Mundane History

(2009)

Poveste anodină

Poster Mundane History Postere Mundane History

Sinopsis Mundane History

Mai mult

Mundane History spune povestea lui Ake, un tînăr țintuit la pat după ce un accident îi paralizează picioarele. De el are grijă Pun, un asistent angajat de Thanin, stoicul patriarh al familiei.
Aripa principală din curtea familiei este un edificiu vechi care a văzut și zile mai bune. Treburile casei revin în grija cîtorva servitori ce împart o clădire separată în aceeași curte.
Folosind o structură non-lineară, filmul se concentrează pe detaliile lumești, aproape…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
Spune-ţi părerea
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.6

Caseta tehnică

Produs de

Electric Eel Films

Tip Ecran

normal

Țara

Tailanda

Părerea criticului

StefanDo pe 07 Iunie 2010 14:27
Nu am văzut multe feţe fericite sau satisfăcute la ieşirea din cinema Victoria după proiecţia filmului din competiţie Poveste anodină, prin urmare nu a fost deloc surprinzător topul popularităţii publicat a doua zi de AperiTIFF: filmul thailandezei Anocha Suwichakornpong era clasat pe ultimul loc. Dar juriile nu vorbesc prea des limba publicului, iar cine râde la urmă râde mai bine: debutul în lungmetraj al lui Suwichakornpong a fost marele câştigător al ediţiei cu numărul nouă a celui mai important festival de film al României.

Într-un scurt comentariu anterior l-am considerat "haotic şi prea experimental", dar poate că experimentalul este cea mai bună parte în această poveste extrem de tăcută, dar deloc anodină (cum să fie anodină când conţine o supernova şi o naştere pe viu?), care poate atrage spectatorul mai ales datorită unui joc… citeşte

0 1

Spune-ţi părerea despre Mundane History

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells