L'instinct de mort

(2008)

Instinct criminal

Poster L'instinct de mort Postere L'instinct de mort

Sinopsis L'instinct de mort

Mai mult
L'instinct de mort

Filmul redă povestea celui mai cunoscut infractor francez. Din Parisul anilor '60 - la începutul anilor '70, în Canada, cariera de criminal ieșit din comun a unui vagabond din Clichy - Jacques Mesrine. Fost militar, traumatizat de războiul franco-algerian, se întoarce la Paris. Fiu al unui trădător din cel de-Al Doilea Război Mondial, Jacques Mesrine nu își găsește locul în familie și decide să plece. El este introdus de un vechi prieten lui Guido, unul din gangsterii locali.

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: danonino
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.5

Caseta tehnică

AKA

  • Mesrine: Killer Instinct

Produs de

La Petite Reine

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

A-Film Distribution

Țara

Franta

Site oficial

L'instinct de mort

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
IulianManea54 pe 10 Noiembrie 2011 19:56
Un film foarte bun. Actorul isi intra foarte bine in rol. Ambele parti sunt foarte bune si te tin captivat.
Mai sunt mici scapari, dar totul mi s-a parut foarte bine realizat.

2 2
Vegetarian pe 09 Decembrie 2012 01:38
Este un film potrivit si pt lista : True Story = Filme inspirate din cazuri reale ?
La inceputu filmului scrie : Toate filmele sunt in parte fictiune . Niciunul nu reconstituie identic complexitatea vietii unui om , fata de care are propria lui perspectiva .

. . . Prostituatele au orgasm doar atunci cand sunt platite !! Cel putin asa zice una din filmu asta .

1 1
CANTALUP pe 13 decembrie 2012 01:43
Nu incercati tehnicile prezentate in acest film fara ajutor specializat !
Manusa pe 27 Ianuarie 2012 23:46
Ce viata a mai avut acest Mesrine. Un film de exceptie in care Vincent Cassel joaca incredibil de bine. Mi-a placut partea in care se arata perioada in care Mesrine a fost inchis in inchisoarea de maxima securitate....
1 2
sabinalin pe 13 Decembrie 2020 08:14
Vietile gangsterilor au fost mai mereu un subiect atractiv pentru cinema, s-au produs chiar adevarate capodopere avand asemenea subiecte de pornire. Nu-i de mirare ca agitata viata a lui Jacques Mesrine, existenta presarata cu multe jafuri si omucideri, a atras imediat interesul celor din industria filmului. Asa cum ni-l prezinta filmul Jaques e o intruchipare absoluta a violentei, un tip foarte dur care nu accepta nici un moment sa fie calcat pe bataturi. Familia onorabila din care provine nu-i poate impune bariere, nu se poate schimba nici in momentul in care se indragosteste ai ajunge sa isi intemeieze o familie. Primul Mesrine cinematografic a fost Nicolas Silberg insa acela care avea sa ii aduca personajului consacrarea definitiva este Vincent Cassel, nici nu se putea o alegere mai potrivita pentru un astfel de rol, alegere confirmata de mai multe premii, inclusiv Cesar pentru cel… citeşte
0 0
Horatiucrisan pe 26 Iulie 2020 23:42
Filmul urmărește viata tumultoasa a unuia din cei mai căutați criminali din Franța actiunea acestui prim film desfasurandu-se până în 1972, anul întoarcerii acestuia din Canada. Aceasta parte intai a filmului autobiografic prezintă cu mare acuratețe acțiunile criminalului si spargatorului Mesrine interpretat magistral de Vincent Cassel. Filmul este compus mai degrabă din secvente care se desfășoară destul de rapid una dupa alta urmărind cronologic faptele reale.
0 0
MariusCiprian87 pe 07 Octombrie 2019 21:40
Captivant !
Unul poate dintre cele mai bune filme cu si despre gangsteri, unul poate dintre cele mai bune 50 de filme europene din toate timpurile , o ecranizare perfecta a ceea ce a fost Jacques Mesrine in Franta, jucat perfect de Vincent Cassel ! O biografie terifianta , despre o viata traita dupa propriile reguli, principii si limite, obligatoriu de vazut daca sti ce insemna un film cu adevarat bun , de la regie , scenariu pana la coloana sonora !
0 0
Mitza_MvP pe 25 Decembrie 2016 15:14
O pleiada de actori de calitate care joaca parca din placere....dar Vincent Cassel e....creme de la creme...
0 0

Spune-ţi părerea despre L'instinct de mort

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu L'instinct de mort
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells