Păreri Les Misérables

(2012)

Mizerabilii

Ordonează după
Krakatau pe 15 Ianuarie 2013 19:27
Nu prea inteleg ce au unii sau altii de criticat, dar mie mi s-a parut fabulos, la propriu si la figurat, de la un capat la celalalt :)
27 5
scotchdany pe 2 iunie 2013 18:17
e cel mai prost film vazut vreodata c red ca este de fapt un concert multumesc
viobogdan pe 22 mai 2014 14:36
Inseamna ca nu le-ai vazut pe celelalte. De departe cel mai mizerabil "Mizerabilii". Pacat de actori care isi fac treaba dar nu sunt pentru genul asta nici Hugh Jackman, Russel Crowe. Doar Hathaway e pe undeva pe acolo. Pierdere de timp si nervi facuti praf pentru cei ce au citit romanul si au mai vazut si alte ecranizari.
mary21o pe 22 Decembrie 2011 20:33
abia astept sa vad filmul,distributia e una de exceptie:)
una din cartile mele preferate:)

19 8
intis pe 16 Ianuarie 2013 16:00
Cel mai bun film pe care l-am vazut in ultimii ani! Nu il ratati la cinema - este senzational pentru toate varstele! Minunate interpretarile actorilor: Hugh Jackman si Eddie Redmayne au avut niste monologuri absolut memorabile, senzationale, nu mi-am putut imagina ca pot sa cante atat de minunat; Anne Hathaway o intrupare a disperarii si deznadejdii, imposibil sa nu te miste interpretarea ei; Amanda Seyfried o actrita nascuta pentru a o interpreta pe Cosette, o voce de zana... minunata distributie. Russell Crowe usor eclipsat de ceilalti protagonisti dupa mine, dar oricum un rol care ii face cinste. Filmul este senzational din punct de vedere vizual, iar muzica este sublima - este bine sa nu il ratati la cinema, chiar daca puteti sa cumparati filmul si sa il vedeti acasa - e pacat. Vizionare placuta!
15 7
Apache95 pe 31 Mai 2012 15:02
De multe ori filmele facute dupa carti celebre esueaza lamentabil...
Dar filmul acesta are o distributie excelenta !
Asa ca am intr-adevar sperante ca filmul acesta o sa fie unul de exceptie ...ramane de vazut !
Dar dupa ce am vazut trailerul pare promitator

14 7
Apache95 pe 12 ianuarie 2013 18:56
L-am vazut . Pentru un musical e un film bun . Drama este bine reprezentata si prestatia actorilor e perfecta . Serios , daca nici acum Anne Hathaway nu primeste un oscar atunci nu stiu cand . Cum e un musical nu prea cred ca e un film care o sa prinda in Romania, dar mi-a placut si s-a ridicat la nivelul asteptarilor . Merita vazut
gheryss_gheryss pe 30 ianuarie 2014 21:57
pierdere ?? tre sa fi nebun
miss_amelie pe 08 Aprilie 2012 17:17
acum citesc primul volum. inca un motiv sa le termin pe toate 5 pana atunci :)
11 6
Bad_boy_Vlad pe 23 Ianuarie 2013 20:14
Cel mai miscator film facut vreodata!
In prima jumate de ora iti da o impresie cam proasta.....in ultima jumate de ora o sa remarci ca nu ai mai vazut film ca asta niciodata!Nota 10!
Este atat de miscator...... (nu plang la toate mizeriile regizate)... la filmu asta abia m-am stapanit....
Habar nu aveti ce ratati daca nu va uitati la tot filmul....!

8 0
ferante pe 2 februarie 2013 17:43
intradevar, nu stiti ce ratati daca alegeti sa nu il vedeti... asa ca macar give it a chance, you wont regret it
reivan pe 6 aprilie 2013 15:51
cel mai miscator film ? sa dam foc la industrie zic.
psihologu pe 27 Ianuarie 2013 16:48
Les Miserables: un vis destramat
Promovat intens ca cel mai mare musical facut vreodata, un film care iti va frange inima, cu interpretari de zile mari, Mizerabilii, are aceste ingrediente, dar, cu toate astea, nu reuseste sa convinga suficient incat sa iti dorest sa il revezi. Mizerabilii este o opera artistica deosebita, insa este atat de apasator, lung si greoi, incat nu iti vei mai dori sa-l vezi si a doua oara.

Am vizionat cu inima plina de speranta acest film, distributia este excelenta si fiind un fan al celor doi australieni care sunt cap de afis, Hugh Jackman si Russell Crowe, eram sigur ca acest film ma va impresiona. Si totusi n-a facut-o.

Una dintre cele mai celebre povesti din literatura universala, scrisa de Victor Hugo, reuseste de un secol si jumatate sa captiveze imaginatia a generatii intregi. Si intr-adevar, romanul lui Hugo, intins de 1200 de pagini si cu o actiune… citeşte

8 2
Bayard pe 24 Ianuarie 2013 16:36
Nu trebuie ratat
Mizerabilii este un film unic, nu cred ca am mai vazut unul facut in ultimii 40 de ani in care sa se cante atat de mult. Practic nu exista dialoguri ci doar niste replici intercalate intre cantece. Asta o sa indeparteze multi oameni de film, lucru dovedit de nota de pe cinemagia, mai mica decat pe imdb (o mare raritate). Totusi, daca sunteti avertizati de lucrul asta cand va duceti sa-l vedeti, nu are cum sa nu va placa. Hugh Jackman face un rol fenomenal, daca ar depinde de mine i-as da oscarul acum (inca nu am vazut Lincoln), cred ca e cel mai bun film din cariera lui. Anne Hathaway este si ea exceptionala si are si cea mai frumoasa interpretare muzicala cu I Dreamed a Dream. Restul distributiei sunt si ei alesi pe spranceana: Amanda Seyfried (Cosette), Eddie Redmyne (Marius) si Aaron Tveit (Enjolras) sunt buni, dar Eponine (Samantha Barks) o rivalizeaza pe Hathaway, e o mica… citeşte
7 2
Krakatau pe 27 ianuarie 2013 22:33
actoriceste - "I dreamed a dream" (Fantine) muzical - "On My Own" (Eponine) oricum, overall melodia mea preferata din musical e "Do you hear the people sing?"
adelutza_p pe 31 ianuarie 2013 00:47
Imi pare atat de rau sa vad ca unii oameni l-au catalogat fara a-l vedea macar, pentru simplul fapt ca e musical...mare pacat, nici nu stiu ce pierd. Din punctul meu de vedere, Russell Crowe m-a facut sa ma indragostesc de personajul Javret. Chiar daca usor eclipsat la capitolul muzica, demonstreaza ce fel de actor este. Atatea comentarii rautacioase am citit la adresa lui, pe care chiar nu le-am inteles...a fost intens, crud, impunator si implacabil. Iar ca melodie preferata, inca oscilez intre Stars si Javert's Suicide.
tunelos pe 22 Ianuarie 2013 07:34
sublim
Nu ma pot opri sa ma gandesc la el,
In versuri parca-mi vine sa gandesc,
Sublim sa spun e doar un pic si nu il pot descrie
Te-nalta si te trage inapoi cu forta
Se joaca cu sufletul tau
E sublim!!!

7 2
intermediar pe 3 februarie 2013 01:34
[Comentariu şters de moderator]
tunelos pe 5 februarie 2013 11:14
Pune-ti tv la buda!!! O sa-ti iasa mai bine data viitoare! O sa fie sublim cand te usurezi...
GeorgeGeo2011 pe 28 Aprilie 2012 10:21
La ce distributie de 5 stele are sper ca va fi un film bun
7 6
Theodor2011 pe 22 Aprilie 2013 03:37
Les Miserables, varianta 2012 este dupa parera mea si cea mai buna dintre toate filmele cu acelas nume facute pana acum. Ecranizarea dupa cel mai bun roman al scriitorului/omului politic si academician francez Victor Hugo. Roman scris in perioada de exil a scriitorului si finalizat in 1862, si de asemenea roman considerat de foarte multi una dintre capdoperele umanitatii.

Les Miserables varianta 2012 este diferit (in bine) fata de celelate si mai special prin prizma faptului ca este un muzical, ceea ce (repet) il face mai special fata de celelalte. La care se mai adauga si cele bine meritate 8 nominalizari la OSCAR printre care si la sectiunea suprema - Cel mai bun film al anului (2012) ceea ce este din nou un avantaj (un mare plus) al variantei 2012. De asemenea Les Miserables (2012) este si filmul cu cea mai buna distributie, in comparatie cu filmele din trecut cu acelas… citeşte

6 0
MNarcis pe 03 Octombrie 2012 21:20
''Les Misérables''.........un spectacol grandios de cel mai inalt nivel, finete si rafinament.
Il astept cu foarte multa nerabdare iar daca Tom Hooper il va regiza in stilul sau caracteristic cu foarte multa grija si precizie pt fiecare detaliu cu siguranta va avea o prezenta f importanta la oscaruri. Dupa ce am vazut filme ca: The King's Speech, Elizabeth I si Longford mi-am dat seama ca Tom Hooper este cu adevarat un geniu (sau cel putin un geniu pt gusturile mele) si am incredere f mare ca va face un film mai mult decat reusit (poate chiar de 9 stele, insa depinde ce gusuturi in materie de filme ai, eu personal ador musical-urile ).
5 8
MNarcis pe 8 februarie 2013 13:17
Probabil pasiunea mea pt muzica (inca de la o varsta frageda), este motivul pt care iubesc\ador musical-urile. Un film cu stil, emotionant, pe alocuri amuzant, captivant, cantece superbe si interpretari de exceptie (mai ales din partea lui Hugh Jackman care devine din ce in ce un actor cat mai complet). Descrierea filmului (pe scurt), vazut, placut, favorit................recomand cu incredere!
Jenny_pisica pe 25 Ianuarie 2013 20:36
Adorabil
Un film minunat cu distributie si interpretare fantastica. Cand am citit cartea nu lam suportat pe dom ispector Javret (javra, caine vagabond) dar cad a devenit un Australian cu un Oscar, a urcat in top.
Personajul meu preferat ramane Gavroche deoarce e tanar, independet, rebel si viclean, un adevarat reprezentan al spiritul revolutie Franceze. El este un Thénardier ca Éponine, cu o viata marcata de mizerie, inselatari si viclenie, dar salvat de dorinta de libertate, capabil de sacrificiu. Cand a murit mi-au dat lacrimile, mai mult in film dar si in carte, scene in care Javret ii da medalia e sublima.

4 0
Manusa pe 28 Ianuarie 2013 19:32
Nu am ramas deloc impresionat de acest film, decat de prestatia actorilor care a fost foarte buna formand deasemenea o distributie impresionanta, din mai multe motive si anume ca este un film de genul muzical, ceea ce nu este genul meu si al doilea motiv subiectul filmului care este acelasi cu celelalte filme aproape identice, bineinteles ca este luat din romanul cu acelasi nume.
Dupa parerea mea filmul Les Miserables, cel in care joaca Gerard Depardeu este cel mai bun dintre toate.

4 2
adiman83 pe 4 februarie 2013 16:32
E adevarat ca cel cu Gerard Depardieu a fost f bun dar nu stiu cat de multse pot compara pe cele doua pentru ca ala a fost o ecranizare a romanului (daca nu ma insel) si asta a fost o ecranizare a unei piese de teatru. Darai dreptate, genul musical nu e pe placul tuturor.
masterlove pe 18 Decembrie 2012 03:49
am citit romanul Mizerabilii de Victor Hugo, si sper ca si filmul sa se ridice la inaltimea asteptarilor... las fi preferat fara musical. sa nu uitam ca filmul are 2ore30minute,deci ceva bun trebuie sa iasa
4 12
pyton pe 4 ianuarie 2013 17:00
De ce dai nota filmuluio daca nu l-ai vazut ?!!!!!!!
masterlove pe 8 februarie 2013 00:06
inca nu lam vazut, daaaar....promit ca revin cu un review
DragonMaster pe 29 Ianuarie 2013 18:35
Un film foarte bun dar cam lung
Doua lucruri nu mi-au placut la acest film si acelea sunt faptul ca a fost cam lungit si ca sa cantat foarte mult.Nu sunt un fan muzical dar imi place sa vad un film bun ce are la baza romanul lui Victor Hugo si o distributie buna avandui pe Hugh Jackman, Russell Crowe si Anne Hathaway jucand impreuna.Nu am mai vazut alte ecranizari ale acestui film dar doresc sa vad sa ma conving care este cea mai buna.Ofer nota 8 acestui film si il recomand daca va place acest gen iar daca nu mai bine va uitati la altceva deoarece nu este facut pe placul tuturor.
3 0
Redy pe 27 Ianuarie 2013 01:17
E destul de prost pus in scena. Nimic memorabil dintr-un muzical memorabil. Fail.
3 4
marius_em pe 15 Ianuarie 2013 01:58
Popularitatea si ubicuitatea povestii lui Jean Valjean & Co. vor face imposibila orice surpriza pe partea de naratiune, asa incat Les Mis, cum il numesc americanii din cauza problemelor de pronuntie, ar trebui sa impresioneze pe partea de musical. Si o face in anumite momente, insa per ansamblu, filmul e abundent in momente contemplative, close-up-uri, si lirism de opera. Si plictiseste.
La final, nu mi-a ramas vreun "score" in minte, vreo linie melodica, si in afara de unul doua momente, m-a lasat indiferent.
Hugh Jackman ca Valjean face o treaba excelenta, si duce cam tot filmul pe umerii sai. In schimb Russell Crowe se potriveste ca nuca in perete. Cosette e ca si inexistenta, Marius e cam marlan (ceva comun numelui), mai raman Fantine, interpretata de Anne Hathaway care aduce mult suflet, si are un moment de-ti rupe inima, si Tenardierii, jucati bine in rol de comic… citeşte

3 7
dido pe 21 ianuarie 2013 17:08
Subscriu!Subscriu!Nu mi-a placut Russel Crowe,nici interpretul lui Marius(ales pentru bruma de voce probabil...),Cossete e stearsa,mult mai picanta e Samantha Barks in rolul lui Eponine dar in schimb mi-a placut mult Helena Bomham-Carter,e dementiala!Melodia de inceput,Look Down ramane totusi in subconstient...
CullenA pe 10 August 2012 17:43
:D
Am observat ca premiera filmului in Romania va avea loc in celebra data in care se va sfarsi lumea. :))
3 8
euronike pe 6 decembrie 2012 09:06
Pe 25 ianuarie 2013 se va sfarsi lumea? alta data fata de 21.12? Of. Ce de sfarsituri.
Movieplex pe 10 ianuarie 2013 10:18
Asa e la romani...la o luna dupa restul lumii..!!Pacat, ca speram sa il vedem de Craciun, nu la o luna dupa!
LucianOn pe 05 Ianuarie 2013 13:47
Trist...
Daca filmul ar fi fost despre revolutia franceza..... cu actorii astia....filmul ar fi fost o capodopera... dar asa... un musical.. mi se pare de cacat.
3 15
SilviuI pe 03 Februarie 2013 09:13
Un film excelent !
Un film cum rar am vazut in ultimii ani. Un film care trece rapid prin zona rationala si ajunge direct in zona sentimentala. Cum poti transmite mai multa emotie daca nu prin muzica. Interpretarea actorilor este incredibila, tinand cont ca ei sunt actori nu cantareti, cel putin pe mine m-a surprins placut acest aspect. Un film obligatoriu de vazut din punctul meu de vedere.
2 0
Tyybi1 pe 01 Februarie 2013 17:41
Cel mai bun musical vazut... Distributia a fost fenomenala. Cu adevarat isi merita nominalizarile. Recomand.
2 0
Octaz pe 31 Ianuarie 2013 02:12
Desi am strambat din nas cand am auzit ca filmul este "Musical"... mi'am dat seama totusi acest lucru este un avantaj. Se pare ca au scos in evidenta o alta latura sensibila a actorilor... actori minunati ... absolut toti. Culmea ... toti cei 4 actori principali sunt actorii mei de suflet:X doar Nicolas Cage ar fi lipsit pentru a'mi umple farfuria.. e drept nu ar avea ce cauta intr'un astfel de film. Emotia a fost la locul ei... si povestea foarte frumoasa ... Il sustin pe Hugh Jackman in cursa pentru premiul Oscar la categoria Best Actor... chiar mi'ar pare bine sa il castige.
2 0
emi4bt pe 25 Ianuarie 2013 14:54
bun
Nu sunt un fan înrăit musical-ului. filmul este bun. nu este un film de actiune. dar merita vazut prin distributia de exceptie si cum este creionata atmosfera acelor timpuri. Russell Crowe din nou un rol de dur. merita vazut
2 0
alexaa pe 19 Ianuarie 2013 20:02
Mare film!
minunat relizat.intradevar iti trebuie un anumit grad de cultura si un simt artistic fin si educat pentru a-l intelege si aprecia,ceea ce Academia ca si unii din privitori ,de altfel , nu sunt sigura ca il poseda, prin urmare s-ar putea sa fie marele dezavantajat la oscarurile de anul acesta.Hugh Jackman face cel mai bun rol al carierei si probabil nu va mai putea repeta experienta deci ar fi frumos sa fie apreciat acum.daniel day lewis e bun dar totsi a luat un oscar destul de recent(2007).ar fi trebuit luate in considerare si alte roluri jucate exceptional gen Marius Pontmercy sau Eponine.O productie uimitoare, fara indoiala cea mai buna de anul asta si singura care merita un oscar( sa fim seriosi , Argo e destul de nesarat pana cei 6 sunt in final scosi din tara , iar Lincoln e gen The king speach).
2 0
sabinalin pe 23 Ianuarie 2013 12:57
Victor Hugo pentru generatia Pro
Daca-i facut cum trebuie, recursul la clasici e intotdeauna folositor. Alaturi de "Contele de Monte Cristo" al lui Alexandre Dumas, "Mizerabilii" lui Victor Hugo este unul dintre cele mai ecranizate romane ale literaturii franceze. De referinta ramane, bineinteles, ecranizarea din 1958 cu un Jean Gabin nascut parca sa FIE Jean Valjean asa cum, de pilda, Anthony Quinn se identifica pentru totdeauna, pentru cei ce l-au vazut in rol, cu Alexis Zorba. Foarte buna si ecranizarea americana cu Liam Neeson in rolul principal, mana regizorala de calitate a lui Bille August s-a facut din plin simtita. Am ocolit ecranizarea cu Depardieu in rolul lui Valjean, actorul ubicuu al cinematografului francez nu putea rata si acest rol... Cand am auzit de "Les miserables" in varianta muzicala am respins ideea. L-am vazut pana la urma pentru ca m-a facut curios numarul mare de nominalizari si premii. Nu-i… citeşte
2 2
deadlord pe 20 Ianuarie 2013 10:44
Un film foarte emotionant pe tot parcursul sau. I-am dat 9 pentru ca are cateva greseli de regie in rest este o capodopera.
2 2
monicarusu25 pe 16 Ianuarie 2013 09:16
O ecranizare si o distributie de exceptie. Ii acord nota 10.
2 4
mihaelatb pe 20 Ianuarie 2013 01:03
Nu mi-a placut! Eu apartin unei generatii care citea. Si daca am citit romanul este clar ca nu vad asemanarea cu acest film muzical.
Nu este vorba de actiunea romanului ci de atmosfera, de actori.
Fetita de pe poster nu are aerul de Cosette ci pare mai curand desprinsa din Poltergeist
Si unele din locatii par ca fac parte din videoclipul lui Meatloaf , I would do anything for love.
Imi place Anne Hathaway, a jucat foarte bine, dar nu are nimic din Fantine.
Nici Jean Valjean lui Hugh Jackman, nu mi se pare credibil, mai aproape a fost Liam Neeson in ecranizarea din 1998,
Cat despre Russell Crowe si Amanda Seyfried, mi s-au parut total nepotriviti.
Nu cred in ecranizarile americane facute dupa romanele europene, asa cum nu cred nici in filmele western facute de europeni.
Astept cu nerabdare ecranizarea hollywood-iana a Pescarusului lui Cehov.

2 5
Krakatau pe 21 ianuarie 2013 16:08
Filmul nu e ecranizarea romanului Les Miserables. E ecranizarea musicalului Les Miserables, jucat pe Broadway si West End. La aniversarea de 25 de ani, din 2010, Fantine a fost jucata de o filipineza, iar Javert de un american de culoare (amandoi fabulosi), asa ca nu vad o problema daca filmul nu a folosit exact descrierile fizice ale cartii.
Krakatau pe 21 ianuarie 2013 16:10
Ca sa nu mai spun ca Enjolras e jucat de un iranian :))
alialexandra2008 pe 05 Iulie 2012 01:14
`Om trai si `om vedea
Sper sa fie cat de cat la nivelul cartii :) Distributia de 5 stele...dar numai ma iau dupa distributie de la "Valentine's Day" :))
2 12
danii1234 pe 14 noiembrie 2012 22:48
:)))
pyton pe 4 ianuarie 2013 16:59
De ce dai nota la film daca nu l-ai vazut ?!!!
bogdanmate pe 28 Iunie 2015 20:00
Interesant
Ma pregateam sa vad o ecranizare "obisnuita" a cartii. Am remarat regia de la inceput, dar nu mi-a placut ca e "cantat". Mi-am propus sa rezist si bine am facut. O mis-en-scena deosebita.
1 0
vladimir84 pe 18 August 2013 22:38
Wolverine vs. Gladiator fac un spectacol la inaltime.
1 0
FunnyX pe 16 Iunie 2013 03:10
Extraordinar!
Unul dintre cele mai bune filme EVER! L-am vazut in cinema, asta-iarna si pot spune ca am stat cu rasuflarea taiata toate cele 3 ore cit a durat filmul! Nu-mi vine sa cred ca a pierdut Oscarul in fata unui film ce prezinta o falsa poveste de eroism american. Daca mai e cineva care inca nu a vazut acest film, il invit sa il vizioneze numaidecit! E o CAPODOPERA
1 0
Sebastian96 pe 23 Mai 2013 21:21
Nu sunt adeptul genului "musical" si nici nu vred ca voi fi vreodata,dar imi face placere sa vizionez asemenea gen de filme.Pot spune doar ca actorii au fost uimitori,mai ales cat de mult a muncit Anne Hathaway pt. rolul Fantinei.Decorurile au fost si ele de asemenea foarte impresionante.Pot spune ca este unul din cele mai bune musica-luru pe care le-am vizionat eu vreodata!
1 0
Valentin_Manzur pe 13 Aprilie 2013 21:30
Capodopera!
Un film revolutionar din mai multe puncte de vedere, care sparge barierele. Se canta pe tot parcursul filmului si toti actorii canta live, iar pianul ii urmareste pe ei; nu ei urmaresc pianul si fiecare numar e filmat neintrerupt. Muzica lui Claude-Michel Schönberg e transcendenta, nemuritoare, frumoasa si din punct de vedere tehnic, geniala. Filmul e adaptarea musicalului de pe Broadway, vazut de peste 60.000.000 de oameni in intreaga lume, jucat cu casa inchisa de peste 27 de ani... o audienta record de 125.000 de oameni in 1989 la Sidney... La Londra a treia atractie turistica a orasului dupa Turnul Londrei si Palatul Buckingham e musicalul "Les Miserables"... s-a depus o munca divina pentru realizarea acestei capodopere a cinematografiei din toate timpurile.
1 0
HarryCineastul5 pe 17 Februarie 2013 00:52
"Lupta. Viseaza. Spera. Iubeste." Superb!
Inainte de a imi spune parerea, tin sa mentionez ca nu am citit nici cartea (nu, la 16 ani nu ma consider inca "apt" pentru un asa roman) si nici nu am vazut vre-un alt film.
Filmul asta este o capodopera. Este fantastic, excelent realizat din punct de vedere artistic dar si techinc.
Recunosc ca am vrut sa il vad deoarece este pe lista de nominalizari la Oscar si nu am vrut sa ratez nici un film de pe lista "Best Picture".
Regia este excelenta. Desi nu ii consider exceptionali pe regizorii care lucreaza cu multimi de oameni (aviz Spielberg) le apreciez efortul. Totusi, am vazut ce a putut face Tom Hooper cu King's Speech si am ramas impresionat. Bine, nu chiar impresionat, dar pe acolo.
In Les Mizerables a reusit sa storca talentul din actori la maxim. Chiar si Amanda Ochi-de-broasca a fost ok.
Monologurile acele mi-au placut. O modalitate interesanta… citeşte

1 0
vyydo pe 11 Februarie 2013 15:58
Extraordinar
Doar la Titani si la melodia de la Star Wars am plans pana acum, dar dupa ce am vazut filmul asta am bocit. :d
1 0
Alexandraanda pe 08 Februarie 2013 11:38
Merita vazut!
O interpretare reusita! Care reuseste foarte bine sa te captiveze, sa-ti arate lupta continua intre bine si rau, intre alegeri conditionate sau nu...
1 0
Dectave pe 31 Ianuarie 2013 21:46
superb!
am fost azi sa il vad si merita! e extraordinar filmul!!!!
1 0
RomanKacew pe 30 Ianuarie 2013 11:40
Un film rafinat, sublim, e primul musical pe care-l vad si care m-a surprins placut. Russell Crowe e genial si in filmul asta.
1 0
gmb_2013 pe 28 Ianuarie 2013 23:16
Merita
un musical excelent,care merita vazut si care iti face placere sa-l revezi oricind! Sigur va obtine multe premii la Oscar.
1 0
ModeuS pe 26 Ianuarie 2013 19:58
Cu greu m-am abtinut in ultima jumatate de ora a filmului sa nu plang.Desi filmul are multe lipsuri pentru mine este o adevarata capodopera.Melodiile cu care am ramas in minte dupa acest film au fost "Look down" si "Do you hear the people sing?
1 0
dido pe 21 Ianuarie 2013 17:20
Hugh Jackman!
Joaca exceptional si duce filmul pe umerii sai asemeni catargului imens pe care il ridica la inceput...!Russel Crowe rubicond canta dar parca in falset...Amanda Seyfried in rolul Cossete e stearsa rau...Eddie Redmayne nu are deloc pe vino-ncoa si nici voce acatarii...Povestea fiind rastiuta ar fi trebuit sa ne delectam cu muzica dar in afara de melodia de inceput ,,Look down" nu mi-a ramas nimic in cap...Un plus mare il are aparitia celor doi Thénardier,Helena Bonham-Carter care pare a fi facuta pentru roluri de femei diabolice si neasteptatul Sacha Baron Cohen se achita memorabil de rol!Per ansamblu e un film ce nu trebuie ratat,macar pentru a fi bifat in filmografia proprie!
1 0
ferante pe 21 Ianuarie 2013 01:28
Am vazut filmul, un film superb,pot spune ca este o capodopera, o poveste clasica integrata intr-un musical, avea toate sansele sa esueze, dar nu , acest film este intradevar sublim.
1 0
lapidarium pe 03 Februarie 2013 12:56
Musical
Mi-a trebuit ceva curaj sa urmaresc un roman pus pe muzica.Unul celebru! Maniera aceasta de a spune replici cantand, cu doar cu cateva pasaje vorbite, nu este pe placul meu!
Se pare insa ca este un gen pe placul Academiei americane de film, reinviat odata cu Moulin Rouge, superpremiatul Chicago si continuat de Nine sau Burlesque.
O pleiada de actori unul si unul, au purces la un fel de tragedie shakesperiana si se pare ca au dat lovitura, luand ceva premii importante in gala Golden Globes.Pe merit zic eu urmarind desfasurarea de forte din acest musical, unde Jackman, da ce are mai bun in el, dublat de o Hathaway (chiar daca nu are un rol amplu) asemanatoare unei eroine din tragediile grecesti, cu sanse reale si la Oscar.
Decorurile sunt realmente impresionante,redand Parisul secolului 19, chiar daca mai are mici scapari de detaliu .
Sprijinit de o coloana sonora… citeşte

1 1
Sylvester77 pe 11 Martie 2013 17:37
Cea mai bună ecranizare a anului 2012 !
Dacă povestirea din roman si celelalte editări ale filmului ne-au obisnuit frumos cu unul dintre mesajele esentiale ale crestinismului si anume ”Fa bine celui ce-ti face tie rau, pentru ca astfel vei pune carbuni aprinsi pe capul lui...” aceasta noua pelicula cinematografica este prezentata intr-un mod aparte, invitand parca muzica sa infatiseze mult mai profund starile de suflet. Minunata imaginea, costumele si evolutia actorilor. Fără îndoială, cel mai bun film al anului 2012 !
1 2
claudiu-daniel-lugoj pe 05 Martie 2013 21:57
claudiu-daniel-lugoj
Doamne ce film...inca un film aproape de oscar,chiar daca este un film muzical este un film deosebit cu actori care nu stiu doar sa joace dar stiu chiar sa si cante foarte bine.Un film mai aparte de povestea clasica a acestui film,dar un film ce nu trebuie ratat.
1 2
cristianungureanu pe 26 Ianuarie 2013 22:01
Ei ! … Stiti Cum E In Viata ? … reusesc ai darui sufletului meu si trairea muzicalului Les Miserables … MERGI SI TU ! … pentru ca este un film ca un mesaj pentru toti oamenii de a infia un suflet … de a infia un gand bun … pur si simplu de a infia BINELE … un film care de la inceput ne invata , ne demonstreaza ca iertand un om , o greseala , vom da nastere la o netarmuita insiruire de fapte bune , de iubire ...
http://cristianungureanu.wordpress.com/3045-2/

1 2
viobogdan pe 18 Ianuarie 2013 18:59
mizerabil(II)
Slab per ansamblu cu toata abundenta de staruri care in general fac ce trebuie ca actori de film dar nu de musical sau mai degraba opera. Pacat putea fi ceva de marca dar nu se ridica la nivelul asteptarilor
1 2
cosmin_kedii pe 11 Ianuarie 2013 18:08
Les Miserables a fost un film cu adevarat uimitor Toți actorii au fost aruncați perfect și au avut toate scenele lor proprii puternice. Anne Hathaway și Hugh Jackman au fost remarcabil și au cantat frumos, Imaginile și efecte vizuale au fost uluitoare și au fost afișate perfect
1 2
Go1 2 3

Spune-ţi părerea despre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

jinglebells