1 0
cezy98 pe 09 Februarie 2013 11:55
Un film frumos cu un final trist, despre descoperirea dragostei cand nu te astepti. Sincer credeam ca voi trai fericiti pana la final :(!
1 0
PRINCESS1 pe 01 Decembrie 2010 15:07
Un film foarte bun, o povestefoarte frumoasa, Richard Gere este favoritul meu, este senzational.......
1 0
roxella pe 11 Octombrie 2009 20:42
cuplul meu favorit de actori...diane lane si richard gere chiar merita tot respectul...filmul m-a impresionat, nu ma asteptam sa aiba asa un final...:( chiar credeam ca vor trai fericiti impreuna pana la adanci batraneti...
1 0
KADLER pe 27 August 2009 19:51
Un film romantic cu niste peisaje deosebite, iar actorii sunt foarte buni, de fapt sunt preferatii mei.
1 0
Smrs pe 22 August 2022 15:49
Mediocru
Filmul este prea liniar, poate previzibil cum mai spun unii pe aici, nu aduce nimic nou dacă ai mai văzut altele din această categorie și fadul filmului anulează și valoarea actorilor. Unele faze chiar le-am ghicit că vor urma cum a fost treaba cu caii din final, care trebuiau urgent să apară pentru a accentua sentimentele unui viitor care nu mai are loc. Din păcate, nici drama morții doctorului n-a fost inserată cum mă așteptam..Rămâne în urmă o memă cu imaginea aceea a casei izolate, cu un el și o ea stând singuri la etajele 1 si 2, cu o lumină difuză aprinsă în dormitoare..
Cine a fost impresionat de filmul acesta n-a văzut unele precum If Only sau A walk to remember, ca să păstrăm ideea de bază.

0 0
clauditz pe 30 Iulie 2022 02:02
Dacă ar exista categoria de audienta 30+, as zice ca aici se potrivește acest film. O poveste despre oameni maturi, pe care doar unii maturi sau trecuți prin viata ar putea sa o înțeleagă, sa o simta și sa aprecieze filmul. Altfel, poate părea un film plictisitor, fără nicio acțiune. În realitate, e un film emotionant, o poveste de dragoste, cu 2 actori minunați.
0 0
user-5e76619a88148 pe 17 Aprilie 2021 22:02
De ani de zile nu am mai plâns la un film.
Sfârșitul este tulburător!

0 0

Spune-ţi părerea despre Nights in Rodanthe

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Nights in Rodanthe
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells