Le retour du grand blond

(1974)

Întoarcerea Marelui Blond

Poster Le retour du grand blond Poster Le retour du grand blond

Sinopsis Le retour du grand blond

Francois Perrin este un violonist cam aiurit, implicat fără voie într-o afacere de spionaj, de care nici n-are habar. Însuși marele boss Louis Toulouse ordonă înlăturarea muzicianului, care însă evită anihilarea, de fapt netrecându-i nicio clipă prin minte că cineva ar dori să-i facă vreun rău. Superba iubită a violonistului, Christine, este evident implicată și ea, iar scenele de un umor irezistibil nu întârzie să apară.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6
Pierre Richard Pierre Richard Francois Perrin Jean Carmet Jean Carmet Maurice Lefebvre Mireille Darc Mireille Darc Christine
Jean Rochefort Jean Rochefort Colonel Louis, Marie, Alphonse Toulouse Michel Duchaussoy Michel Duchaussoy Capitaine Cambrai Yves Robert Yves Robert Le chef d'orchestre
Jean Bouise Jean Bouise Le ministre Henri Guybet Henri Guybet Charmant, un tueur Paul Le Person Paul Le Person Perrache
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Gaumont International

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Cinema 5 Distributing

Țara

Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alex_il_fenomeno pe 25 Februarie 2012 19:18
o continuare pe masura asteptarilor , un film genial al comediei , pelicula in cauza reusind sa se ridice la nivelul primei parti , daca nu chiar sa o intreaca . glumele sunt , asa cum ne-am obisnuit , in limita bunului simt , majoritatea moderate , insa excelente daca ai un umor dezvoltat . atat de multe situatii hilare , care mai de care mai neasteptate , distributia uimitoare , si vreau sa fac referire si la sunet , intrucat un roman si-a adus aportul atat de bine . trebuie urmarit de catre toti iubitorii de film bun .
3 0
cezarika21 pe 03 Septembrie 2012 10:07
Continuare a filmului "Marele blond cu un pantof roşu", Le retour du grand blond este aproape la fel de amuzant ca şi primul film datorită scenariului interesant şi bine scris şi al interpretării de mare haz a lui Pierre Richard. O comedie de calitate care stârneşte hazul.
2 0
Horatiucrisan pe 04 Aprilie 2020 23:35
Continuare a filmului din 1972 Marele Blond cu un pantof negru, Reîntoarcerea Marelui Blond e o comedie excepțională cu nimic mai prejoasa decât primul film. Scenele din ultima parte a filmului în care Pierre Richard se "confrunta" cu dușmani bine înarmați si in special scenă de karate, fac tot hazul constituind modele pentru filme ulterioare chiar Nea Marin miliardar care se inspiră parțial din această monumentală comedie franceză prea puțin promovată spre deosebire de mizeriile hollywoodiene.
0 0
Iulidesprefilme pe 21 Iulie 2013 19:21
Hazul ca hazul, dar muzica este epocală: compoziţia- Vladimir Cosma, execuţia la nai- Gheorghe Zamfir...
0 0

Spune-ţi părerea despre Le retour du grand blond

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
Liste cu Le retour du grand blond
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells