Laurel Canyon

(2002)

La mama acasă

Poster Laurel Canyon Postere Laurel Canyon

Sinopsis Laurel Canyon

Laurel Canyon Un tânãr licentiat în medicinã, Sam, o aduce pe logodnica sa la Los Angeles pentru a trãi împreunã în casa mamei sale. Problema este cã mama lui, producãtor de muzicã rock, locuieste în continuare în acea casã sub pretextul cã are de terminat un album pentru noul ei prieten.

Dar se pare cã preferã sã fumeze si sã bea în loc sã munceascã. Oricum, Alex se lasã purtatã de aceastã nouã lume a rock’n roll-ului care o înconjoarã…
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4

Caseta tehnică

Produs de

Good Machine

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Sony Pictures Classics

Țara

SUA

Site oficial

Laurel Canyon
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
2014 pe 14 Septembrie 2005 03:43
Domenelor si domnilor,
cu toata reticenta de a adauga vreun cuvant pe vreun forum de film (in general) de aceasta data nu ma pot abtine... pentru ca acesta este un film care TREBUIE vazut.
De ce? Ei bine.. poate in primul rand pentru ca e un film care poate fi apreciat cat se poate de variabil si subiectiv.
Dpdv superficial TREBUIE vazut macar pentru una dintre cele mai fierbinti scene scrise si jucate vreodata. Si NU, amazingly enough, nu ma refer la faimoasa scena din piscina featuring Kate Beckinsale + Frances McDormand + Alessandro Nivola - haine + niste cocktailuri foarte alcoolice care apare si in topurile "de profil". Ma refer la scena dintre Christian Bale si Natascha McElhone + haine perfect plictisitoare care se petrece intr-o banala.. masina. Pentru ca intr-o mare de imagini explicite, directe, necenzurate si ireale, o scena de 5 minute iti poate… citeşte

4 1
ionutt- pe 28 August 2010 17:28
mult rock ,Christian Bale si Kate Beckinsale intr'un film cu subiect aparent simplu' ,dar deloc asa despre viata de cuplu
2 2
Pavel.F pe 21 Iulie 2012 14:33
un film bun merita vazut de mai multe ori de la mine nota 8.
1 0
lili22 pe 27 August 2021 00:02
Nu e cel mai bun film pentru o seara de august, dar daca vreti ceva usor, sa nu va creeze multe probleme, sa nu va urmareasca, acesta e filmul.
0 0
user-5e6b99b9b460d pe 30 Martie 2020 22:08
Vulgaritate, infidelitate și monstruozitate, placeri frivole și homosexualitate prezentate într-un pachet pompos, cu cel mai cretin final de film pe care l-am văzut vreodată. Nota 4 cu felicitări.
0 0
serban_ionescu pe 18 Iunie 2018 02:13
BAI NENE, ce Dumnezeu puteti avea de sunteti atat de SUPER PATOLOGIC OBSEDATI, voi producatorii de filme de aceasta BI si HOMOSEXUALITATE ??? Chiar ati inebunit de-a binelea ??? Doamne fereste, ca MARE MAI ESTE GRADINA LUI DUMNEZEU !
0 0
turtles pe 25 Iulie 2016 12:51
Un film lejer, accesibil dar mult sub capacitatea lui bale.
0 0
Rroxxana pe 18 Octombrie 2012 13:30
Un subiect indraznet, foarte interesant. Povesti atat de incalcite si imprevizibile. Scena din masina dintre Christian Bale si Natascha McElhone este de-a dreptul extraordinara. Curajul de-a spune ce simti pana la capat, fara sa te pierzi si fara ocolisuri, timp de cateva minute.
0 0
xerses pe 23 Iulie 2012 09:27
Interesant subiectul....A meriat sa fie vazut acest film.
0 0
gahan12000 pe 25 Ianuarie 2012 23:23
Grozav film! Surpriza cea mai placuta a fost Natascha McElhone (Sara).Femeia asta e fenomenala, chiar n-o vedeam altfel decat ca nevasta (ex) lui Hank Moody din Californication. Christian Bale ametitor ...ca-n orice film in care joaca. Frances McDormand - rolul i se potriveste ca o manusa ce mai...
Morala tragicomica a filmului ar fi : Nu-ti duce logodnica la mama acasa ca ramai fara ea!

0 0

Spune-ţi părerea despre Laurel Canyon

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells