Life Stinks

(1991)

Viata grea

Poster Life Stinks Postere Life Stinks

Sinopsis Life Stinks

Ati avut vreodata o zi de genul asta? O zi în care sa fiti jefuit de vagabonzi nebuni, fiert de viu într-o supa de zarzavat, vrajit de o batrana cesetoare urat mirositoare, confundat cu o toaleta de catre un vagabond fara adapost… si, în plus, sa va mai pierdeti si mesa de par!

Bogat si puternic, Goddard Bolt (MEL BROOKS) are exact o zi de genul acesta. si îl asteapta înca 29 de zile la fel. Totul - pentru un pariu pe care l-a facut, sustinand ca poate sa traiasca pe strada… si sa scape cu viata.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.9

Caseta tehnică

AKA

  • Life Sucks

Produs de

Brooksfilms

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alali pe 20 Iunie 2014 13:03
Spre deosebire de alte filme ale lui Brooks, acesta mai are unele mici sclipiri si de umor si de originalitate. Dar, per total este un film ce nu poate concura nici cu filmele bune ale anilor 30. Mel Brooks reuseste sa realizeze productii inapoiate parca in timp, tehnica, gandire. Se vrea un parodiant, un militant al luptei stereotipurilor si moravurilor, dar ce reuseste sa faca este cumva mai inapoiat decat satirele lui Caragiale. Povesti atat de proaste, ca si Mr. Bean cu scenetele lui ar putea castiga un premiu pentru scenariu inainte de plictiselile acestui "privilegiat" al regimului.
Un film destul de plictisitor, cu personaje ce nu cadreaza in decor, replici scrise pe genunchi si decoruri care emana a carton! Slab. Un 5,65!

8 1
Mesaros pe 14 Iunie 2013 22:08
superb
este un film superb. un film in stil american in cel mai bun sens. umor bun. tot ce trebuie.
0 1
cosmin_kedii pe 02 August 2013 11:07
O idee strălucită și de mare succes cu distracție și plin de originalitate și umor
0 4

Spune-ţi părerea despre Life Stinks

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells