Mordi e fuggi

(1973)

Dirty Weekend

Poster Mordi e fuggi Postere Mordi e fuggi

Sinopsis Mordi e fuggi

Mai mult
„Musca si fugi sunt cuvinte consacrate de Che Guevara in cartea sa despre lupta revolutionara din Bolivia, desemnand o tactica de guerilla: ataca si apoi retrage-te. Ideea filmului este nascuta din dorinta de a ramane cat mai aproape posibil de realitatea nationala; asa cum e cazul mai totdeauna in filmele mele. Dorim in acest film sa iasa la suprafata partea cea mai rea a societatii in care traim. Cred ca daca publicul s-ar putea identifica cu Marcello, si-ar spune: asta ar putea sa mi se intample si mie. Este ideea care ne-a… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

Italia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
eduard_stratan pe 19 Noiembrie 2020 16:03
Nota de pe imdb este manipulata: sunt 260 de note 10!
0 0
lili22 pe 06 Noiembrie 2020 15:45
L-am revăzut din greseala, pe la jumătatea filmului mi-am amintit ca l-am mai vazut.Nu e cel mai bun film cu Mastroianni.
0 2
Vegetarian pe 15 Decembrie 2010 06:02
. . . Pt bolnavii de cancer ori disperatii urmariti de camatari , sinucigasi etc , inainte de moarte pot incerca o rapire ca in filmul asta . La saracia si somajul din Romania sar putea sa apara si la noi la stiri rapiri de genul asta . Probabil au aparut deja , dar rapitorii romani sunt mai realisti la sumele cerute si mai discreti .
. . . Atentie cei care conduceti sau mergeti cu SUV-uri gen Audi Q7 , Porshe Cayene , VW Touareg , BMW X5 , X6 , X7 , Mercedes ML etc . Mizeria noua cere o matura noua .
. . . In rest e TCM ofera doar filme dublate in engleza iar un film italian dublat in engleza este greu de suportat , de urmarit ... Cineva trebe sa se ocupe si de capitalistii de carton !?

0 3

Spune-ţi părerea despre Mordi e fuggi

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells