La Mentira

(1998) - Serial TV

Minciuna

Poster La Mentira Poster La Mentira

Sinopsis La Mentira

Mai mult

Minciuna - rivalitatea a două femei, una bună și cealaltă rea, amândouă bănuite că ar fi provocat sinuciderea unui bărbat. Fratele acestuia jură să-i răzbune moartea, însă sfârșește prin a se îndrăgosti de una dintre femei.

Cu Kate del Castillo și Guy Ecker în rolurile principale, "Minciuna" este o poveste de iubire care începe cu tragica moarte a lui Ricardo Platas... Îmbărbătat de dragostea pentru Virginia, Ricardo muncea la o fermă…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: my_deep_pearl
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.4
Kate del Castillo Kate del Castillo Veronica Fernandez Negrete-Montesinos de Azunsolo Guy Ecker Guy Ecker Demetrio Azunsolo Lucía Pailles Lucía Pailles  Maid (2 episodes, 1998)
Karla Álvarez Karla Álvarez Virginia Fernández-Negrete (1 episode, 1998) Blanca Guerra Blanca Guerra Miranda Montesinos (1 episode, 1998) Sergio Basanez Sergio Basanez Juan Fernández-Negrete (1 episode, 1998)
Eric del Castillo Eric del Castillo Teodoro 'Teo' Fernández-Negrete (1 episode, 1998) Salvador Pineda Salvador Pineda Dr. Francisco Moguel Vanessa Arias Vanessa Arias  Beatriz 'Betty' / ... (87 episodes, 1998)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Țara

Mexic

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mihaelatb pe 11 Mai 2014 23:31
o telenovela clasica, avand tradari, razbunari, mame disparute care reapar in viata ficelor, boli inexistente dar care dau peste cap fericirea eroilor principali. Avem un cuplu reusit Guy Ecker-Kate del Castillo, capul clanului del Castillo si o tema muzicala deosebita, in interpretarea lui Vincente Fernandez,
1 0
laurentiuoprea pe 08 Septembrie 2014 21:23
minunat
O telenovela veche foarte frumoasa si reusita cu actorii de succes precum Guy Ecker,Kate Del Castillo si Eric Del Castillo. as dori sa pot avea tot filmu pana la final nu am reusit sa vad deoarece stau mai mult prin spitale cine doreste si il are il rog sa ma contactze si pe adresa de skype laurentiuoprea29 ms mult
0 0
viro1983 pe 10 August 2013 11:38
Cea mai frumoasa telenovela
Desi s-au facut remakeu-ri dupa aceasta telenovela niciuna nu a putut sa o doboare datorita originalitatii.
O telenovela veche foarte frumoasa cu actorii de succes precum Guy Ecker,Kate Del Castillo si Eric Del Castillo.

0 0
DINU MARIANA pe 03 Mai 2005 14:32
Este un film reusit. Si distributia si locurile unde a fost filmat sunt o adevarata incantare. Pacat, ca doar la sfarsit de saptamana putem sa vedem acest film. Este mult mai bine daca s-ar putea sa fie difuzat zilnic si mai ales seara pentru ca in week-end programul este mai incarcat. Si este pacat sa pierzi asa ceva. Mai ales ca are la baza povestirea inegalabilei Caridad Bravo Adams care a reusit sa ne tina cu sufletul la gura si in "inima salbatica". Daca aceste 2 filme ar fi difuzate mai des, personal le-as urmari cu aceeasi placere de fiecare data.
0 1
KADET pe 23 august 2010 22:12
Ti se pare ca e film?

Spune-ţi părerea despre La Mentira

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu La Mentira
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells