McCinsey's Island

(1998)

Comoara lui McCinsey

Poster McCinsey's Island Postere McCinsey's Island

Sinopsis McCinsey's Island

Mai mult
Joe McGrai (Hulk Hogan), un agent secret iesit la pensie, descopera din intamplare harta unei comori, care-l calauzeste imediat catre exotica insula tropicala McCinsey. Insula a fost numita astfel dupa un maestru bijutier foarte faimos care, cu 100 de ani in urma, a ingropat acolo o comoara devenita legendara. Walter Denkins (Robert Vaughn), fostul partener al lui Joe, descopera ca vechiul lor dusman Alanso Richter a aflat de comoara ingropata pe insula, iar aceasta ar fi o buna ocazie ca, in sfarsit sa puna mana pe el. Walter… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 3.2

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Liilly pe 06 Septembrie 2011 00:45
Doamne ce porcarie de film! Nu am vazut decat 5 minute din acest film si mi-a fost de ajuns sa-mi fac o parere despre el. Nu ca as fi eu vreun critic de film, dar oricine isi poate da seama de calitatea filmului. Jocul actorilor-foarte prost! Nu am vazut niciun film cu un joc actoricesc atat de prost!
3 0
bizonul pe 7 mai 2019 07:07
Paiii... asa se intampla unde sunt muschi prea multi. Nici filmele lui Arnold sau Van Damme nu sunt atat de reusite cu putine exceptii. Cei doi daca sunt dotati, unul la culturism iar altul la spagaturi, la filme sunt nu atat de buni, figurile lor sunt grotesti uneori. Hogan face fata f. bine acolo in ring, prin filme , mai putin.
bernadett pe 30 Ianuarie 2011 15:27
Super
Am vazut acest film.E o comedie de neuitat.Va recomand sa il vedeti
0 2

Spune-ţi părerea despre McCinsey's Island

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells