Le Rayon vert

(1986)

Raza verde

Poster Le Rayon vert Poster Le Rayon vert

Sinopsis Le Rayon vert

Mai mult

Este începutul verii. Delphine (Marie Riviere) îsi face planuri pentru a pleca în vacanță cu o prietenă, dar, în ultima clipă, aceasta renunță. În aceasta situație, ea ezită să părăsească Parisul, considerând ca este foarte trist să călătorești singur. În cele din urmă, ea acceptă invitația prietenei sale de a locui în apartamentul ei de la Biarritz și are o serie de întâlniri, una mai nereușită decât alta. Povestea continuă pâna în momentul în care aude o…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.6

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
klute pe 11 Ianuarie 2012 21:23
Un pastel impetuos despre șansa rară de a fi nătîntoc. Trebuie să fii puțin căscăund ca să-l poți gusta, și un pic prost ca să-l poți pricepe.
3 2
El_KaPpa pe 25 Octombrie 2020 20:07
7,9/10
"You talk of showing things... I don't know, I don't have anything. Things aren't obvious to me. I'm not normal, like you. When I make an effort I try to listen, to talk to people. I listen, I watch what's going on. If people don't come to me it's because I'm worthless and... if I had something to show, people would see it, that's all."

Delphine este genul de personaj singuratic, tulburat si prea diferit/ciudat pentru a fi integrat intr-o multime "normala", genul de personaj pe care imi place mult sa-l observ cum se chinuie sa razbata intr-un mediu natural. Rohmer aici fix asta mi-a oferit si mi-a captat atentia cap-coada.

0 2
cosmin742000 pe 24 Mai 2017 10:45
Unul din putinele filme frantuzesti care implica erotism si care este foarte bun....
0 6
eduard_stratan pe 2 noiembrie 2021 15:20
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!

Spune-ţi părerea despre Le Rayon vert

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells