Le refuge

(2009)

Refugiul

Poster Le refuge Postere Le refuge

Sinopsis Le refuge

Le refuge

Mousse și Louis sunt tineri, frumoși, bogați și îndrăgostiți. Până când drogurile le invadează viața, și în urma unei supradoze Louis moare. Mousse supraviețuiește, dar află curând că este însărcinată. Mama ei insistă să facă avort, dar Mousse fuge departe de Paris. Câteva luni mai târziu, fratele lui Louis i se alătură în acest refugiu. El dorește să o ajute și să-i împărtășească secretul lui.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.4

Caseta tehnică

AKA

  • Hideaway (Le refuge)
  • The Refuge

Produs de

Eurowide Film Production

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Atlantis Entertainment

Țara

Franta

Site oficial

Le refuge

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Rroxxana pe 16 Mai 2012 11:08
Foarte bun film. Alegeri diferite, iesite din obisnuit, indrazneala de a merge mai departe. Merita sa te refugiezi, sa te rupi putin din cotidian urmarindu-l :).
2 0
margott pe 27 Decembrie 2013 17:23
Sufletul fragil al lui Mousse cerseste o apropiere fizica si emotionala, iar copilul, nenascut inca, nu-i poate umple golul lasat de Louis. Pentru ea, viata e o continua dependenta : drogurile, Louis, apoi copilul, apoi... Ramasa singura, isi cauta un sens, incearca sa se redefineasca. Aspectul fragil e doar la suprafata, in interior descoperim o femeie ce-si aduna incet-incet resursele sufletesti pentru a (re)deveni puternica. Pe langa ea, Paul, fratele lui Louis, pare lipsit de personalitate, debusolat, fara directie. Relatia celor doi se cladeste pe nevoia comuna de apropiere, de intimitate, de a construi ceva durabil, doar al lor, departe (la propriu si la figurat) de lume : refugiul lor. Astfel ca relatia improbabila dintre o femeie insarcinata si un homosexual devine o legatura pe viata, uniti de un copil abia nascut.
P.S. De corectat la sinopsis : nu mama ei insista sa faca… citeşte

1 0

Spune-ţi părerea despre Le refuge

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Le refuge
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells