Natvris khe

(1976)

The Wishing Tree

Poster Natvris khe Poster Natvris khe

Sinopsis Natvris khe

Pentru cinematograful georgian, fiecare film realizat sub indrumarea lui Tengiz Abuladze, a fost o piatra de hotar - The Wishing Tree nu face exceptie. Actiunea se desfasoara in Georgia la inceputul secolului 20. Marita, eroina principala, a venit aici sa locuiasca impreuna cu matusa sa. Ea intalneste un tanar sarac de care se indragosteste, dar rudele sale sunt hotarate s-o casatoreasca cu un localnic bogat.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: bocce09
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.1

Caseta tehnică

AKA

  • The Tree of Desire

Produs de

Qartuli Pilmi

Țara

Rusia
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
aayana pe 10 Februarie 2011 23:54
Un film profund, alături de celelalte două (Căința și Ruga) ce alcătuiesc trilogia nedreptății. Încă o dată mulțimea ia decizii pentru unul singur. Bineînțeles, decizii egoiste ce stârpesc frumusețea și bogăția sufletească. Dacă mai e câte unul care vede adevărul, este dat la parte și catalogat ca fiind nebun. Cei care îndrăznesc să viseze sunt batjocoriți. Câteva întrebări rămân deschise în final:
E greu de crezut că acest magnific pom a putut crește în praful și gunoaiele acelea. De unde vine frumusețea pe lume? Unde se duce? Sau poate numai își ascunde fața de noi pentru o vreme...

2 1
sabinalin pe 11 februarie 2011 17:23
Adevarul deranjeaza de foarte multe ori, trebuie sa fii puternic ca sa-l suporti. Normal ca visatorii au probleme,ei sunt speciali... Frumusetea vine pe lume dinspre partea Binelui.
cosmin742000 pe 17 Februarie 2017 23:38
Un film pentru care orice nota mai mica decat 10 nu este altceva decat o blasfemie la adresa cinematografiei
1 2
MrJuVe pe 03 Octombrie 2011 22:53
Sublim. Profund.
Dupa cum am citit undeva, Abuladze scoate in evidenta intoleranta oamenilor la lucruri iesite din comun. Daca acum acest lucru nu mai este atat de pregnant, pe vremuri nimeni si nimic nu avea voie sa se abata de la viata "normala", de multe ori plata, dintr-o societate sau alta.
0 0
lili22 pe 21 Noiembrie 2019 23:03
Ce film bun facut de regizorul " Caintei" .Si ce putin cunoscut .
0 2

Spune-ţi părerea despre Natvris khe

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells