Murder 3

(2013)

Murder 3

Poster Murder 3 Poster Murder 3

Sinopsis Murder 3

Vikram este un fotograf profesionist pasionat de moda si de peisajele din salbaticie. Parasit de iubita, acesta isi gaseste alinare in bratele unei chelnerite pe nume Nisha, cu care incepe o relatie. Acestia se decid sa se mute impreuna la casa lui Vikram, care este situata la marginea unui oras. La scurt timp, Nisha afla de disparitia misterioasa a fostei prietene a lui Vikram si incepe sa aiba dubii in ceea ce priveste personalitatea iubitului ei…

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Ciprian_2007_tl
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.0

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

India

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
ScorpyaCristina pe 06 Aprilie 2013 10:07
Murder 1, ramane cel mai bun din franciza. Insa Randeep Hooda, s-a ridicat la nivelul asteptarilor mele, inlocuindu-l cu succes pe Emraan Hashmi. Acestea fiind zise, ambii sunt de nota 10+!
1 0
natalia_castego pe 04 Decembrie 2021 14:01
Datorită coloanei sonore am dat nota 10. Filmul a fost tras la indigo cu primul, poate puțin diferit. Mult prea lung, totuși a fost ok per total. Țin să zic că am văzut toate versiunile de pana acum ale acestui film, atât cea Colombiana (originala), Indiana, Mexicana și Turcă (cea mai buna).
0 0
Razvan600 pe 19 Ianuarie 2014 19:05
Un film bunicel, insa nu se ridica la nivelul primului "Murder". Randeep Hooda s-a descurcat destul de bine in acest rol.
0 0

Spune-ţi părerea despre Murder 3

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
jinglebells