Les bronzés

(1978)

French Fried Vacation

Poster Les bronzés Poster Les bronzés

Sinopsis Les bronzés

Un grup de 20 ajunge extenuat într-un club din Africa pentru câteva zile de odihnă. Cei 20 sunt mai mult decât hotărâți să profite la maximum de vacanță.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7

Caseta tehnică

Produs de

Trinacra Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Concorde Film

Țara

Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
zeno.marin pe 11 Iulie 2013 16:06
Darla Diladada
Ce sinopsis complex si captivant! Filmul in schimb e nostim, dar totusi nu suficient de nostim pentru cat de indragit si popular e acest cult-movie in Franta. Francezii il iubesc asa cum iubim noi filmele din seria "Brigada BD".

Asemanari? Poate cateva, dintre care principala e ca exista o echipa de actori a caror prezenta se repeta in aproximativ aceeasi formula in continuarile acestei comedioare. In rest, o comedioara simpatica de vacanta, care ne poarta intr-un zigzag alert printre relatii deosebit de frivole intre personaje pitoresti. Umorul e ingenios, variind de la subtil (te recunosti uneori) mergand pana la inutil (scena dinspre final cu tarta aruncata in capul lui Jean Claude).

Intriga, inveselita frecvent de ritmurile simpaticului "slagar" Darla Diladada, e dominata de o nota usor burlesca si sincer, uneori un pic eliptic totusi.Asta se datoreaza poate… citeşte

2 0
vali65 pe 03 Februarie 2023 13:42
Are dreptate @zeno.marin, filmul face parte dintr-o serie cult în Franța, însă pe mine nu m-a captivat defel. Singura bilă albă ar fi (dacă ești fan al următorilor actori) să îi vezi tineri și dezinhibați pe alde: Michel Blanc, Gerard Jugnot și mai ales Christian Clavier și mai ales, Thierry Lhermitte!
0 0

Spune-ţi părerea despre Les bronzés

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells