Păreri Law Abiding Citizen

(2009)

Motivat să ucidă

Ordonează după
cristibox pe 02 Noiembrie 2009 23:18
un film foarte reusit
Acest film chiar este reusit.Il recomand cu caldura,spre o vizionare cat mai rapida:).Daca nu avea finalul prea simplist ,in conflict cu restul filmului,care te tine incordat,i-as fi acordat nota 8,50. Datorita finalului ,juriul format din``MINE``, ii acorda nota 7,90,Gerard Butler joaca excelent.Problema pusa de acest film a mai fost pusa si in alte filme.Justitia oarba care totusi vede dar nu ce trebuie,si care te face sa te superi pe intreg sistemul juridic. In rest...Vizionare placuta!!!
46 16
scrawl pe 17 noiembrie 2009 02:39
asa e...finalul a fost putin cam previzibil...dar in ansamblu un film foarte bun.
dali94 pe 9 ianuarie 2012 00:11
parerea mea...e ca a fost cel mai bun film din 2009..cel mai bun ....10.++++++++
guerrilla_spikes pe 05 Decembrie 2009 04:03
"Epic proportions„
In primul rand de ce ne place acest film?
Ne place pentru ca este un film cu multa actiune?
Nu de aceea ne place Avatar, care probabil va fi urmatorul Star Wars pentru viitorii 30 ani, sau cat va dura.
Ne place pentru ca este incredbil din primele 30 secunde sau pentru ca te socheaza in adevaratul sens al cuvantului, desi esti destul de obisnuit cu asta? avand in vedere ca ai mai vazut filme cu violuri socante... dar erau cu sosia lui Gerard Butler(Clive Owen in Derailed). Sincer am vazut incredibil in ultimele 30 secunde in "23" filmul care dupa parerea mea s-a chinuit cel mai mult sa nu fie prins in actiune pana in ultimul moment, scaldandu-se in ambiguu.
Ideea a fost simpla: Raul ramane rau, oricat de bun ar fi.
De aceea ne-a placut.
Pentru ca este poate prima data, cand vedem o actiune atat de elaborata. Daca ne uitam la "actiunea planuita„ din… citeşte

35 11
_qwart pe 21 august 2010 21:22
Felicitari pt. comentariu! Chiar ma intrebam cand va sesiza cineva asta...
daniela_l31 pe 18 iunie 2011 10:21
Nu va certati! Bateti-va!:-j
Radu47hitman pe 03 Decembrie 2009 19:58
Cum opreşti un criminal care deja e după gratii?
Luxos thriller.
Mulţi ar putea spune că filmul e plictisitor, fără nuanţe şi care nu merită nici 2 bani, dar mie personal mi-a plăcut foarte mult, nici nu m-am aşteptat la asa film, deşi bugetul filmului este de aproximativ $50 000 000 (ceea ce pentru mine e puţin pentru un film de calitate), el m-a frapat, În sensul direct al cuvântului!

Clyde Shelton (Gerard Butler), cu puţin timp în urmă idee nu aveam cine-i acest actor şi ce prezintă el, dar după ce şi-a jucat perfect rolurile în aşa filme ca: Adevărul gol-goluţ şi Gamer - Jocul supravieţuirii, prenumele lui a devenit cunoscut nu numai pentru mine, dar şi pentru întreaga lume. Bravo lui şi un mare Respect.

Excelent film. Voi merge pentru a doua oară la cinema (probabil). Impresie incredibilă pe suflet rămâne după el. Vă asigur că nu este un thriller plictisitor şi… citeşte

29 7
scrawl pe 11 decembrie 2009 05:25
in caz ca nu stiai...el era regele leonidas in 300 :) e decat un exemplu de rol care l-a avut inaintea exemplelor tale....un rol in care s-a descurcat foarte bine.
Krystyne pe 20 noiembrie 2011 20:46
imi place mult titlul,extrem de potrivit
ton_andrei pe 09 Noiembrie 2009 00:39
:)
un film chiar reusit, merita vazut ;) ...................................
25 9
DeRb3d3u pe 26 Octombrie 2009 08:32
Law Abiding Citizen
Marfa ... pare promitator filmul ... shi filmele in care a jucat Gerard Butler au fost reusite...
22 15
weedmaster pe 2 decembrie 2009 22:14
de acord , gerard butler a jucat pana acuma in filme reusite
Zarmo pe 24 martie 2010 00:03
Mare dezamagire ca nu a luat Oscarul Gerald Butler in 2010
Nick_18 pe 13 Decembrie 2009 14:14
Un film bun
Filmu merita toti banii.Il recomand .......................................................................
17 13
Rihanna pe 05 Decembrie 2009 20:14
este unul din filmele bune ale acestui an. are o actiune buna, in ciuda unui inceput destul de molcom . se bazeaza foarte mult pe psihic, asa ca trebuie sa fii treaz cand te uiti la film . Gerard Butler este absolut malefic in film, cu toate ca are o cauza buna toata rautatea lui si anume, schimbarea sistemului judiciar din USA,mai precis al modului de gandire al procurorilor care in cele mai multe dintre cazuri apeleaza la intelegeri in loc sa-si dea silinta sa condamne persoana vinovata . trebuie sa recunosc ca am tinut partea personajului interpretat foarte bine de Gerard Butler . de partea cealalta, Jamie Foxx este convingator in rolul sau . la inceput sigur ca a facut ceea ce trebuia in sala de judecata,pe urma si cu ceva indoieli. personajul sau este pus sub asediu psihologic pentru ca oamenii de pe langa el incep sa dispara si cauta sa fie cu un pas in fata lui Clyde Shelton,… citeşte
16 11
guerrilla_spikes pe 5 decembrie 2009 23:13
:D intradevar si violul si crima s-au petrecut destul de lent, dar nu chiar incat sa spui ca are un inceput molcom ;) :P
Blanka pe 09 Decembrie 2009 11:16
Un film foarte foarte bun.. scenariul este solid, iar actorii joaca f bine..
16 15
OwYBeS pe 11 Decembrie 2009 19:05
"You can't fight fate"-"Nu te poti lupta cu soarta"
In sfarsit un film adevarat ! Un thriller cum nu am mai vazut de ceva timp. Actiune buna si tensionata cu multe rasturnari de situatie. Cam tot ce-ai vrea de la un film de genul asta. Regia, scenariul au fost excelente. Si actorii au fost super. Gerard Butler joaca fenomenal, dar si Jamie Foxx joaca destul de bine. Unul dintre cele mai bune filme de anul acesta.
15 8
CHRISTY38 pe 11 Martie 2013 20:44
Sunt total de acord cu intreaga analiza a filmului Law Abiding Citizen pe care userul Pitbull a expus-o pe aceasta pagina a site-ului CineMagia. Am marele regret ca, respectand regulile de postare de aici, nu am putut sa-i acord decat un singur +. Am in schimb cateva precizari de facut, macar in rezumat. Oare ce anume l-a motivat pe Clyde Shelton ( Gerard Butler ), ca dintr-un simplu om sa ajunga in cativa ani o adevarata " masinarie " de curmat vieti si inca una dintre cele mai exacte si sofisticate ? Nici un om normal nu face nimic din senin, deci... Inceputul filmului rezolva aceasta enigma. Doi criminali de cea mai joasa speta ii ucid cu o barbarie fara precedent familia lui Clyde Shelton, pe sotia si fetita lui adica tot ce avea el mai scump pe lume, sa nu mai spun ca si el suferise rani grave in urma atacului celor doi banditi. Apoi a avut loc si procesul celor doi in urma caruia… citeşte
14 9
narcisson pe 19 august 2014 14:54
Ni se specifica undeva faptul ca detinutul cu care statea Clyde alaturi nu a fost ucis degeaba, dar nu ni se spune motivul. :)
LavyBogdy pe 11 Decembrie 2009 12:00
Tip-top,mini-top
"Geniile se crează,supergeniile se nasc".Aș vrea să fac un mic top al celor mai inteligente personaje văzute de mine:
Top 1 - Michael Scofield (Prison break),John Kramer (SAW),Ben Campbell (21),Danolt Russel (Inside Man), Charels Morse (The Edge),Andy Dufresne (Închisoarea Îngerilor),Tony Stark (Iron Man), V (V for Vendetta).
Top 2 - Rusty & Dany(Ocean's);Bruce Wayne (Batman);Robert Langdon (Angels & Demons);Alfred Borden (The Prestige);.
Este un film extraordinar,care ar trebui să deschida ochii tuturor care nu înțeleg că cititul îți teleportează gândirea dincolo de orice bariere și îți dezvoltă inteligența să poți vedea lucrurile mult mai profund.
Un film de asemenea încântător cu Gerald Butler e Butterlfy on a wheel.

13 7
skipper2oo6 pe 11 februarie 2010 23:25
interesant topul insa... Tony Stark si Bruce Wayne nu-i vad genii deloc. chiar se aseamana unul cu celalalt. aman2 au mostenit de la tatal lor o companie de mil de $ si care au la dispozitie ce-a mai avansata tehnologie. in dark knight... pot sa zic ca joker ii dadea clasa lui batman. joker cu cateva cutite si bombe improviza-te punea orasul la picioare lui, pe cand bruce avea nevoie de super strategi si tehnologii pt a-l prinde pe joker. Scofield (PB) nu zic ca nu era un geniu, dar... nu poti compara un serial cu un film dpadv. intr-un serial de ... sute de ore a avut deeestul timp sa-l faca mare pe scofield, pe cand in 2 ore (sau hai sa zicem o serie de filme) e mai greu sa faci un geniu. Sunt total dezamagit ca pe Andy Dufresne (Tim Robbins din Shawshank Redeption) l-ai pus pe ultimul loc in topul zis de tine "geniilor". Dupa parerea mea e printre primii daca nu primul. bafta multa!
victor_neo75 pe 13 Decembrie 2009 12:00
Un thriller plin de suspans si surprize la tot pasul !!!
Gerard Butler este pe val in acest an dupa ce ne-a incantat in comedia romantica 'The Ugly Truth' (Adevarul Gol-Golut) si ne-a cam dezamagit in 'Gamer' (Jocul Supravietuirii). In 'Motivat sa Ucida' are un rol de justitiar caruia i se face o mare nedreptate: fetita si nevasta sa sunt ucise bestial chiar in casa lui si criminalii scapa liberi la judecata.

Mi-a adus cumva aminte prin razbunarea oarba, de un alt film din 2004 cu Denzel Washington - 'Man on Wire' (Pus pe Jar).

Recomand 'Motivat sa Ucida' ca unul din cele mai bune thrillere din 2009, pentru Gerard Butler si Jamie Foxx, dar si pt. momentele de suspans crescut (mi-au ramas in minte scena cu judecatoarea si mobilul ucigas sau scena macelului din cimitir).

12 8
Rau pe 04 Decembrie 2009 02:48
Super !!
Merita ...este un film extraordinar !!! nota 10. La cat mai multe filme de genu asta
12 12
adizoo13 pe 12 Decembrie 2009 01:47
un film nebun, super un inceput dur si o continuare pe masura, ce ai fi dispus sa faci daca ai pierde tot ce ai mai de pret si justitia e cum e ea de obicei ...oarba.
un om Butler se pune cu sistemul ca sa dea o lectie, si omul ala face sistemul, un fel de Contele de Monte Cristo adaptat la zilele noastre.
foarte bine jucat se poate spune ca G. Butler e un actor complet...un rol negativ foarte bine interpretat.
un story vechi de la Vlad Tepes la ceea ce se intampla zilnic.....in simtul dreptatii un om alege sa infrunte sistemul care nu functioneaza.

11 6
ID0N pe 03 Decembrie 2009 00:12
YEASSSH' GERARD B. Ma`Men ... F0KIN MSG : RAZBUNAREA DUCE LA M0ARTE!
11 11
justandy pe 04 Octombrie 2009 12:14
abia astept
din trailer mi s-a parut un film foarte bun. si cum in el joaca si gerard butler presimt ca o sa fie un film reusit.
10 8
cezarika21 pe 06 Septembrie 2014 07:19
Violenţă nejustificată şi acţiuni implauzibile
Martor neputincios la uciderea soţiei şi fiicei sale şi apoi la pedepsirea prea blândă a criminalilor de către un sistem judiciar dezinteresat, Clyde Shelton (Gerard Butler) se hotărăşte să facă dreptate el-singur. Premisa este generoasă, iar începutul filmului gen "Death Wish" (1974) îţi dă impresia că se va încerca repararea defectelor sistemului juridic din S.U.A. prin eliminarea înţelegerilor între magistraţi şi delicvenţi.

Din păcate, povestea evoluează destul de haotic, cu multe acţiuni implauzibile şi ilogice, încât sfidează inteligenţa spectatorilor. Aş putea demonta cu argumente cel puţin 10 astfel de acţiuni, dar asta ar însemna să vă povestesc întregul film. Scenariul nu conţine scăpări, ci este pur şi simplu implauzibil şi exagerat. Aş putea accepta mai uşor invazia extratereştrilor pe Pământ decât un… citeşte

6 1
robertsandu pe 29 Decembrie 2013 22:48
Law Abiding Citizen (Acțiune, 2009)
3/10

Unul dintre cele mai tâmpite filme de acțiune pe care le-am văzut. Brutal, adeseori incoerent, nihilist, prost interpretat ș.a.m.d., cam asta se poate spune despre Law Abiding Citizen. Și totuși, ce m-a deranjat cel mai mult la filmul ăsta nu a fost lipsa de credibilitate, ci faptul că a vrut să pară mai complex decât este în realitate. Mi-a dat inițial senzația că va explora defectele sistemului juridic din S.U.A, pentru ca apoi să-mi bage pe gât o poveste facilă despre răzbunare. Când violența e văzută drept singura soluție a unei probleme îți dai seama exact cât de limitat poate să fie un film. Finalul e și el jalnic.

6 3
zeno.marin pe 20 februarie 2014 15:04
Corect! Cateva minuscule precizari (si scuze ca i-am dat nota 4; merita nota 2, dar oricum 3 e mai aproape de 2 decat 4...): 1. "Brutal" - marturisesc ca asta m-a facut de fapt sa intorc capul catre ecran cat timp a rulat filmul. Alte motive nu aveam. Nici scuze... 2. "Adeseori incoerent"- Dimpotriva, e permanent incoerent, nu doar adeseori, la fel cum e si prost in mod constant (dovada de consecventa din partea producatorilor, regizorului si actorilor). 3. "Nihilist". Ex nihilo, nihil. La ce sa ne asteptam atunci?... :-[ 4. "Jucat prost". In esenta da, cu mentiunea ca "Jucat impecabil de prost" mi se pare mult mai descriptiv/sugestiv. Dar hai sa o luam si asa, sa joci bine intr-un film asa de idiot e ca si cum cineva ar incerca sa imbrace sexy niste pitici siamezi cu obezitate morbida. 5. "Mi-a dat inițial senzația că va explora defectele sistemului juridic din S.U.A". Pe mine nu m-a pacalit si sunt mandru de asta. 6. "Finalul e si el jalnic". Finalul e doar un bonus, un fel de cireasa pe coliva, o "lovitura de gratie" data spectatorilor stoici. Lovitura sub cultura... Toate cele bune, Zeno
Vegetarian pe 08 Aprilie 2012 01:10
Este un film potrivit si pt lista : Case , apartamente - Probleme , solutii =
... Mai departe este spoiler ! ! ( prezentarea deznodamantului sau detalii in plus fatza de cele din sinopsis , pt cei care au vazut filmu si vor sa isi reaminteasca doar anumite parti din el . )
. . . La inceputul filmului niste derbedei suna la usa si intra peste proprietari cu bata , cutit , leucoplast etc .
. . . Apoi o judecatoare !? este impuscata mortal prin geam !? etc etc

6 4
Vegetarian pe 8 aprilie 2012 01:11
. . Prevenirea a fost intotdeauna mult mai ieftina decat repararea urmarilor unei intamplari nedorite . . . . Cine ajunge sa se vaite , inseamna ca sa zgarcit sau a gresit undeva . . . Desteptul învata din greselile altora , iar prostul nici macar din greselile lui . . . Dintro carte ramai cu replici . Dintrun film ramai cu imagini . . . Prietenul iti spune ce AR TREBUI sa faci . . . Dusmanul iti spune ce TREBUIE sa faci . ... Etica si faiplayul sau dus pe apa sambetei . Singurul premiu este banul .
cosmin_kedii pe 10 Martie 2012 17:52
Acest film aduce într-adevăr o serie de emotii de la început până la sfârşit,filmul curge şi nu există niciodată un moment plictisitor
5 7
zeno.marin pe 16 Ianuarie 2011 00:40
*Yaaaawn*....
Se spune ca nu e politicos sa casti de fata cu altii. Ok. Am fost nepoliticos, dar nu e vina mea. E vina filmului acesta tampit si a parerilor elogioase despre el. De unde atata prost gust zau asa? Din Lex Luthor, Hannibal Lecter incrucisati cu mama lui Jason Voorhees si bunica lui Freddy Kruger a iesit un "erou" care e atat de negativ incat provoaca o gaura neagra in creierul cui poate sa vada o asemenea tampenie neconstrans. Am mai spus tampenie odata? M-am ramolit si ma repet...
Apropos, am spus ca filmul asta e tampit de-a binelea?.... Am dat 4 stelute filmului astuia. Una pentru ca imi vine si mie sa arunc in are toata tara asta, una pentru ca taticu a venit pana la urma la concertul fetitei, una pentru palalaia de la sfarsiti si, pentru ca 4 stele fac "Momente bune, dar doar atat" - ultima steluta pentru fantezia sado-culinara cu care l-a transat pe criminalul sotioarei si… citeşte

4 2
robertsandu pe 17 februarie 2014 13:21
"Una pentru ca imi vine si mie sa arunc in are toata tara asta" - ha-ha, să știi că. Ăsta mi se pare unul din cele mai bune comentarii ale tale. Ironia e că vine la un film atât de prost.
razvan_diaconu pe 26 Noiembrie 2013 13:40
Filmul abordeaza o tematica destul de complexa incepand cu acea metamorfoza atat de ciudata in care o victima devine un infractor de temut. Si totusi aceasta trecere este justificata aproape in intregime. Familia lui Clyde Shelton, sotia si fetita acestuia sunt ucise cu o bestialitate dusa pana la limitele paroxismului. El nu poate face nimic pentru a opri cele doua crime iar ulterior la procesul celor doi infractori este nevoit sa asiste neputincios cum Justitia Americana ia decizii exagerat de blande. Aici este si un fel de pact diabolic cu infractorii, un fel de anticamera cu infractiunea insasi de care Justitia Americana se face vinovata. Ca spectator al acestui film mi-am dat seama ca m-am inselat amarnic atunci cand aveam convingerea ca doar Justitia Romana se da in stamba, vad ca nici cea americana nu se lasa mai prejos. Un caz real il stim cu totii, cel al lui Teo Peter cel care… citeşte
4 3
Praetorian pe 24 Decembrie 2009 19:07
Interesant
Nu mai asteptam la cine stie ce de la acest film dar insa a fost destul de interesant . Din pacate din ce in ce aflam mai multe despre cum reuseste sa ucida Clyde Shelton cat era inchis nota fimului scadea din ce in ce mai mult . Parea mai fezabil sa aiba un complice decat sa aflu ca folosea unul din uimitor de multele tunele pentru a iesi din inchisoare (tunele care ajungeau in toate celulele) . Inteleg ca a avut 10 ani sa planifice totul dar totusi m-i se pare exagerat .
3 0
DAMIAN79 pe 15 Februarie 2010 20:44
BETOOOON
Cel mai tare film vazut in ultimii ani.Recomand cu caldura
3 4
BloodyGamer pe 13 Decembrie 2009 20:24
foarte bun filmu...un film inteligent...nota 10 :D
3 5
cuckoo'nest pe 13 Decembrie 2009 20:45
un film super tare. poveste super buna si actiune tare. chiar ma dat pe spate filmu!!!
3 6
otonis pe 12 Aprilie 2010 14:40
Nu mi-a placut cum au luat-o lucrurile in final. Incepuse FOARTE bine, dar multe m-au dezamagit, inclusiv faptul ca negroteiul ala a scapat fericit alaturi de familia lui, ba chiar cu o avansare in functie desi nu a dat 2 bani pe cazul cetateanului pe care l-a impins la razbunare.
2 0
PaunAnaMaria pe 26 Martie 2013 18:36
Un film bun distrus de un final foarte slab
In opinia mea filmul,in afara finalului, a fost unul bun, dar cu hibe pronuntate, evidentiate foarte bine de criticul Pitbull. Din pacate finalul a fost, in opinia mea, dezamagitor, lasandu-mi impresia ca scopul acestui film a fost sa ma tina 90 de minute in fata tv-ului pentru ca in ultimile 10 sa isi bata joc de inteligenta si ratiunea personajului principal Clyde, cat si de a mea. Dupa ce in primele 90 de minute filmul imi induce ideea ca personajul principal (Clyde) e un ,,mare smecher'' si un tactician desavarsit, toate aceste calitati sunt distruse de finalul filmului. Eu unul nu pot sa cred ca un un mare tactician (cum se vrea a fi Clyde) nu poseda capabilitatea de a-si ascunde urmele, in finalul filmului Rice (jucat de Jamie Fox) reusind foarte simplu sa descopere baza de unde opera Clyde, afland care va fi urmatorul pas al acestuia. Oare era mare branza amplasarea unor… citeşte
2 1
julia84 pe 28 Aprilie 2011 01:53
Prea sangeros
M-am uitat pana intr-un punct cand am zis ca mai bine nu. Si nici cu ideea filmului nu sunt de acord. Deci nu e pentru toate gusturile.
2 2
Eustake pe 16 Decembrie 2009 18:23
Pentr-un thriller incitant, cam slab punctul culminant!
Atentie: contine spoiler-uri usoare.

Acest film ridica mai multe semne de intrebare, legate atat de dreptatea pe care o garanteaza sistemul judiciar, cat si de legitimitatea luarii dreptatii in propriile tale maini, atunci cand convingerea ta este ca ai fost profund nedreptatit de o decizie judecatoreasca. In acelasi timp, stai si te gandesti: pana unde poti merge cu aceasta „corectie” aplicata sistemului defect?

Law Abiding Citizen este un thriller puternic, cu personaje citite, ba chiar geniale (in cazul lui Clyde Shelton, un adevarat supradotat), film care iti incalzeste sangele si te uimeste, dar si revolta. Mai mult, ajungi chiar sa te gandesti la un moment dat de partea cui esti: a tatalui caruia i-au fost ucise sotia si fetita de niste lepadaturi sau a statului in ultima instanta, care, neputand mentine un sistem juridic perfect, incearca sa faca un… citeşte

2 2
Turi pe 12 Iulie 2010 21:39
Detest violenta insa filmul este foarte bun; intriga e diabolica , te tne in suspans si nu iti trece prin minte care ar fi finalul. Oricum il iau ca pe un film artistic, nu mi-ar placea sa aud ca asa ceva s-ar putea intampla. Indiferent cat de mult ti-ai dori razbunarea, exista o limita.
2 3
BenjaminLinus pe 26 Ianuarie 2010 21:54
nu stiu daca trebuie sa ne aruncam cu nota 10.....nota 8(foarte bun) poate si asta e prea mult....e un film bun intradevar nu stiu daca foarte bun....daca iei crimele in parte nu prea au logica multe chestii.......insa ca actiune si suspans e foarte bun. merita vazut!
2 3
danyx493 pe 13 Noiembrie 2010 19:21
Impresionant, chiar mi-a placut! inca de la inceput te ia pe nepregatite si te tine in suspans la tot pasul, iar sfarsitul este unul surprinzator, chiar nu ma asteptam la o asemenea rasturnare de situatie, ce-i drept "roata se invarte"!...cat despre ideea filmului, mi se pare geniala, iar aici revin asupra citatului "Ce e mai bine?...sa mori ca un om bun, sau sa traiesti ca un monstru o viata intreaga?"
2 4
annaannita pe 18 Decembrie 2009 14:48
foarte tare filmu...te tine in suspans pana la final...kiar super
2 4
VIP pe 15 Decembrie 2009 15:30
OMG! Tocmai am vizionat filmul si am ramas total uimita :O! un film ff bine gandit...Planurile lui Gerard Buttler fiind la fel de bine puse la punct la fel ca ale lui Wentworth Miller din Prison Break...Nota 10 !
2 4
ciuci pe 13 Decembrie 2009 22:58
ciuci
mda am vazut si eu filmul la cinema city intr-o sala plina ochi...
per total un film f bun cu un gerard butler din ce in ce mai popular dupa ultimele roluri,desi finalul a fost cam simplist
recunosc insa ca am fost tinut in suspans pe parcursul lui..merita vazut.

2 4
euandrei91 pe 04 Decembrie 2009 13:27
law abiding citizien
excelent filmu..nu am vazut de mult un film asa de bun. merita vazut
2 4
scrawl pe 17 Noiembrie 2009 02:38
foarte bun
Un film cu mult peste media din ultima vreme :) L-am vazut aseara...si am ramas surprins...este un film foarte bine gandit.
2 4
obBy95 pe 23 Ianuarie 2010 11:48
Wow
AM crezut ca e o prostie inainte sa il vad , dar...filmul m-a tinut in suspans tot timpul.I-am dat 10 stelute...in top 5 dintre fiomele din 2009.Gerard Bulter rullllz :)
2 5
ciobotaru pe 13 Decembrie 2009 22:54
e atat de explosiv incat s-a autodistrus
e frumos merita vazut , un film inteligent pacat ca are unele scapari , mici scapari
2 5
andils pe 27 Ianuarie 2010 12:15
foarte bun filmu, pacat ca finalu e tipic american cu explozia si cu eroul care nici nu arunca o privire in spate sa vada ce sa intamplat .in rest chiar mi-a placut
2 6
rrs85 pe 22 Decembrie 2010 00:35
Chintesenta intregului film a surprins-o atat de vivace si patrunzator Pitbull, indraznesc sa-l citez:

"Un film care te ţine. Păcat că nu se ţine..."

Pentru a mea infima cultura cinematografica, destul de recenta, dar lacunara pot afirma ca acest "Law Abiding Citizen" reprezinta un plus, o inaintare intru mrejele trioului crima-drama-thriller. Cu tot avantul nebunesc din prima parte a sa filmul se altereaza spre final, pierzandu-si din stralucire. Nu pot sa-i dau mai mult de 7.5, cu multa indulgenta...

1 0
riot pe 16 Aprilie 2010 00:49
.
de vazut cand n-ai altceva mai bun... Gerard Butler isi cam forteaza rolul.daca n-ar vorbi din coltul gurii ca si cocalarul de la coltul strazii si ar fi avut o mimica mai ponderata ,probabil ar fi fost un film grozav.
1 0
Ammelie pe 09 Martie 2010 13:27
Law Abinding Citizen
Mda... Poate ca asteptam mai mult. Idee interesanta, povestea desfasurandu-se fain, pana la un moment dat, cateva scene cu impact, jocul actorilor... asa&asa. Finalul cam sec. Dar pot sa spun ca mi-a placut, in ciuda note. 6/10
1 0
serghei_romanu pe 28 Decembrie 2009 21:34
Bun sa zicem
Ce mi-a placut la acest film? In primul rand este activ - te tine cu sufletul la gura, apoi am apreciat ca nu a evitat scenele sangeroase ci chiar le-a exploatat ceea ce este surprinzator.Nu mi-a placut Jamie Foxx, ciudat in acest rol parca nu a fost locul lui; alt aspect dezamagitor este faptul ca a lasat anumite lucruri complet nelamurite, cand se putea insista putin asupra lor: pe scurt a fost putin prea comprimat.In sfarsit povestea a fost cam trasa de par pentru ca este practic imposibil sa se intample asa ceva, iar asta nu e bine pentru ca reduce din autenticitate.Asta fiind spus spun ca totusi a fost bun, mi-a placut.7/10
1 0
gaby_gaby18 pe 12 Aprilie 2012 10:33
Un film genial in care Gerard Butler are o prestatie fabuloasa. Intram in actiune inca din primele minute, iar aceasta nu se mai opreste pana in final. Uneori ai senzatia sa spui ceva de genul : ,,Bine ca l-a omorat! O merita", dar sa nu uitam ca raul o sa ramana mereu rau indiferent de scopul pentru care este facut. Multa brutalitate, un scenariu foarte bun, nu ai de ce sa te legi si sa spui ,,Nu mi-a placut". Merita vazut!
1 1
milito pe 23 Februarie 2012 02:32
un foarte bun thriller care mentine suspansul la cote maxime, iar Gerard Butler face un rol absolut demonic, nota 10 pt film si actor
1 1
CaroliFlorin pe 20 Februarie 2012 19:03
Filmul este bun. Nota mea este de 9-9.50. Mai ales si povestea in care este facut si ce destept era acel om care a citit timp de 10 ani carti si a facut tuneluri.
1 1
Andrei.Ciprian pe 14 Februarie 2012 10:30
Excelent!
Un film reusit care exceleaza la majoritatea capitolelor. Actiunea este buna,suspansul creste de la minut la minut,are un ritm bun,scenariu bun,o regie buna,jocul actoricesc este bun(Gerard Butler m-a impresionat) si are un final bun.Il recomand pentru ca nu plictiseste si are un subiect foarte interesant.Merita din plin vazut
1 1
Leo-LionHeart pe 26 Ianuarie 2012 22:59
Exceptional
Un film foarte bun care merita vazut ! Pe tot parcursul filmului stai in tensiune si esti curios sa vezi cum se termina ...........iar finalul este surprinzator !!!!!
1 1
Go1 2 3 4 5 6

Spune-ţi părerea despre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

jinglebells