Lockout

(2012)

Misiune pe MS One

Poster Lockout Postere Lockout

Sinopsis Lockout

Mai mult
Lockout trl 2 ro

MS One este o închisoare experimentală unde cei mai periculoși 500 de criminali ai lumii sunt ținuți sub somn artificial. În timp ce conduce o misiune umanitară, Emilie Warnock (Maggie Grace) fiica președintelui american, ajunge aici tocmai în momentul când izbucnește o revoltă violentă și fără precedent.

Emilie și echipajul MS One sunt luați prizonieri de către deținuți, iar președintele Warnock decide să-l trimită pe agentul Snow (Guy…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: psihologu
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0

Caseta tehnică

AKA

  • Section 8
  • MS One: Maximum Security
  • Lock-Ou

Produs de

Europa Corp.

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Open Road Films (II)

Distribuit in Romania de

Hollywood Multiplex Operations

Țara

Franta
Film disponibil pe DVD în România

Box office Lockout

Weekend premieră (23.04.2012)
  • Loc 3
  • Spectatori 4.889
  • Încasări (RON) 93.577,42
Total
  • Spectatori 17.710
  • Încasări (RON) 306.520,03
  • Încasări (USD) 90.603,28

Părerea criticului

StefanDo pe 27 Aprilie 2012 14:44
Poate că Lockout are în spate o echipă cu pedigree (cel puţin din punctul de vedere al filmului de acţiune), dar nu te aştepta la calitatea din Taken, deşi pe afiş o să-l vezi tot pe Luc Besson, ca producător, iar în rolul fiicei având probleme cu răufăcătorii pe aceeaşi Maggie Grace. Poate că misiunea lui Guy Pearce o să-i mulţumească pe unii spectatori mai lipsiţi de pretenţii, doritori doar de două ore fără provocări la cinema, dar ţine minte că s-ar putea să râzi în hohote la unele replici nefericite, că acţiunea pică uneori în umor involuntar şi că gâlceava scenariului cu logica şi realismul o să te lase adesea cu gura căscată. Trebuie să adăugăm că fanii SF-ului de acţiune nu prea au alternative în afară de Misiune pe MS One, prin urmare dacă ştii că-ţi place genul, poate chiar ar fi o idee bună să te îndrepţi spre sala de… citeşte
5 17
robertsandu pe 18 iulie 2012 17:19
Crezi tu că Taken este mult mai bun decât Lockout? Eu aș zice că sunt cam pe la același nivel, cu un mic plus pentru Taken, însă nu pentru calitatea unei povești la fel de improbabile, ci datorită unui Liam Neeson care a făcut minuni cu un scenariu altminteri slab.
marius_em pe 20 decembrie 2012 23:47
Ai dreptate in mare, mai putin la personajul lui Guy Pearce. Nu cred ca a fost o replica a lui care sa nu ma faca sa zambesc. Pe scurt, e un film cu o premisa bunicica, o executie mediocra, dar niste personaje, atat pozitive cat si negative chiar distractive. Imi aduce aminte de Die Hard.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
psihologu pe 16 Mai 2012 09:27
reteta de fast-cinema
Fast-food-ul culinar are un corespondent cinematografic. Sa-i spunem fast-cinema. Unul din adeptii recenti ai curentului, Luc Besson, fost masterchef cu reusite ca Leon sau Le Cinquime Element, prefera acum sa produca grabit si fara stil.

Mare problema cu Lockout e ca de la Escape From New York si pana la Battlestar Galactica recunosti toate partile care il compun. Sigur ca “imprumutul” cinematografic a existat dintotdeauna, doar ca aici aportul de originalitate tinde periculos spre zero. Povestea nu sta singura in picioare si i se aduc niste proptele sf care s-o sprijine. In loc sa creeze o lume a viitorului, scenaristii folosesc lumea viitorului pentru ca sa-si acopere partial lacunele si exagerarile. Fiind vorba de scenaristi si regizori debutanti, o mare raspundere atarna pe umerii producatorului Luc Besson. Tot in carca lui e corect sa punem si efectele CGI… citeşte

13 1
Costirik pe 30 iulie 2012 18:16
faza cu motocicleta este poate cea mai stupida secventa care am vazut o la filmele din ultimii ani...
alfonso1 pe 01 Iulie 2012 10:53
slab
Atat ptr. fanii genului SF. cat si pentru toti oamenii eu consider ca acest film ne sfideaza prin faptul ca atenteaza la inteligenta noastra si se vrea a se baga pe gatul nostru intr-un mod deplorabil. Este f. prost atat ca si subiect,imagine,efecte speciale,scenariu,realitate, etc.
Si am sa dau doua exemple din film ca sa vedeti ca cei care au facut acesta mizerie ne trateaza ca pe niste prosti si inculti: in scena de la interogatoriul la care este supus acel dezaxat de catre fata presedintelui sta un gardian/agent /spion/paza si protectie care se dovedeste ca nu are deloc ce cauta in acea pozitie de protector al fetei ditamai presedintelui. Apropo tocmai un redus si violent total scoti la un interviu ? ...hai sa fim seriosi ...deci e clar o sfidare la adresa inteligentei noastre. Si un alt exemplu dezgustator ,nu ca ar fi ultimul dar sunt foarte dezamagit de Beson Luc, este… citeşte

13 2
Spaghete pe 6 iulie 2012 01:16
:)) Bravo!
bizonul pe 14 ianuarie 2020 08:24
Este un film prost si trebuie eliminat din grila canalelor. Cu atatea filme bune si atatea subiecte de istorie, de cuceriri, de descoperiri, de evenimente bune si rele din lumea reala, lumea noastra, vii cu astfel de filme idioate, ca acesta sau Hellboy, Beowwulf, Solomon Kane Hary Poter Fratii Grim Dracula , Wild Wild West..."Blade, Van Helsing, etc.! Mi se pare de prost gust , nimic educativ si productiv, ptr. nimeni, ptr. copii sau adulti.
cosmin_kedii pe 28 Aprilie 2012 07:11
Lockout a fost o surpriza placuta ... sa dovedit foarte plin de acţiune şi foarte amuzant in unele parti. Guy Pearce este foarte distractiv,,,mi-a placut filmul si il recomand,,,
8 9
Spaghete pe 04 Iulie 2012 22:40
Poate ca ideea filmului in sine, nu e rea insa nici noua, sunt atatea filme cu inchisori, eliberari de ostateci, evadari and stuff, care au avut succes, insa Lockout este departe de a fi un succes.! Epic failure parerea mea, pentru ca auzisem cuvinte frumoase din partea criticilor.
Nu mi s-a parut a fi facut cu profesionalism, sa vad ca oamenii aia s-au straduit totusi sa faca ceva, nu am vazut decat niste dialoguri banale ce frizeaza ridicolul, niste trucaje de toata jena si o spun cu simt de raspundere! Prezenta feminina din rolul principal e complet pe langa, n-are nicio treaba cu actoria si nu as lasa-o nici intr-o reclama la cine stie ce pilula miraculoasa, detergent ce sterge urmele invizibile, sau citronade ce nu-ti provoaca flatulare. Nici macar la reclame pentru candidoza nu as pune-o! Guy Pearce e de departe atractia principala si cel mai carismatic personaj, are vreo… citeşte

7 2
alfonso1 pe 10 iulie 2012 22:30
De acord cu tine ,ma bucur sincer ca mai sunt oameni cu o inteligenta matura ca tine . Bravo tine-o tot asa cu comenturile ,pe mine personal m-a enervat atat de tare porcaria asta de film ca as vrea sa mi-l sterg din memorie.
Spaghete pe 25 iulie 2012 22:15
:) mon ami, sa n-o mai lungim ca facem un "monster cock", iertata-mi fie ignoranta! Insa cel care a categorisit pe celalt dupa filme, implicit note(si ma grav) ai fost tu...citez din clasici in viata: "Cateva nota de-ale tale: "The Dark Knight" = 4, "Inglorious Basterds" = 2, "Usual Suspects" = "Machete" = 8. Acum hai sa vorbim de IQ." Eu nu am spus niciodata ca daca cuiva i-a placut filmul e neaparat gay/copil/femeie...!!! In acceptiunea mea aceste grupuri sociale("...gay, copii, femei sau alte victime sigure...") sunt mai usor de impresionat, sunt mai sensibile emotional, de aceea acest film tinde sa le placa mai mult decat altor categorii.
interconect_30 pe 02 Iunie 2012 06:31
Mie mi-a placut povestea in sine ,replicile sunt cam la gluma dar asa a vazut regizorul .
7 8
Manusa pe 27 Aprilie 2012 18:09
Un film bun care are o actiune interesanta si des intalnita, dar acum in spatiu. Actiunea nu este una foarte spectaculoasa dupa cum ma asteptam, iar atuurile filmului sunt actorii foarte buni care joaca in el. Totusi, mie unul mi-a placut filmul.
6 13
robertsandu pe 29 Iulie 2012 19:11
Mediocru, dar surprinzător de entertaining
Poveste necredibilă, personaje lipsite de profunzime și replici rostite doar de dragul de a fi rostite. Cam prin asta se caracterizează, un film care-și propune foarte multe. În afară de o acțiune bunicică la nivel de ritm și câteva râsete pe alocuri, filmul se zbate în mediocritate.

Interesant e că cel mai stereotipic caracter pel care ni-l oferă Lockout, Snow, interpretat de Guy Pearce, reprezintă totodată și motivul principale pentru care pelicula merită vizionată. Pentru că mușchii, reprizele de arte marțiale și glumele dintre ele au ajuns să fie reguli de bun simț pentru filmele de acțiune. Poate sunt clișee, dar atât timp cât încă mai au farmec, eu nu văd niciun motiv pentru care să nu fie folosite. Lockout, deși un film mediocru, amuză și distrează prin ridicolul scenariului și al personajelor ce-l pun în valoare. 6.

4 1
alexdutu pe 04 Iulie 2012 01:19
porcarie
un esec total , incredibil de penibil , un fel de film low budget dar mult mai prost .
4 6
alfonso1 pe 5 iulie 2012 19:26
IN sfarsit un comentariu decent.Credeam ca sunt singurul suficient de matur incat sa emita o parere in deplinatatea facultatilor mintale despre acest film . Sau ca sa traduc pentru cei cu inteligenta sub medie carora le-a placut aceasta porcarie de film : (e drept ca fiecare dintre noi are o parere), dar ...acest film este o mare mizerie,o jignire adusa oamenilor cat de cat cu un IQ decent. Iar cei carora le-a placut acest film probabil au inteligenta unor pustani sub 10 ani daca nu chiar sunt copii,le doresc sa mai citeasca,sa se uite la filme ARTISTICE,sa-si cultive mintea si in primul rand sa NU mai inghita orice JEG de la Holywood ,macar putin oamenilor sa va respectati.
Jenny_pisica pe 17 Mai 2012 21:50
a fost chiar bun
a fost chiar bun. nu ma asteptam la ceva decent....scenariu potrivit pentru un joc.
4 6
Sp0keY pe 18 Februarie 2010 19:45
Un termen eufemistic din armata americană, Section 8 înseamnă „mental inapt pentru serviciul militar". În schimb, la Luc Besson, Section 8 este o închisoare spaţială, umplută cu deţinuţi nebuni, care orbitează undeva pe la peste 50 km deasupra Pământului.

Film SF de acţiune, Section 8 este filmat la studiourile Europacorp din Franţa, ale lui Luc Besson. Acesta va fi şi producător, iar regia va fi semnată de echipa de irlandezi Stephen St. Leger şi James Mather. Atât
producătorul cât şi cei doi regizori au colaborat în privinţa scenariului.

Mather şi St. Leger au realizat excelentul scurtmetraj de 15 minute Prey Alone, iar la noul proiect vor realiza o multitudine de efecte speciale în cursul următoarelor luni. Filmul, în limba engleză, va beneficia de un buget de 30 de milioane dolari, iar distribuitorii de la Hollywood… citeşte

4 10
Spaghete pe 4 iulie 2012 20:38
Si de ce i-ai dat 8*? Daca e interesant poate fi capodopera adica 10*! Filmul e o mare amagire, scenariu de 2 bani, tipa din rolul principal zici ca e la prima filmare din viata ei, talent zero, niste trucaje de toata jena.
Moovi.ro pe 19 Mai 2012 01:04
Lockout
Cum spatiul pe Pamant este limitat, baietii au gandit o inchisoare in spatiu. Cei mai rai dintre cei mai rai, stransi toti la un loc, adormiti, sedati. Ce se poate intampla ? Dar daca nu era nu se povestea, deci ceva s-a intamplat.Cumva, nu zic cum, baietii rai pun stapanire pe inchisoare. Cireasa de pe tort ? Fiica presedintelui american este la bord si Guy Pearce este trimis sa o salveze. O punem de un film bun !
Un film bun. Sau un film foarte bun ? Nu stiu acum, stiu doar ca m-am pus in scaunul ala la 11 dimineata si am stat atintit timp de o ora si jumatate la ecran. Mi-a placut domnul Pearce, doamna Grace, efectele, glumele, irlandezii si pan la urma, filmul. Anul asta sigur nu a mai fost un SF asa bun. Pana acum cel putin. Ce va fi va fi, ramane de vazut cine cu ce o sa ne mai surprinda, dar macar sa se ridice la nivelul lui Lockout.

3 4
paulino15 pe 30 Iunie 2012 16:52
Lockout
Un film care arata extraordinar pe Trailer si te face sa crezi ca este foarte bun. Filmul dureaza undeva la 1h 35m si actiune se petrece foarte repede era mai frumos daca era mai lung undeva la 2 ore sa inceapa asa ca o poveste si sa se complice pe parcurs asa cum era in filmul "Taken" s-a anuntat un film foarte interesant dar dupa mine nota 6 se putea si mai bine, actiune incepe foarte repede si dureaza pe tot parcusrul filmului dar nu este de nota 10 sau nici macar de 7... Merita vazut daca te plictisesti.. Nui un film asa se te ipresioneze asa de tare incat sa ti minte si dupa ceva timp sa mai te uiti odata.. Nu..!! :D
2 1
xerses pe 09 Iulie 2012 10:27
Mi-a placut... Filmul a fost destul de bun....Cred ca putea fi chiar mai dinamic...
2 2
yoyo_jarre pe 29 Iunie 2010 12:10
si eu care credeam ca are vreo legatura cu jocul section 8 ! oricum sa il asteptam !
2 7
tony_mondyalu pe 31 Decembrie 2012 05:11
inca un film care a reusit sa ma surprinda placut, sa inteleg ca de acum inainte majoritatea filmelor vor fi de acest gen....sau poate ca nu, un film interesant si ca de obicei la cine nu te astepti acela e personajul negativ...un film bun de actiune chiar daca pe alocuri exagereaza putin cu fazele SF...recomand, nu o sa va para rau
1 0

Spune-ţi părerea despre Lockout

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Lockout
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells