Legături bolnăvicioase

(2006)

Legături bolnăvicioase

Poster Legături bolnăvicioase Postere Legături bolnăvicioase

Sinopsis Legături bolnăvicioase

Mai mult
Legaturi bolnavicioase

În luna februarie (2006), Legături bolnăvicioase a fost prezentat în premieră mondială absolută în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Berlin, în secțiunea Panorama.

IUBIREA LASĂ URME.

Scenariul filmului are la bază romanul omonim al scriitoarei Cecilia Ștefănescu, care este și co-scenaristă, alături de Răzvan Rădulescu. Legături bolnăvicioase tratează un subiect incitant, o poveste de dragoste neobișnuită situată în lumea unor…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Tudor Chirilă Tudor Chirilă Sandu / fratele lui Kiki Ioana Barbu Ioana Barbu Alex Maria Popistașu Maria Popistașu Kiki
Mihaela Radulescu Mihaela Radulescu Doamna Negulescu Tora Vasilescu Tora Vasilescu Doamna P Mircea Diaconu Mircea Diaconu Domnul Dragnea
Carmen Tănase Carmen Tănase Barmanita Puya Puya soferul de taxi Valentin Popescu Valentin Popescu Domnul P
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Love sick

Produs de

Libra Film Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Libra Film Productions

Distribuit in Romania de

Transilvania Film

Țara

Romania
Film disponibil pe DVD în România

Box office Legături bolnăvicioase

Weekend premieră (03.04.2006)
  • Loc 3
  • Spectatori 4.213
  • Încasări (RON) 39.220,95
Total
  • Spectatori 20.573
  • Încasări (RON) 168.100,73
  • Încasări (USD) 59.520,34

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mircea_pop pe 20 Mai 2010 21:30
am vazut filmul dupa "The dreamers".... si evident mi-a sarit in ochi sursa de inspiratie. cea mai mare greseala cand faci un film e sa faci o copie dupa maestrii. ceea ce la bertolucci a fost o capodopera, aici s-a transformat intr-o jena de poveste, jucata prost. Nu ai sa vezi niciodata o fata de la tara care sa fie asa open minded, mai ales in primul an de faculta, incat sa fie lesbiana.astfel de povesti de iubire de pe plaiurile mioritice ne par cam trase de par.
13 7
dannnnn pe 10 iulie 2015 12:51
Deci ca să fi lesbiană trebuie să fi open-minded? Eu știam că e ceva legat de hormoni, de ceea ce atrage nu de cât de deschis la minte ești. Mai nou trebuie să fi deschis la minte ca să ai altă orientare.
stormblast pe 12 Decembrie 2011 15:38
Rog fanii Avatar ,sau mai stiu eu ce , sa iasa de pe aceasta pagina ca nu-i de ei filmul asta.
11 11
AdriAdrianna98 pe 12 februarie 2023 14:24
da ma fix asta e singurul film bun facut vreodata. Exista doar filmul asta si Avatar. Hai lasa-ne cu figurile astea de mare cinefil :)) sa stai tu sa asculti dialoguri de adolescente pana iti ies pe ochi. as prefera de 100 de ori sa ma duc sa ma uit la Avatar (nu l-am vazut) unde totusi s-au bagat niste bani si sunt macar niste efecte vizuale wow, decat sa stau sa ascult 2 fete vorbind de unghii si alte prostii.
fleurdelautomne pe 26 Iunie 2010 16:46
jenant pentru oricine a vazut The Dreamers al lui Bertolucci. Oare cand vom inceta, noi romanii, sa copiem capodoperele cinematografiei mondiale. Prestantele actoricesti sunt neconvingatoare, scenariul cam tras de par.
10 9
Iulix_73 pe 2 noiembrie 2013 01:02
Hmmm , asta ce inseamna ? Ca si " Love story " e o copie penibila a capodoperei " romeo si julieta " ?! Produsul finit conteaza , restul ... e istorie !
Pitbull pe 01 Ianuarie 2011 18:16
Un film schweitzer
Legături bolnăvicioase - un film schweitzer

Pitbull (Mihnea Columbeanu)
aprilie 2006

Când eram mic, schweitzer-ul (sau - na! - şvaiţeru') era brânza mea favorită. Chestia e că-n şvaiţer, găurile sunt la locul lor. Nu prea au ce căuta-ntr-un film - ca, bunăoară, Legături bolnăvicioase: un film bun, dar plin de găuri cât pumnul!

De ce e bun?

În primul rând, pentru că nu plictiseşte. Se urmăreşte cu plăcere şi interes, atât de-un târnosit chichiricios într-ale filmelor ca subsemnatul, care când vede nasulii pe ecran sau se enervează, sau se plictiseşte, sau chiar adoarme - uneori - cât şi de public: o sală pe trei sferturi plină la Movie Plaza, care a reacţionat bine, viu, adecvat. În al doilea rând, pentru că... Ei, aici, lucrurile devin mai complexe şi cu multe aspecte.

S-a… citeşte

7 5
elea pe 16 Aprilie 2010 02:07
Am vazut foarte multe filme cu aceasta tematica, realizate te miri pe unde, nu are rost sa enumar, inclusiv asiatice si normal, europene si americane. Cred ca am vazut catre o suta. OK: "deci" filmul asta are nota 10 de la mine. E primul film romanesc facut dupa revolutie, care mi-a placut realmente, e la un nivel cu, cred, oricare film strain pe acest subiect. Imi amintesc ca m-am decis sa-l vizionez cam intr-o doara. Dar... scenariu foarte frumos scris, bine jucat, realist. Super! Felicitari!
6 7
Savage pe 13 Decembrie 2006 22:33
Ce vi s-a parut asa de interesant la filmu asta de 2 lei? E o risipa de fonduri financiare. Actorii au un joc prost (Tudor Chirila mai bine si-ar vedea de muzicuta lui si ar lasa cinematograful ca nu-i de el), nu exista pic de actiune, de stimulanti, de profunzime. Chiar nimic nu surprinde. E plat, e stupid...totusi e bine ca macar incercam....cine stie, poate pe viitor...
5 12
blitzkrieg69 pe 28 decembrie 2011 21:48
este printre singurele filme de dupa revolutie care are un subiect,chiar daca subiectul este unul controversat.asta e lumea in care traim,exista si lesbiene si homosexuali....
eu pe 13 Decembrie 2006 10:44
"ca e cel mai tare fil romanesc reusit vreodata"
ati luat-o razna !?
ce super film e asta ?
mai ramanea ca tudor chirila sa fie si homosexual si sa aflam ca respectivii copii intretin relatii sexuale cu parintii.......

5 12
LostInside31 pe 31 Mai 2009 12:48
Nu e rau, dar nici extraordinar. La un moment dat devine plictisitor si te rog la D-zeu sa se sfarseasca o data si o data. Ideea centrala este buna si poate ca schimba intr-un fel sau altul conceptia unor oameni.
3 2
isa pe 23 Iunie 2010 13:14
romania trezeste-te!
mereu mi se confirma ca timpul in care ai putea sa vezi un film romanesc, poti sa-l ocupi cu orice alta activitate. e valabil pt majoritatea cazurilor....
3 3
Crynick pe 25 noiembrie 2011 21:01
nici tu nu erai treaz cand ai dat comentariul asta...
Mihai M. pe 11 Decembrie 2006 15:11
Fabulos!!!
Poate sa-mi spuna cineva un film romanesc realizat dupa '89 (exceptand "Filantropica") in care nu apar comunisti,securisti,handicapati,cersetori,scene de sex prost regizate,dialoguri ce mustesc de injuraturi si toate acele clisee dambovitene care te sufoca?!?
"L.B." nu este o capodopera,dar are darul de a prezenta iubirea asa cum nu prea a reusit nicun alt film romanesc.Scenariul e original, imaginea foarte reusita si, lucru destul de neglijat in cinematografia romaneasca, coloana sonora fantastica!!!Se putea si mai bine,asa incat astept sa-i vad la lucru si in alte filme...

3 4
chemical pe 13 Iulie 2009 16:09
mi-a placut foarte mult si nu m-as satura sa-l vad iar si iar
3 7
moi pe 17 Septembrie 2007 15:54
cel mai prost film romanesc..am crezut k doar milionari de week-end e ..dar asta bate orice record!!! iar tudor chirila ... e naspa frate nu inteleg ce va place la el!! :|
3 11
lili22 pe 15 Decembrie 2021 23:42
Un film mediocru si neinteresant.Regizorul a vrut sa socheze cu orice pret.S-au facut destule filme cu acest subiect, e foarte greu sa vii cu ceva nou.
1 0
andystarx pe 13 Decembrie 2017 15:59
Nota 6/10
Fata de multe alte filme romanesti,acesta a avut o idee cu totul noua,ceva mai controversat,si jocul actorilor a fost bunicel,dar nu il poti numi un fim bun,cel mult bunicel !
1 0
ChilyWilly pe 22 Octombrie 2020 16:51
un mare rahat
un mare rahat precum toti care văd o capodoperă in acest film.
1 1

Spune-ţi părerea despre Legături bolnăvicioase

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Legături bolnăvicioase
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells