Marquise

(1997)

Marquise

Poster Marquise Postere Marquise

Sinopsis Marquise

Mai mult

Suntem în Franța, secolul al XVII-lea. În timp ce vizita un oraș de provincie, un membru al trupei de actori ai lui Molière, Gros-René, descoperă o dansatoare de strada frumoasă, este vorba despre Marquise (Sophie Marceau). Realizând că este foarte talentată, Molière o adoptă și o duce la Versailles, iar ea va dansa în fața regelui. Marquise va fi foarte dezamăgită, deoarece ea dansează numai între acte. Însă, acesta este doar începutul unei existențe cu adevărat tumultoase.…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: JoneS
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.9

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Deceoare pe 07 Decembrie 2019 22:09
Cum se făcea teatru la nivel înalt în sec.XVII
Lupta dintre Moliere și Racine pe vremea regelui Ludovic al XIV lea.
1 0
Mavros2020 pe 03 Aprilie 2020 09:52
Nu m'astept sa obtina notari nemaipomenite. E un film care continua intr'un stil mai aerisit si modern vâna solida a filmului francez istoric clasic. Nici subiectul nu e usor de abordat si poate pàrea rebarbativ pentru un public neavizat. Lambert Wilson face un rol corect si sobru, asa cum ne'a obisnuit si in alte pelicule cu subiect pe istorie. Cat despre Sophie Marceau, ea e totdeauna cireasa de pe tort, nurlie si fresh ca de obicei, indiferent daca la final rezultatul e bun sau ràu. Aici este onorabil, merità totusi vàzut si nu se incadreaza la categoria pierdere de timp.
0 0
Yufeng pe 30 Decembrie 2019 18:14
Un film bun
Un film bun, o incursiune interesanta in lumea teatrului din vremea Regelui-Soare. Sophie Marceau arata ca poate juca bine si intr-un film istoric, Lambert Wilson e rezonabil si el in rolul lui Racine. Pentru cinefilii care apreciaza si filmul european de calitate, nu doar "bubuiala" si urmariri cu masini, este o pelicula de vazut.
0 0

Spune-ţi părerea despre Marquise

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells