Love Takes Wing

(2009)

Pe aripile iubirii

Poster Love Takes Wing Poster Love Takes Wing

Sinopsis Love Takes Wing

Mai mult

Este al saptelea film dintr-o serie de filme TV, bazate toate pe cartile lui Janette Oke. Este de asemenea un western, regizat de Lou Philips, cu un buget de 2.000.000$. Actiunea are loc in nemarginita America, unde tanara vaduva Belinda Simpson (Sarah Jones), care este medic de meserie, soseste in oraselul Sikeston pentru a prelua functia de doctor al orasului. Ajunsa aici descopera ca multi localnici, inclusiv copiii de la orfelinat, sunt fie grav bolnavi, fie au murit din cauze necunoscute. Curand,…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: psihologu
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7
Annalise Basso Annalise Basso Lillian John Bishop John Bishop John Pine Haylie Duff Haylie Duff Annie Nelson
Patrick Duffy Patrick Duffy Primarul Evans Lou Diamond Phillips Lou Diamond Phillips Ray Russell Sarah Jones Sarah Jones Belinda Simpson
Cloris Leachman Cloris Leachman Hattie Clarence Erin Cottrell Erin Cottrell Domnisoara Tyler Jordan Bridges Jordan Bridges Lee Owens
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Larry Levinson Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

The Hallmark Channel

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Cretzulynne pe 06 Decembrie 2012 15:33
Intr-un oras de granita, Sikeston, singurele 2 femei studente la Universitatea din Boston timp de 3 ani, Belinda si Annie isi incep cercetarile pentru a afla cauzele imbolnavirii copiilor de la orfelinatul aflat in afara orasului. Aici Belinda se confrunta cu frica oamenilor ce cred ca toate necazurile provin de la acest orfelinat.
Acest orfelinat este condus de batranica Hattie Clarence ( Cloris Leachman) ce-si joaca rolul foarte bine, aducand o nota de simpatie. Este inteleapta si un fel de indrumator spiritual pentru tanara Belinda.
A doua zi de cand sosise in Sikeston, Belinda se chinuie sa gaseasca tratamentul pentru holera. Astfel, descoperim originile tratamentului cu injectarea intravenoasa si a amestecului de apa, zahar si sare!
In paralel cu vindecarea bolnavilor are loc si o poveste de dragoste intre Belinda si Lee Owens, fierarul.
Filmul se incheie cu… citeşte

1 0
Dragos.87 pe 09 Mai 2021 23:33
Merita vazut
Este un film liniștitor, cu o poveste simplă care îți oferă o stare de bine..Întotdeauna un bine făcut îți face sufletul mai curat.. Merită văzut!
0 0
xerses pe 10 Iunie 2018 15:01
Ce frumos este sa ai parte de iubire si credinta! Foarte putini inteleg ca acest lucru este posibil daca tratezi oamenii corect si cu iubire.
0 0
MrHolmes pe 01 Octombrie 2013 23:36
Dragostea ia aripi
Parca mai reusita decat precedentele partea asta. Belinda pierde intre timp sotul, pe care nu l-a putut vindeca, si isi pierde si credinta, dar o regaseste, cu greu e adevarat.
0 0

Spune-ţi părerea despre Love Takes Wing

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi western
jinglebells