Lost and Found

(2005)

Obiecte pierdute

Poster Lost and Found Poster Lost and Found

Sinopsis Lost and Found

Mai mult

"Lost and Found" este un proiect de film pentru care șase tineri cineaști din Europa Centrală și de Est au realizat câte un scurtmetraj pe tema "generației". Împreună, aceste șase scurtmetraje alcătuiesc o întreagă seară de cinema. Unică în acest sens este selecția tinerilor regizori, care sunt în prezent printre cei mai talentați din regiunea Europei Centrale și de Est. De asemenea, este deosebit faptul că cinci dintre scurtmetraje (patru scurtmetraje narative și un scurtmetraj documentar) sunt încadrate…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
Spune-ţi părerea
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.4
Valentin Popescu Valentin Popescu in segmentul "Turkey Girl" Dan Burghelea Dan Burghelea in segmentul "Turkey Girl" Ana Ularu Ana Ularu Tatiana, în segmentul "Turkey Girl"
Orsolya Tóth Orsolya Tóth (episode "Shortlasting Silence") Milena Dravic Milena Dravic in segmentul "Fabulouse Vera" Mait Malmsten Mait Malmsten in segmentul "Gene+Ratio"
Zsolt Trill Zsolt Trill in segmentul "Short lasting silence" Krassimir Dokov Krassimir Dokov in segmentul "The Ritual" Nikola Simic Nikola Simic in segmentul "Fabulouse Vera"
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Icon Film (Germania) / Art Fest (Bulgaria) / Art & Popcorn (Serbia) / Deblokada (Bosnia-Herzegovina)

Țara

Bulgaria

Spune-ţi părerea despre Lost and Found

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Lost and Found
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells