L'ultimo re

(2009)

Ultimul rege

Poster L'ultimo re Poster L'ultimo re

Sinopsis L'ultimo re

După ani de asediu, Troia cade în cele din urmă în mâinile grecilor, care năvălesc în cetate ucigând bărbaţii şi luând femeile sclave. După moartea soţului ei, Hector, fiul regelui Priam, Andromaca e nevoite să asiste la uciderea fără milă a fiului ei Astianax, ultimul moştenitor la tronul cetăţii nimicite.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 7.4

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Iulidesprefilme pe 27 Februarie 2016 10:05
Un film conceput ca o tragedie antică...Ulise e neiertător, fiul lui Ahile, Piro, un sălbatic, Polixena, Hecuba, Andromaca, toate eroinele rude cu Hector, supuse supliciului, Astianax, ultimul rege, fiul lui Hector, sacrificat mișelește...dacă așa a fost, a fost teribil...
0 0
bizonul pe 25 Mai 2016 06:52
Protest
Ce ora de programat un film este asta, pe Tv. 1 ? Cine mama naibi se uita la un film incepand de la ora 00,35 ? De intotdeauna, un film s-a programat seara si tot romanul asta asteapta in fiecare seara, ceva ce te atrage, nu idiotenii . Nici cei care "freaca matul" toata ziua nu pot vedea filmul la acea ora. Nu mai spun ca Tv. 1 este progranmul captat de toate televizoarele de pe toate coclaurile si ar fi normal ca cei deprin "Cucuiatii din Deal" ( aici locuind f.f. multi) sa vada si ei ceva , ceva despre ce a fost, istoric si nu certurile intre parizanii politici . Pana in 89 aveam antene ptr. bulgari, acum un film bun il programam aiurea. Ce facem , trecem iar pe bulgari ?
0 1

Spune-ţi părerea despre L'ultimo re

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells