Leprechaun: Origins

(2014)

Leprechaun: Origins

Poster Leprechaun: Origins Poster Leprechaun: Origins

Sinopsis Leprechaun: Origins

Mai mult

Scris de Harris Wilkinson si regizat de Zach Lipovsky, "Leprechaun: Origins" este un film de groaza. Cu rucsacul in spate prin peisajul luxuriant irlandez, două cupluri de tineri încrezători descopera secretele terifiante ale unui oraș. Ben (Dunbar), Sophie (Bennet), David (Fletcher) și Jeni (Roxburgh) descopera rapid ca terenul idilic nu este ceea ce pare a fi atunci cand locuitorii orașului oferă excursioniștilor o cabană veche de la marginea pădurii. Curând, prietenii vor descoperi că una…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: kristina_99
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 3.2

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 28 August 2014 00:13
Chiar daca nu este un film spectaculos, fllmul reia o veche legenda: cea a spiridusului care isi doreste cu disperare aurul recuperat de la cei care l-au furat.
1 1
terraflorin pe 05 Octombrie 2014 07:49
Există deja o serie de 6 filme despre Spiriduşul irlandez (Leprechaun), acesta fiind al 7-lea film. Deşi nici primele nu sunt capodopere, acesta este de departe cel mai slab dintre toate. Şi nici Leprechaun nu mai este ceea ce a fost, un mic spiriduş diabolic adică. Acum este mai mult un căpcăun de aproape 2 metri care a tras bine de tot de fiare! Nota 3 mai ales pentru povestea filmului foarte ''încâlcită'' şi ''imprevizibilă'' (cu ghilimelele de vigoare)
1 2
ardelean.andrei pe 04 Februarie 2016 00:57
Nu-l ratati!
Desi initial nu as fi crezut ca acest film va fi chiar atat de bun, de la inceput inca mi-am dat seama contrariul! Doua cupluri pleaca intr-o excursie intr-un tinut mai salbatic din Irlanda. Acolo intalnesc insa imprevizibilul, asa ca viata lor devine o continua fuga, o lupta cu moartea! Chiar daca deznodamantul legat de acesta creatura nu este foarte clar, acest film contine toate mirodeniile necesare unui film horror: actiune, suspans, scene de groaza etc. Nu te plictisesti deloc!
0 2

Spune-ţi părerea despre Leprechaun: Origins

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi horror
Liste cu Leprechaun: Origins
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells