Lake Placid 2

(2007)

Monstrul din Lake Placid 2

Poster Lake Placid 2 Poster Lake Placid 2

Sinopsis Lake Placid 2

La multi ani dupa ce doi crocodili gigantici au fost capturati si ucisi in Maine, seriful local isi formeaza o echipa si pleaca in cautarea celor patru progenituri insetate de sange ale acestora, care acum au ajuns la maturitate si incep sa faca victime.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 3.2

Caseta tehnică

Produs de

Twentieth Century-Fox Film Corporation

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Sony Pictures Home Entertainment

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 15 Noiembrie 2016 09:28
Prietenii mei, crocodilii
Lipsa de inspirație a cineaștilor naște monștri, cam așa ar putea suna cunoscutul citat al lui Goya adaptat la mediul cinematografic. Cineva a luat însă acest citat ad-literam și după ce ne-a oferit un prim film Lake Placid, neinteresant și prost lucrat, s-a gândit că publicul nu se plictisise destul așa că au mai fost turnate trei continuări de un nivel calitativ tot mai scăzut, în care spectatorii sunt readuși pe malul Lacului Negru din statul american Maine, lac transformat de urmașii babei nebune din primul film într-o fermă de prăsilă pentru crocodili.

Scenariul este identic în mare parte cu cel al primului film, actorii sunt necunoscuți și lipsiți de valoare, iar crocodilii, mai numeroși de astă dată, sunt desenați cumplit de prost pe calculator. Simți că asiști la un slasher inutil, prost realizat și cu efecte vizuale ieftine. Nu-ți… citeşte

2 1
Salbaticul pe 22 Iulie 2019 02:00
50 caractere,50 caractere,50 caractere,50 caractere=7.
1 0
andu7zu pe 26 Iulie 2011 01:19
A fost un esec total nici macar nu am putut sa-l vad pana la final...
1 1
xerses pe 25 Iulie 2012 09:41
Pe mine m-a cam lasat "rece" acest film.Mi s-a parut de-a dreptul pueril....
1 2
BiaB pe 24 Iulie 2012 12:36
De acort cu alex_il_fenomeno si Geru,destul de bun filmul,efectele speciale m-au dezamagit.Dar,ideea este un cat se poate de realista !Mie nu mi s-a parut chiar o pierdere de timp,cu toate ca se putea mult mai bine!
1 3
alex_il_fenomeno pe 26 Iulie 2011 19:33
nu este rau deloc , avand in vedere ca are un strop de realitate ! nimeni nu garanteaza ca in viitor nu se poate intampla asa ceva ! filmul de fata a fost un thriller alert , care ne-a "luat tare" , cu o crima din primele minute . apoi a continuat cu intrigile prezente , imbinate cu cativa crocodili uriasi , ritm bun , momente-limita si sange (nu spun mult , deoarece aici nu e cazul). Efectele speciale nu au lasat de dorit , dar sunt sigur ca se putea si mai bine ! per ansamblu , este un film caruia ii trebuiesc acordate 84 de minute !
1 4
Geru pe 25 Iulie 2011 17:36
Destul de bun...
A fost bun...mai trebuie lucrat la efecte dar a fost bun.
1 6
sil4lord pe 07 Octombrie 2022 17:19
Sincer nu recomand
Deci crocodilii arata oribil, mult mai rau ca in primul care e mai vechi cu 8 ani zici ca is facuti in paint, mai sunt anumite momente in care se vad anumite obiecte puse post productie si se vede nasol. Sincer cred ca bugetul a fost undeva la 10k$ pentru ca asa arata.
Cine vrea sa se convinga sa se uite la primele 30 de minute dupa aia puteti sa il inchideti pentru ca a doua zi o sa-l uitati cu siguranta.

0 1

Spune-ţi părerea despre Lake Placid 2

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi horror
Liste cu Lake Placid 2
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells