Luna Papa

(1999)

Luna Papa

Poster Luna Papa Postere Luna Papa

Sinopsis Luna Papa

Povestea este spusa de copilul nenascut de Mamlakat (Khamatova). Acesta are varsta de 17 ani, frumoasa si vioaie, viseaza in secret sa devina actrita. Ea locuieste impreuna cu tatal si fratele ei intr-un sat mic din Asia Centrala. Intr-o noapte, ea este sedusa de un actor dintr-o trupa care calatoreste, actor care se prezinta a fi prieten cu Tom Cruise. Acesta o lasa gravida. Ea incearca sa avorteze, dar tatăl si fratele ei sunt hotarati sa-l gaseasca pe actorul care a sedus-o.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Manusa
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 7.2

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cosmin742000 pe 03 August 2017 21:45
O coproductie germano - japonezo - tadjiko - uzbeca - austriaco - elvetiano - francezo - rusa exceptionala.Nu am cuvinte sa imi exprim satisfactia in urma vizionarii acestui film.Pe langa subiectul original , peisajele de vis , interpretarea exceptionala , scenariul genial , coloana sonora exceptionala filmul este si cea mai dramatica comedie , vazuta vreodata
0 1
Namaste pe 16 Mai 2012 21:32
Turnul Babel din Asia Centrala
Luna Papa este o tragicomedie burlesca, pe alocuri cu accente grotesti, care prezinta un episod din viata unei fete de 17 ani din Farkhor, Tadjikistan.
Dupa ce este pacalita de un barbat pe care nu il cunoaste si ramane insarcinata, Mamlakat porneste intr-o calatorie alaturi de tata si frate, pentru a afla cine este tatal copilului si a-l constrange sa-si respecte obligatiile pe care le are fata de ea.
Aparent o tematica simpla, dar simbolistica filmului este semnificativa, avand implicatii geopolitice, prezentand subtil relatia actuala dintre Rusia si tarile din Asia centrala - Tadjikistan (numele personajului principal , Mamlakat, inseamna Tara Mama, in limba tadjica), Afghanistan, Kazahstan, Uzbekistan, etc.
Coproductie Rusia, Germania, Elvetia, Tadjikistan si Japonia.

0 1

Spune-ţi părerea despre Luna Papa

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells