Nice Guy Johnny

(2010)

Nice Guy Johnny

Poster Nice Guy Johnny Poster Nice Guy Johnny

Sinopsis Nice Guy Johnny

Johnny Rizzo e pe cale sa semneze pentru locul de munca mult visat, ca gazda a unei emisiuni radio care-l plateste indeajuns ca sa-si multumeasca logodnica.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: robbiex2
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
klute pe 11 Ianuarie 2012 20:07
Johnny Papă-lapte
Un film plăcut, bun de savurat în acele momente în care, ce-i drept, nu ești prea exigent cu tine însuți, în stilul regizoral simplu, onest și amuzant, lipsit de stridență, dar nu și de o oarecare subtilitate al lui Edward Burns; o comedie (romantică) fără pretenții și prețiozități inutile despre maturizarea tărăgănată a lui Johnny, care trebuie pînă la urmă să învețe să spună nu.

P.S. robbiex2, n-ai înțeles nimic din sinopsisul de pe IMDb, pe care cică l-ai tradus. Vezi tu, e tocmai pe dos de cum ai scris: Johnny e pe cale să renunțe la "locul de muncă mult visat", acela de realizator de programe radio, și să semneze pentru altul, mai bine plătit, la o fabrică de ambalaje din carton, și care îi este propus de tatăl logodnicei lui, în ideea de a o mulțumi pe aceasta.

2 0
cezarika21 pe 21 Iunie 2015 07:42
Căutarea propriului drum în viață
Plecat la New York pentru a participa la un interviu pentru o slujbă, comentatorul sportiv californian Johnny Rizzo trece printr-o serie de aventuri amuzante care-l fac să conștientizeze ceea ce-și dorește de la viață.

”Nice Guy Johnny” este un film independent realizat cu un buget redus, dar care conține mai multă viață decât multe din filmele mari. Personajele sunt simple, extrase din realitate, iar acțiunea transmite suficiente emoții pentru a face un tânăr să mediteze cu privire la viitor și la alegerile pe care trebuie să le facă. Chiar dacă nu e un film important, ”Nice Guy Johnny” este simplu, amuzant și plăcut, adresat mai degrabă celor aflați în căutarea propriului drum în viață.

1 0
AdriAdrianna98 pe 29 Noiembrie 2015 19:44
MA asteptam la ceva mai bun de la final, poate ceva nou, nu acelasi asa zis "happy-ending" care dovedeste doar cum in 2 zile poate fi stricata o relatie de ani. Nu mi se pare ok sa fie atat de promovata ideea asta. Adica ce, in ziua de azi nicio relatie nu mai poate tine? Apare o blonda draguta care da de 2 ori prin solduri si gata toti barbatii isi lasa iubitele pentru ea? Neah, ar trebui promovata realitatea mai mult, si de la filmul asta chiar ma asteptam sa prezinte asta. Incepuse bine, prezentase loialitate si fidelitate pentru partener, valori care ar trebui mult mai mult puse in valoare, poate asa o sa mai fie practicate si-n realitate, ca mai apoi sa strice tot cu finalul. In rest, tipicul american, unchiul pervers cu numarul uitat de femei, un nepot bleg pe care incearca sa-l corupa. ORiginalitate 0, poveste frumusica si atractiva intrucat creeaza o atosmofera frumoasa, de… citeşte
0 0

Spune-ţi părerea despre Nice Guy Johnny

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells