Păreri Lockout

(2012)

Misiune pe MS One

Ordonează după
psihologu pe 16 Mai 2012 09:27
reteta de fast-cinema
Fast-food-ul culinar are un corespondent cinematografic. Sa-i spunem fast-cinema. Unul din adeptii recenti ai curentului, Luc Besson, fost masterchef cu reusite ca Leon sau Le Cinquime Element, prefera acum sa produca grabit si fara stil.

Mare problema cu Lockout e ca de la Escape From New York si pana la Battlestar Galactica recunosti toate partile care il compun. Sigur ca “imprumutul” cinematografic a existat dintotdeauna, doar ca aici aportul de originalitate tinde periculos spre zero. Povestea nu sta singura in picioare si i se aduc niste proptele sf care s-o sprijine. In loc sa creeze o lume a viitorului, scenaristii folosesc lumea viitorului pentru ca sa-si acopere partial lacunele si exagerarile. Fiind vorba de scenaristi si regizori debutanti, o mare raspundere atarna pe umerii producatorului Luc Besson. Tot in carca lui e corect sa punem si efectele CGI… citeşte

13 1
Costirik pe 30 iulie 2012 18:16
faza cu motocicleta este poate cea mai stupida secventa care am vazut o la filmele din ultimii ani...
alfonso1 pe 01 Iulie 2012 10:53
slab
Atat ptr. fanii genului SF. cat si pentru toti oamenii eu consider ca acest film ne sfideaza prin faptul ca atenteaza la inteligenta noastra si se vrea a se baga pe gatul nostru intr-un mod deplorabil. Este f. prost atat ca si subiect,imagine,efecte speciale,scenariu,realitate, etc.
Si am sa dau doua exemple din film ca sa vedeti ca cei care au facut acesta mizerie ne trateaza ca pe niste prosti si inculti: in scena de la interogatoriul la care este supus acel dezaxat de catre fata presedintelui sta un gardian/agent /spion/paza si protectie care se dovedeste ca nu are deloc ce cauta in acea pozitie de protector al fetei ditamai presedintelui. Apropo tocmai un redus si violent total scoti la un interviu ? ...hai sa fim seriosi ...deci e clar o sfidare la adresa inteligentei noastre. Si un alt exemplu dezgustator ,nu ca ar fi ultimul dar sunt foarte dezamagit de Beson Luc, este… citeşte

13 2
Spaghete pe 6 iulie 2012 01:16
:)) Bravo!
bizonul pe 14 ianuarie 2020 08:24
Este un film prost si trebuie eliminat din grila canalelor. Cu atatea filme bune si atatea subiecte de istorie, de cuceriri, de descoperiri, de evenimente bune si rele din lumea reala, lumea noastra, vii cu astfel de filme idioate, ca acesta sau Hellboy, Beowwulf, Solomon Kane Hary Poter Fratii Grim Dracula , Wild Wild West..."Blade, Van Helsing, etc.! Mi se pare de prost gust , nimic educativ si productiv, ptr. nimeni, ptr. copii sau adulti.
cosmin_kedii pe 28 Aprilie 2012 07:11
Lockout a fost o surpriza placuta ... sa dovedit foarte plin de acţiune şi foarte amuzant in unele parti. Guy Pearce este foarte distractiv,,,mi-a placut filmul si il recomand,,,
8 9
Spaghete pe 04 Iulie 2012 22:40
Poate ca ideea filmului in sine, nu e rea insa nici noua, sunt atatea filme cu inchisori, eliberari de ostateci, evadari and stuff, care au avut succes, insa Lockout este departe de a fi un succes.! Epic failure parerea mea, pentru ca auzisem cuvinte frumoase din partea criticilor.
Nu mi s-a parut a fi facut cu profesionalism, sa vad ca oamenii aia s-au straduit totusi sa faca ceva, nu am vazut decat niste dialoguri banale ce frizeaza ridicolul, niste trucaje de toata jena si o spun cu simt de raspundere! Prezenta feminina din rolul principal e complet pe langa, n-are nicio treaba cu actoria si nu as lasa-o nici intr-o reclama la cine stie ce pilula miraculoasa, detergent ce sterge urmele invizibile, sau citronade ce nu-ti provoaca flatulare. Nici macar la reclame pentru candidoza nu as pune-o! Guy Pearce e de departe atractia principala si cel mai carismatic personaj, are vreo… citeşte

7 2
alfonso1 pe 10 iulie 2012 22:30
De acord cu tine ,ma bucur sincer ca mai sunt oameni cu o inteligenta matura ca tine . Bravo tine-o tot asa cu comenturile ,pe mine personal m-a enervat atat de tare porcaria asta de film ca as vrea sa mi-l sterg din memorie.
Spaghete pe 25 iulie 2012 22:15
:) mon ami, sa n-o mai lungim ca facem un "monster cock", iertata-mi fie ignoranta! Insa cel care a categorisit pe celalt dupa filme, implicit note(si ma grav) ai fost tu...citez din clasici in viata: "Cateva nota de-ale tale: "The Dark Knight" = 4, "Inglorious Basterds" = 2, "Usual Suspects" = "Machete" = 8. Acum hai sa vorbim de IQ." Eu nu am spus niciodata ca daca cuiva i-a placut filmul e neaparat gay/copil/femeie...!!! In acceptiunea mea aceste grupuri sociale("...gay, copii, femei sau alte victime sigure...") sunt mai usor de impresionat, sunt mai sensibile emotional, de aceea acest film tinde sa le placa mai mult decat altor categorii.
interconect_30 pe 02 Iunie 2012 06:31
Mie mi-a placut povestea in sine ,replicile sunt cam la gluma dar asa a vazut regizorul .
7 8
Manusa pe 27 Aprilie 2012 18:09
Un film bun care are o actiune interesanta si des intalnita, dar acum in spatiu. Actiunea nu este una foarte spectaculoasa dupa cum ma asteptam, iar atuurile filmului sunt actorii foarte buni care joaca in el. Totusi, mie unul mi-a placut filmul.
6 13
robertsandu pe 29 Iulie 2012 19:11
Mediocru, dar surprinzător de entertaining
Poveste necredibilă, personaje lipsite de profunzime și replici rostite doar de dragul de a fi rostite. Cam prin asta se caracterizează, un film care-și propune foarte multe. În afară de o acțiune bunicică la nivel de ritm și câteva râsete pe alocuri, filmul se zbate în mediocritate.

Interesant e că cel mai stereotipic caracter pel care ni-l oferă Lockout, Snow, interpretat de Guy Pearce, reprezintă totodată și motivul principale pentru care pelicula merită vizionată. Pentru că mușchii, reprizele de arte marțiale și glumele dintre ele au ajuns să fie reguli de bun simț pentru filmele de acțiune. Poate sunt clișee, dar atât timp cât încă mai au farmec, eu nu văd niciun motiv pentru care să nu fie folosite. Lockout, deși un film mediocru, amuză și distrează prin ridicolul scenariului și al personajelor ce-l pun în valoare. 6.

4 1
alexdutu pe 04 Iulie 2012 01:19
porcarie
un esec total , incredibil de penibil , un fel de film low budget dar mult mai prost .
4 6
alfonso1 pe 5 iulie 2012 19:26
IN sfarsit un comentariu decent.Credeam ca sunt singurul suficient de matur incat sa emita o parere in deplinatatea facultatilor mintale despre acest film . Sau ca sa traduc pentru cei cu inteligenta sub medie carora le-a placut aceasta porcarie de film : (e drept ca fiecare dintre noi are o parere), dar ...acest film este o mare mizerie,o jignire adusa oamenilor cat de cat cu un IQ decent. Iar cei carora le-a placut acest film probabil au inteligenta unor pustani sub 10 ani daca nu chiar sunt copii,le doresc sa mai citeasca,sa se uite la filme ARTISTICE,sa-si cultive mintea si in primul rand sa NU mai inghita orice JEG de la Holywood ,macar putin oamenilor sa va respectati.
Jenny_pisica pe 17 Mai 2012 21:50
a fost chiar bun
a fost chiar bun. nu ma asteptam la ceva decent....scenariu potrivit pentru un joc.
4 6
Sp0keY pe 18 Februarie 2010 19:45
Un termen eufemistic din armata americană, Section 8 înseamnă „mental inapt pentru serviciul militar". În schimb, la Luc Besson, Section 8 este o închisoare spaţială, umplută cu deţinuţi nebuni, care orbitează undeva pe la peste 50 km deasupra Pământului.

Film SF de acţiune, Section 8 este filmat la studiourile Europacorp din Franţa, ale lui Luc Besson. Acesta va fi şi producător, iar regia va fi semnată de echipa de irlandezi Stephen St. Leger şi James Mather. Atât
producătorul cât şi cei doi regizori au colaborat în privinţa scenariului.

Mather şi St. Leger au realizat excelentul scurtmetraj de 15 minute Prey Alone, iar la noul proiect vor realiza o multitudine de efecte speciale în cursul următoarelor luni. Filmul, în limba engleză, va beneficia de un buget de 30 de milioane dolari, iar distribuitorii de la Hollywood… citeşte

4 10
Spaghete pe 4 iulie 2012 20:38
Si de ce i-ai dat 8*? Daca e interesant poate fi capodopera adica 10*! Filmul e o mare amagire, scenariu de 2 bani, tipa din rolul principal zici ca e la prima filmare din viata ei, talent zero, niste trucaje de toata jena.
Moovi.ro pe 19 Mai 2012 01:04
Lockout
Cum spatiul pe Pamant este limitat, baietii au gandit o inchisoare in spatiu. Cei mai rai dintre cei mai rai, stransi toti la un loc, adormiti, sedati. Ce se poate intampla ? Dar daca nu era nu se povestea, deci ceva s-a intamplat.Cumva, nu zic cum, baietii rai pun stapanire pe inchisoare. Cireasa de pe tort ? Fiica presedintelui american este la bord si Guy Pearce este trimis sa o salveze. O punem de un film bun !
Un film bun. Sau un film foarte bun ? Nu stiu acum, stiu doar ca m-am pus in scaunul ala la 11 dimineata si am stat atintit timp de o ora si jumatate la ecran. Mi-a placut domnul Pearce, doamna Grace, efectele, glumele, irlandezii si pan la urma, filmul. Anul asta sigur nu a mai fost un SF asa bun. Pana acum cel putin. Ce va fi va fi, ramane de vazut cine cu ce o sa ne mai surprinda, dar macar sa se ridice la nivelul lui Lockout.

3 4
paulino15 pe 30 Iunie 2012 16:52
Lockout
Un film care arata extraordinar pe Trailer si te face sa crezi ca este foarte bun. Filmul dureaza undeva la 1h 35m si actiune se petrece foarte repede era mai frumos daca era mai lung undeva la 2 ore sa inceapa asa ca o poveste si sa se complice pe parcurs asa cum era in filmul "Taken" s-a anuntat un film foarte interesant dar dupa mine nota 6 se putea si mai bine, actiune incepe foarte repede si dureaza pe tot parcusrul filmului dar nu este de nota 10 sau nici macar de 7... Merita vazut daca te plictisesti.. Nui un film asa se te ipresioneze asa de tare incat sa ti minte si dupa ceva timp sa mai te uiti odata.. Nu..!! :D
2 1
xerses pe 09 Iulie 2012 10:27
Mi-a placut... Filmul a fost destul de bun....Cred ca putea fi chiar mai dinamic...
2 2
yoyo_jarre pe 29 Iunie 2010 12:10
si eu care credeam ca are vreo legatura cu jocul section 8 ! oricum sa il asteptam !
2 7
tony_mondyalu pe 31 Decembrie 2012 05:11
inca un film care a reusit sa ma surprinda placut, sa inteleg ca de acum inainte majoritatea filmelor vor fi de acest gen....sau poate ca nu, un film interesant si ca de obicei la cine nu te astepti acela e personajul negativ...un film bun de actiune chiar daca pe alocuri exagereaza putin cu fazele SF...recomand, nu o sa va para rau
1 0
AndreBlack pe 27 Decembrie 2012 12:02
Este bun filmul , nu te da chiar pe spate dar eu zic ca merita vazut ! Si actorii au jucat bine mai ales Guy Pearce si Maggie Grace . Totusi se putea introduce si o coloana sonora mai buna ! Nota 8 cu indulgenta !
1 0
isy22 pe 16 Decembrie 2012 00:34
bun
e ok filmu,am crezut ca o sa fiu mai surprins de ce se intampla dar nu prea.
ori cum intamplarile sunt cam originale si partea ce nu mia placut este ca e facut pe computer ...

1 0
RoxyD pe 16 Septembrie 2012 16:03
. ... merita vazut ... .
1 0
Chelbos pe 18 septembrie 2012 01:22
merge dar nu e cine stie ce
BestDreamer pe 12 Septembrie 2012 15:02
Sarcasmul si replicile lui Guy Pearce au facut toti banii.Filmul nu are cine stie ce actiune de calitate,dar te tine in fata ecranului pana la sfarsit...si asta conteaza pana la urma.
P.S. Efectele din inceputul filmului sunt demne de un joc video, nicidecum pentru un film.

1 0
margott pe 07 August 2012 16:14
Genul de film pe care-l vizionezi si il uiti dupa 10 minute, nu emite pretentii la niciun capitol. Doar Guy Pearce merita atentie, e un actor prea bun ca sa-l treci cu vederea.
1 0
emy_sinaia pe 24 Iulie 2012 00:41
asa si asa
pentru iubitorii de sf combinat cu actiune este un film bun fara pretentii.
1 0
pe 19 Iulie 2012 16:48
“Lockout” (2012): Un film de actiune mediocru, dar surprinzator de distractiv
Titlu: Lockout (Misiune pe MS One) An: 2012 Rating: 5.5/10 (Rotten Tomatoes: 37%, IMDb.com: 6.1/10, cinemagia.ro: 7/10) Gen: Acțiune/ Sci-FI/ Thriller Regia: James Mather, Stephen St. Leger, Cu: Guy Pearce, Maggie Grace, Peter Stormare Durată: 95 de minute Lockout este plin de clișee, ridicol, însă al naibii de entertaining. J.R Jones Primele impresii. Lockout, un [...] citeşte
1 0
BadDreams pe 12 Iulie 2012 08:24
Merita
Filmul dupa parerea mea merita vazut,nu este o porcarie la care sa zici ca ti-ai pierdut timpul...inceputul (cu acele efecte speciale) lasa putin de dorit...guy pearce isi joaca rolul ca la carte....Nota 7!
1 0
Ammelie pe 07 Iulie 2012 12:16
Lockout (2012)
Un SF decent, desi cam abuza de clisee. Nu exceleaza nici la scenariu, nici la acting, efectele speciale sunt chiar slabe, dar totusi e un film placut si usor de urmarit. Personajul lui Guy Pierce se incapataneaza sa ne serveasca doar one-liners, unele destul de penibile, iar unele dintre ele chiar amuzante. Oricum, interesant personaj, cu potential. 6/10
1 0
Mihai2508 pe 10 Februarie 2013 11:11
Este un film bun, are actiune, are replici ironice si nu ajungi sa te plictisesti la el, merita vizionat !
1 1
Chelbos pe 18 Septembrie 2012 01:24
film acceptabil. nu veti fi dezamagiti dar nici impresionati daca va uitati. oricum, ideea cu inchisoarea in spatiu parea buna si se mai putea lucra la ea.
1 1
ambulantier pe 21 februarie 2013 15:50
ideea cu inchisoarea in spatiu nu e noua deloc.Acum 26 ani a fost un film cu MICHAEL PARRE care se numea SPACE RAGE,a fost bun filmul la vremea lui
santoss07 pe 13 August 2012 00:31
Frumos film
Mi-a placut mult acest film! Are actiune din plin, suspans, drama dar si putina dragoste....iar finalul e bestial :X:X:X Nota 8,5 din partea mea :D Se merita vizionat!
1 1
sill49 pe 12 Iulie 2012 18:48
Lockout
Un film foarte bun,cu o poveste originala.Recomand!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 1
rares67 pe 05 Iulie 2012 21:17
mai buna ideea filmului, asa nu te plictisesti, da frate grafica la inceputu filmului pana si jocurile din ziua de azi au o grafica mult cu mult mai buna cred ca acolo au dat cu piciorul da in general merita vazut
1 1
saearila pe 01 Iulie 2012 12:57
Dintr-o duzina de filme la categoria genului, "Lockout" face diferenta. Enjoy it!!!
1 1
George130 pe 30 Iunie 2012 22:16
Lockout
Unul dintre cele mai bune filme pe care le-am bvazut in ultima vreme.
Dar totusi era bine su un sarut la final.

1 1
GreenWeed pe 02 Septembrie 2012 15:40
Bun filmul ... merita vazut .. ca deobicei .. cu totii zicem se putea mai bine .. . Totusi nu e de dat deoparte .. eu zic ca e ok
1 2
srnscorpion pe 3 ianuarie 2013 21:15
Esti cam indulgent:)
Thoughts about nothing… pe 12 Mai 2012 01:10
Misiune pe MS One
Breaking out is impossible. Really?! De ce oare sunt asa amuzante filmele din ultima perioada? Cred ca s-a descoperit in sfarsit cheia succesul: “fa-i sa rada si vei castiga!” Pana si intr-un film pe care il credeam serios, cu revolte, batai, nebunie, am descoperit doza aia optima de amuzament care sa te tina pana la [...] citeşte
1 2
radu3455 pe 30 Iunie 2012 09:55
pot spune ca e un film ce nu ma dezamagit mi-a placut ideea cu inchisoarea iar Maggie Grace si Guy Pearce au jucat foarte bine,il recomand nota 9
1 3
anonymous.6229028630c4f pe 02 Iulie 2012 18:27
Comentariu șters
1 4
D.Ionut pe 25 iulie 2012 18:37
Imi place ca zici 9 si dai nota 7:))
legolas05 pe 11 Aprilie 2012 22:23
foarte interesant filmul din trailer,astept sa apara
1 4
Sorin87 pe 30 Iunie 2012 10:56
Lockout
Mi-a placut foarte mult, este un film de nota 10 care merita o continuare cel putin, asa se pare din finalul filmului.merita vazut
1 6
user-606ef974ed744 pe 20 Aprilie 2024 11:46
MUIE DE LA TOATĂ PLANETA LUI COSMIN 742000!!! SA NE PISAM PE TINE ȘI SA NE CACAM DIRECT ÎN GURA TA DEJECTIE CE EȘTI!!!
Filmul,.. E asa și asa.. Dacă nu aveți ceva mai bun de văzut, merge.. sa te ia somnul..
Vizionare plăcută?!
PS-multă, ENORM DE MULTĂ MUIE COSMIN 742000

0 0
BooG pe 24 Iunie 2023 03:47
Film idiot facut pentru idioti. Pierdere de vreme. Vai mama lui de film
0 0
user-5e3e92f1c0e2d pe 05 Iunie 2022 19:34
bha cosmin 742000..mai du-te in pizda mati de arogant prost..nici pe tine nu te suporti mha ghertzoiule..mori in plm odata jegule !!
0 0
mihai_barbu pe 23 Iunie 2016 23:15
Cam slabut
Filmul si ideea au fost ok plus scenariul lui Luc Besson se putea mai bine
0 0
bondarenko pe 27 Septembrie 2014 23:06
Prea multe recenzii negative pe nedrept. Mie mi a placut.
0 0
omucuvaloare pe 20 August 2014 20:15
O idee absolut originala...care bulverseaza...intriga...in, fine, nu te poate lasa indiferent! Nu stii ce sa faci: sa vizionezi pana la capat, sa revezi la nesfarsit anumite secvente, sa faci o pauza si sa te gandesti de la ce a pornit totul;
0 0
mtraianc pe 27 Aprilie 2014 09:52
merge.. vazut o data .............................................................
0 0
AlexGo0d pe 06 Februarie 2014 11:07
Unde-i genul "comedie"
Pe mine ,filmul acesta mai mult m-a facut sa rad...Sunt multe scene in care Guy Pearce e amuzant de arogant...
0 0
ambulantier pe 21 Februarie 2013 15:47
bun
sa ne amintim ca BESSON cind a facut FIVE ELEMENTS,a fost o idee noua si toata lumea l-a apreciat ,acum sa nu dam cu noroi in el ptr LOCKOUT,e un film bun dar se putea si mai bine,oricum toata stima ptr BESSON
0 0
cosmin742000 pe 06 Octombrie 2017 17:10
O mizerie de film de actiune , SF , american deci nimic nou
0 1
eduard_stratan pe 13 august 2021 13:09
Cosmine ce bine ca te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul înca vreo 2 ani pâna te-au blocat din nou!
catasmile17 pe 07 Ianuarie 2013 23:39
Un film care m-a dezamagit. Pare destul de previzibil la multe faze...
0 2
Radu_ont pe 02 Septembrie 2012 02:26
Nu il recomand
Exact ca zeci de ale filme, nimic nou, doar cu efecte speciale mai proaste.
0 2
Paulicius pe 16 Iulie 2012 12:51
Din pacate un film foarte slab, nu am avut nicio reactie, sfarsitul previzibil. Si daca nu ma insel numele feminin a mai fost folosit in Cobra, resuflata gluma.
0 2
Go1 2

Spune-ţi părerea despre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

jinglebells