Living with the Enemy

(2005)

Cu dușmanul la altar

Poster Living with the Enemy Poster Living with the Enemy

Sinopsis Living with the Enemy

Allison se îndrăgostește fulgerător de un bogat om de afaceri și foarte curând cei doi ajung la altar. La scurt timp după ce se mută în casa soțului ei, ea începe să aibă bănuieli legate de un posibil rol al acestuia în moartea fostei sale soții.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.3
Sarah Lancaster Sarah Lancaster Allison Conner Lauder Maxim Roy Maxim Roy Bev Wallach Mark Humphrey Mark Humphrey Phillip Lauder
Leni Parker Leni Parker Cheryl Cummings Morgan Kelly Morgan Kelly Rudy David McIlwraith David McIlwraith Houston Edwards
Angela Galuppo Angela Galuppo Cristina Campbell David Gow David Gow Dorn Susan Glover Susan Glover Tonya
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

Canada

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 13 Ianuarie 2012 21:09
Este un film potrivit si pt lista : Case , apartamente - Probleme , solutii = inainte de sfarsit doi soti legati intro casa de lemn in care curge kerosen , scapa miraculos . Nu am fost atent cine ia scapat ? Firma de paza ?

Filmu asta mai poate fi adaugat si in lista : Filme pro vegetarianism !? Pt cei care sau saturat sa cumpere carne expirata de la supermarketuri . Spre sfarsitu filmului o fata tanara se intoxica cu scoici puse intro placinta . Ea nu stia ca are alergie la scoici dar are noroc pt ca e tanara , este tratata rapid si scapa cu viata .

Filmu asta mai poate fi adaugat si in lista : Barbati care au o relatie amoroasa in film , cu femei mai tinere cu mai mult de 10 ani

5 5
Vegetarian pe 16 ianuarie 2012 06:15
Prietenul iti spune ce AR TREBUI sa faci . Dusmanul iti spune ce TREBUIE sa faci . Niciodata nu vom gresi cand vom iubi .
rrs85 pe 30 Ianuarie 2010 15:52
Pentru o zi de iarna friguroasa o relativa placere descrie acest " Living with the Enemy", este genul de film marca Hallmark, un film okay... O poveste semi-kitschoasa dar destul de dinamica, o interpretare buna si un final neasteptat!!!
4 7
lorenne pe 13 Ianuarie 2012 22:58
Probabil ca finalul a fost desi neasteptat oarecum "tras de par" prin prisma faptului ca personajul principal masculin iese din nou nepatat insa povestea e tare frumoasa si plina de suspans , plus ca nimeni nu si ar fi dorit ca e sa fie vinovat . Sau da ?
2 5
MissBlossom01 pe 13 August 2010 20:43
A fost un film ok,cu toate ca are niste faze cam..stupide?Sau mai bine zis FOARTE trase de par..
1 6
user-5b60ac9074d76 pe 31 Iulie 2018 21:42
Un film slabut, dar cu un subiect interesant si destul de captivant. Credem ca cei care au tradus filmul in limba romana nu l- au vazut sau, cel putin, nu pana la capat, altfel nu ar fi ales varianta ' Cu dusmanul la altar ' ... ' Living with the enemy' ar trebui tradus in alt mod - pentru ca, de fapt, sotul nu fusese implicat în crime ...
0 0
xerses pe 28 Noiembrie 2014 13:29
A fost un film care m- a acaparat cu totul; foarte bun scenariul.
0 2

Spune-ţi părerea despre Living with the Enemy

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
Liste cu Living with the Enemy
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells