Knallhart

(2006)

Pur si dur

Poster Knallhart Poster Knallhart

Sinopsis Knallhart

In ziua in care Michael implineste 15 ani e nevoit sa se mute din cartierul bogat Berlin-Zehlendorf impreuna cu mama sa. Cei doi ajung sa locuiasca in cartierul rau famat Neukolln, unde Erol si gasca sa brutala fac legea.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 7.0
David Kross David Kross Michael Polischka Christian Ulmen Christian Ulmen Mann von hinten Georg Friedrich Georg Friedrich
Amy Mußul Amy Mußul Lisa Franziska Jünger Franziska Jünger Simone Alexander Yassin Alexander Yassin Indischer Nachbar
Jenny Elvers Jenny Elvers Miriam Polischka Jan Henrik Stahlberg Jan Henrik Stahlberg Dr. Peters Niklas Kohrt Niklas Kohrt Typ auf Fussballplatz
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Țara

Germania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
margott pe 28 Februarie 2013 16:32
Spoilere ! Dupa ce am vazut atatea filme de gen, in care copiii proveniti din familii dezorganizate o iau pe calea gresita, trebuie sa spun ca nu prea m-a incantat Knallhart. Primul film care imi vine in minte acum e Fish Tank (ce vreti, sunt fana Andrea Arnold), cu deosebirea ca Miriam, spre deosebire de Joanne, are instinct matern si incearca sa-si ajute copilul. Ca esueaza totusi, iar Michael ajunge in final in situatia de a comite o crima (mai putin conteaza ca fapta are loc in urma constrangerii externe, desi trebuie mentionat) nu se poate spune ca este in totalitate vina ei. Oricat ai incerca sa-ti protejezi copilul de rau, nu poti fi permanent langa el si nici nu-i poti controla gandurile.
0 0
Isabella.Oana pe 16 Ianuarie 2012 18:42
Acest film m-a impresionat la maxim, ca toate filmele lui Detlev Buck de altfel. Imi amintesc ca in liceu, dupa ce vazusem filmul, timp de 2-3 saptamani inca traiam cu senzatia lasata de acesta.. m-a bagat intr-un fel de "a fi" aparte. Superb!
0 0

Spune-ţi părerea despre Knallhart

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells