Little Odessa

(1994)

Dezmoșteniții din Little Odessa

Poster Little Odessa Postere Little Odessa

Sinopsis Little Odessa

Joshua, asasin profesionist, revine în orașul natal, Brighton Beach, și în cartierul de evrei ruși cunoscut sub numele de Little Odessa, în care a copilărit. Pentru a salva aparențele, el încearcă să-și găsească un serviciu și să joace rolul unui om normal. În realitate, Joshua își reprimă cu greu instinctele criminale. Dar cel mai mult îl destabilizează relația cu tatăl său, căruia nu-i poate ierta chinurile suferite în copilărie.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7
Tim Roth Tim Roth Joshua Shapira Edward Furlong Edward Furlong Reuben Shapira Moira Kelly Moira Kelly Alla Shustervich
Vanessa Redgrave Vanessa Redgrave Irina Shapira Maximilian Schell Maximilian Schell Arkady Shapira Natalya Andrejchenko Natalya Andrejchenko Natasha
Tuesday Knight Tuesday Knight Paul Guilfoyle Paul Guilfoyle Boris Volkoff David Vadim David Vadim Sasha
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Fine Line Features

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Cipa

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sabinalin pe 17 Septembrie 2016 19:38
"La 16 ani un baiat spune despre tatal sau ca le stie pe toate. La 24 de ani un barbat spune despre tatal sau ca este un idiot. La 40 de ani un barbat spera sa il mai aiba pe tatal sau pentru a-i putea cere un sfat". Filmul a fost foarte laudat la vremea la care a avut premiera in Romania dar, dupa vizionarea de aseara, mi se pare ca elogiile respective sunt un pic exagerate. Nu-i vorba, calitati exista: e bine scris, binisor jucat, drama de familie e redata cu minutiozitate dar thrillerul e lipsit de suspans, de tensiune, personajele nu sunt atasante. Tudor Caranfil considera in dictionarul sau de filme ca avem de-a face cu un fel de "Mean streets", poate ca asa ar fi fost daca James Gray ar fi avut geniul regizoral al lui Scorsese iar Tim Roth ar fi beneficiat de forta jocului actoricesc al marelui de Niro.
1 0
lili22 pe 19 Februarie 2014 08:39
de vazut
Pentru aparitiile scurte ale lui Maximilian Schell si a Nataliei Andreichenko, foarte frumoasa, asa cum o stim din alte filme.
0 4

Spune-ţi părerea despre Little Odessa

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells