Lucifer

(2016) - Serial TV

Lucifer

Poster Lucifer Postere Lucifer

Sinopsis Lucifer

Lucifer final season SUB 2

Lucifer, sătul de viața lui plictisitoare din iad, se mută la Los Angeles pentru a ajuta omenirea și pentru a curăța „mizeriile” provocate de ea, iar prin abilitățile sale telepatice aduce la suprafață cele mai profunde dorințe sau gânduri ale oamenilor.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

Produs de

DC Entertainment

Distribuitorul international

Netflix

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 10 Februarie 2016 17:09
Mie mi se pare fascinant jocul si personalitatea actorului care-i da viata lui Lucifer.
12 3
stefan_alexandru_cristian pe 01 Martie 2016 20:20
Lucifer - diavolul prezentat intr-o maniera mai umana, mai pe intelesu nostru
Lucifer mi se pare un serial cu un potential extraordinar; in primul rand numai subiectu ( Lucifer lucreaza cu politia) este destul de ciudat...dar totusi bine pus la punct. Inca un plus al acestui serial este dat de actorul care interpreteaza rolul lui Lucifer prin jocul sau actoricesc dandu-i o prezenta foarte carismatica personajului.
Merita sa vizionati acest serial!!!

9 4
psihologu pe 13 August 2015 19:47
Interesant
Episodul pilot a fost interesant, fara prea multe asteptari dar totusi...comic. Acum ramane de vazut continuarea, ne-am obisnuit sa ni se dea ce este mai bun la inceput si apoi...
7 3
Stefania1998 pe 09 Mai 2016 05:35
Un serial foarte bun iar actorul Tom Ellis se potriveste perfect in rolul lui Lucifer ツ
5 0
ghalexandra pe 10 Februarie 2016 22:54
Chiar daca au aparut decat trei episoade pana acum, eu cred ca acest serial are un potential enorm. Interpretarea foarte buna a actorului care-l joaca pe Lucifer, umorul si ironia la cote maxime si neobisnuita abordare a acestui serial ma fac sa continui sa urmaresc dezvoltarea povestii. Sper doar ca producatorii sa nu decida anularea lui dupa un sezon, cum se intampla in ultima vreme cu serialele noi aparute.
5 2
Lockdown89 pe 17 martie 2016 20:11
Daca va avea succes si catch la public nu cred ca il vor anula,presimt o dinastie:) lunga gen Supernatural.
user-5c5734114362b pe 16 Iunie 2020 14:26
Este unul dintre cele mai interesante și captivante seriale pe care le-am vizionat pe Netflix, te ține în suspans pe tot parcursul său, neavând nici măcar o scenă în care să nu fi de-a dreptul "absorbit" de acțiunea actorilor. Serialul îmbină într-un mod foarte plăcut mai multe categorii, de la ficțiune, dramă, dragoste, crimă până la comedie. Acțiunea se desfășoară în principal în LA - Los Angeles, care este la propriu "Orașul Îngerilor" în cadrul serialului. Coloana sonoră este una bine aleasă, iar modul în care joacă actorii este unul excepțional. Tom Ellis aka Lucifer, este de un șarm nemaîntâlnit, îmbină umorul cu ironia într-un stil unic și niciun alt actor nu ar putea interpreta mai bine rolul lui Lucifer mai bine decât el. În serial, Lucifer bineînțeles că este o prezență copleșitoare, este misterios, elegant, cu alte cuvinte acel… citeşte
4 1
Mihai2508 pe 08 Decembrie 2016 10:23
Carismaticul Tom Ellis
Un serial interesant, cu o idee originala, si folosita foarte bine. Se urmareste firul principal, avand in acelasi timp diferite povesti pentru fiecare episod. Sarea si piperul acestui serial reprezinta relatia dintre Lucifer si "Detectiva", pot spune ca din punctul acesta de vedere serialul seamana cu "Castle", dar cu ceva mai mult supranatural. Deci daca v-a placut castle, s-ar putea sa va placa si acest serial.
4 1
Lockdown89 pe 13 Martie 2016 20:55
Lucifer-acel ''Bad boy'' al Raiului..
Un prim sezon din Lucifer ce trezeste interesul,incluzand intriga,actiune,rasturnari de situatie,si o tenta indestulatoare de umor rezultat din situatiile in care se pare ca Diavolul nu-i cunoaste asa de mult pe oamenii pe cat credea:).Un prim sezon care totusi lasa destule semne de intrebare:De ce Lucifer devenea vulnerbil,muritor in prezenta bunaciunii de politiste?,Cine este Amendandiel in armata Domnului:Arhanghel,Heruvimi etc?,De ce Lucifer nu se poate intoarce acasa la el:) cand crede de cuvinta-destule intrebari fara raspuns,sau care se lasa asteptat pe mai incolo...Per ansamblu un serial ce merita vizionat-original!
3 2
cezarica98 pe 11 Mai 2019 15:31
Lucifer este un serial care mi-a plăcut de la primele episoade, este plin de mister, este aventuros, fantastic, plin de mituri, thriller. Lucifer este un personaj greu de egalat, este sarmant, puternic, convingator, destept, întunecat, era preferatul lui Dumnezeu, până într-o zi când Dumnezeu s-a suparat pe el și îl trimite în Iad să fie sef acolo, numai că firea lui năvalnică s-a plictisit si coboară pe pamânt, iar aici refuza sa faca ce i se spune, cade în situatii dificile dar rămâne mereu în picioare cu un zâmbet șarmant și o replică amuzantă. Întâlneste aici o politistă care nu se joacă cu nimeni, va deveni asistentul ei la rezolvarea cazuriilor de omor, iar atractia dintre cei doi nu se lasă asteptată. După cele trei sezoane difuzate de Fox, platforma Netflix lansează cel de-al patrulea sezon, mult mai bun, mai intens. Pe lângă păstrarea si… citeşte
2 0
MissRaluka pe 21 Ianuarie 2017 16:56
Este serialul meu preferat si ma uit la multe seriale! Imi place mult personajul Lucifer si actorul care il joaca este perfect in acest rol. Sezonul 2 a primit deja 9 episoade in plus adica acum are 22 episoade sezonul. Dar va trebui sa asteptam pana in mai sa continue cu restul sezonului. Daca nu il urmariti nu stiti ce pierdeti! Lucifer este un personaj complex, mereu ma face sa rad. Sper sa primeasca si sezonul 3 ar fi pacat sa nu-l continue.
2 0
Vasilcu pe 12 Martie 2016 09:50
Este un serial bun
La început este mai fermecător apoi povestea se diluează , ' pe principiul stiți si voi ' , asa sa întamplat si cu celelalte seriale fantastice si fascinante de investigații ca "Supernatural", spun aceasta, deoarece simt că există o legătură între acestea gen si "Mentalist" , numai că acolo partea cu supranaturalul, dispare sau nu prea e pusă în valuare. Si totusi nu înțeleg de ce ar fi făcut "Lucifer" , în viață pactul cu un psiholog
2 0
andy_stely pe 27 Octombrie 2017 21:04
Este fabulos
Un serial foarte bun, nu ai cum sa te plictisesti, e foarte captivant.
2 1
margochirila24_69 pe 08 Ianuarie 2018 09:39
NU este atat de original pe cat credeam, are multe faze previzibile si după primul sezon a inceput sa piarda din consistenta, dar e foarte amuzant!!! Un punct in plus este alegerea actorului britanic cu inconfundabilul accent.
2 4
margochirila24_69 pe 13 mai 2019 08:21
13.05.2019 - Am vazut si sezonul 4 - cele 10 episoade (asta e tot, asteptam sezonul 5?)! Nu mai este atat de amunzant si a fost destul de intens! Restul ideii pe o aveam despre serial ramane la fel.
ValentinaV pe 02 Noiembrie 2016 15:26
Mai bine ramaneau la varianta Sandman.
Dar sa il intruchipeze pe acel demon suprem mi se pare o prostie omeneasca. Nu are niciun sens, pentru ca in serial tipul nu este atat de malefic, atat de demonic... deci e aiurea, zau asa. mai bine presupuneau ca e doar un personaj cu puteri supranaturale si ca in timpul sau nu a fost tocmai personajul pozitiv, asa ar fi avut sens, dar sa se refere la acel tip de demon mi se pare o tampenie enorma...... Drept urmare totul e in contradictoriu in serial.

2 5
Raluca87 pe 01 Iunie 2018 20:13
S-a întâmplat ceva unic cu acest serial și nu o dată de două ori. Prima dată a fost anulat de Fox după sezonul 3, iar fanii die hard numiți Lucifans au făcut o campanie masivă de salvare a serialului. Cei de la Fox ca răspuns au difuzat două episoade care trebuiau lansate în sezonul 4, dar fanii doreau sezonul 4 și au continuat cu campania. S-au trimis peste 9 milioane de tweeturi cu #SaveLucifer. După o lună de campanie Tom Ellis a anunțat pe Twitter că serialul a fost salvat de Netflix. Foarte rar se întâmplă ca un serial anulat să mai continue. A doua Netflix a anunțat că sezonul 5 va fi ultimul, dar după succesul serialului s-au răzgândit și uite așa ne mai bucurăm de încă un sezon. Este serialul meu preferat. Tom Ellis este perfect în rolul lui Lucifer Morningstar.
A fost numit cel mai popular serial de streaming din 2019 și 2021.

1 0

Spune-ţi părerea despre Lucifer

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Lucifer
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells