Kurtlar vadisi Irak

(2006)

Valea Lupilor: Irak

Poster Kurtlar vadisi Irak Postere Kurtlar vadisi Irak

Sinopsis Kurtlar vadisi Irak

Mai mult
“Valea Lupilor: Irak “- este un film, foarte controversat, de productie turceasca care de la lansarea lui, in luna februarie, a atras sute de mii de spectatori.

Filmul are la baza, fapte reale petrecute in timpul invadarii Irak-ului de catre trupele Americane si Britanice in 2003.

In ziua de 4 iulie 2003, unsprezece soldati turci au fost capturati in nordul Irak-ului de catre trupele Americane. Acestia au fost retinuti aproximativ 60 de ore, timp in care au stat legati cu mainile la spate si cu capetele acoperite…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7
Billy Zane Billy Zane Sam William Marshall Necati Sasmaz Necati Sasmaz Polat Alemdar Ghassan Massoud Ghassan Massoud Abdurrahman Halis Karuki
Bergüzar Korel Bergüzar Korel Leyla Gary Busey Gary Busey Doctorul Tito Ortiz Tito Ortiz American Major Commander 2
Spencer Garrett Spencer Garrett George Baltimore, journalist Gürkan Uygun Gürkan Uygun Memati Bas Bulbul Altinkafes Bulbul Altinkafes Cantaretul
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Valley of the Wolves: Iraq

Produs de

Pana Film

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

KenDa

Distribuit in Romania de

Movieplex

Țara

Turcia

Site oficial

Kurtlar vadisi Irak

Box office Kurtlar vadisi Irak

Weekend premieră (01.05.2006)
  • Loc 6
  • Spectatori 894
  • Încasări (RON) 15.104,00
Total
  • Spectatori 2.559
  • Încasări (RON) 36.544,50
  • Încasări (USD) 13.345,21

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
chriss_38_cta pe 10 Octombrie 2009 15:00
Filmul e fara indoiala incontestabil! Spun asta cu certa convingere ca nu-s deloc un neavizat. Trecand dincolo de o voalata (nicidecum ostentativa) propaganda islamica, dar in sens pozitiv, filmul se straduieste sa arate omenirii ca ,,Islam'' inseamna cu totul altceva decat imaginea care razbate din actiunile fundamentalistilor descreierati. Totul pe fondul unor romantioase si halucinante succesiune de actiuni perfect posibile si din pacate, mai mult decat reale, devenite istorie deja, arata intr-un mod ceva cam ostentativ ce-i drept, care sunt planurile imperialismului corporatist american vizavi de zona orientului. Planuri care nu-s un secret deja ptr toata lumea. Nu cunosc motivele pentru care unii critica filmul drept propaganda islamica desantata, dar recomand cu caldura filmul ca fiind o placuta surpriza din partea cinematografiei turce. O fresca a civilizatiei mixte… citeşte
2 0
eduard_stratan pe 10 ianuarie 2016 13:19
Votul pe site-ul imdb este puternic politizat: 5233 voturi de nota 10, si 2041 de voturi de nota 1!
Florin Anghel pe 03 Martie 2007 17:39
Am auzit destul de tarziu de filmul asta.De ce oare? Mi-am dat seama abia dupa ce l-am vazut.Cinematografele de la noi l-au boicotat: e clar, ordin de foarte sus. Din pacate am schimbat cizma ruseasca pe bocancul american!
Cautati-l cu DC-ul! MERITA!

2 0
tollie pe 23 Iulie 2006 22:44
chiar este unul din cele mai bune filme ale anului!dupa ce l-am vazut mi-am schimbat total opiniile cu privire la situatia din Irak!acum sigur o sa urmeze o varianta a americanilor!!!
2 0
Flavius pe 18 Iunie 2006 10:40
L-am vazut de doua ori.E un film care pe langa realitatea violenta din Irak este plin de simboluri asupra carora e bine sa meditezi...Unul dintre putinele filme care merita sa fie vazut a doua oara!
2 0
Troik pe 12 Iunie 2006 18:28
Cred ca este unul din cele mai bune filme ale anului 2006. Preia intamplari si scene reale din Irak(cine citeste si vede pe internet si altceva decat propaganda americana, STIE) si ne arata cealalta fata a realitatii (nu cea oficiala). E foarte important sa il vada cati mai multi oameni, pentru a schimba parerea unora despre razboi si invazia americana care aduce pacea si democratia!
2 0
Serena Sahinoglu pe 29 Mai 2006 22:36
Sunt generoasa cu stelele pentru ca este realmente un film foarte bun.
Probabil ca nu l-as fi ales dintr-un program de cinema, dar mi-a fost recomandat si nu regret ca am mers. Dimpotriva.
Daca esti pasionat de filme cu subiect politic, care trateaza evenimente contemporane si daca vrei sa vezi si o alta perspectiva decat pe cea americana, merita sa mergi sa-l vezi.
De la nasterea sentimentului de ura pentru americani, care duce la dorinta sinucigasa de a te detona cu bomba pe care o porti, pana la traficul de organe prelevate de la prizonierii arabi de la Abu Ghraib, de la scenele de violenta din acea inchisoare - iar filmul chiar reproduce niste imagini reale, pe care le-am vazut pe itnernet, acele piramide umane cu arabi debracati, ca gest de maxima umilire a lor -, la puternicul sentiment de mandrie al militarilor turci, totul este tratat in acest film.
citeşte

1 0
SIGRID pe 12 Mai 2006 14:56
da l-a vazut. si e un film super tare. nu ma asteptam.
1 0
gigi b.k.-loo pe 30 Aprilie 2006 13:53
a vazut cineva filmul asta??
1 0
andrei pe 10 Decembrie 2007 22:14
e un film antiamerican....dar actiunea principalul defect .e si criticarea crestinismului(chiar daca nu se face direct ).daca as fi turc as iubi filmul asta ..:)) dar nu sunt si nu imi place ! idee de baza a filmului e o idiotenie ...parerea mea...
1 2
lili22 pe 15 Mai 2021 23:42
Un film foarte prost.Nu ma intereseaza cine are dreptate, americanii sau turcii, conteaza realizarea artistica.Cand un film are asemenea probleme de sincronizare si e presarat cu tot felul de dulcegarii e mai bine sa nu il vezi.Billy Zane a fost singurul care a jucat bine.
0 0
cosmin742000 pe 25 Noiembrie 2015 17:50
Toate filmele turcesti vor primi din oficiu nota 1 de la mine
0 1
Devorattor pe 16 aprilie 2018 14:13
Asta propabil pentru ca gandirea ta are nota 1 din oficiu! ;) Daca iti foloseai macar un pic mintea, nu te grabeai sa tragi concluzii fara sa cunosti!
sfichi florin pe 16 Martie 2007 22:44
nu face decat sa schimbe o propaganda cu alta(pro islamic mai mult decat evident)mi-a amintit de propaganda sovitica din timpul razboiului rece:imperialistul american mancator de oameni....au facut americanii multe porcarii in irak da filmul asta le ingroasa asa de tare ca da in penibil.aproape doua ore din timpul meu pierdute degeaba.
0 2

Spune-ţi părerea despre Kurtlar vadisi Irak

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Kurtlar vadisi Irak
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells