Kim Suro, The Iron King

(2010) - Serial TV

Legendele palatului: Kim Suro, regele de fier

Poster Kim Suro, The Iron King Postere Kim Suro, The Iron King

Sinopsis Kim Suro, The Iron King

Mai mult

Viața tumultoasă a regelui Kim Suro, întemeietorul puternicului regat dispărut Gaya, a fost multă vreme învăluită în mister. Recente descoperiri legate de mitul unui regat devenit puternic, datorită înțeleptului și curajosului său rege Kim Suro, au făcut posibile evocarea în detaliu a unor vremuri îndepărtate de zilele noastre, dar impresionante și azi. Kim Suro a fost cel care a construit o puternică flotă și a trimis în Asia și Orientul Mijlociu obiectele făurite de supușii…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
yogianny pe 25 Decembrie 2012 19:50
Extraordinar serialul.Avand personaje memorabile,o poveste foarte buna cu diferite intorsaturi de situatie,o coloana sonora solida,actiune,drama si putina istorie il recomand cu caldura tuturor fanilor de seriale.
1 0
denisa_liza pe 03 Martie 2014 20:22
Acest serial este centrat pe viaţa lui Kim Soo Ro, legendarul fondator al Geumgwan Gaya, care conducea Confederaţia Gaya, ce a dominat comerţul pe mare şi producţia de fier, în timpul perioadei celor Trei regate.
Temperamentul aprig al lui Kim Soo Ro, carisma şi inteligenţa sunt singura apărare în lupta politică prelungită, cu concurenţa pentru tron, începând cu fratele său vitreg şi rival pe tot parcursul vieţii, Ijinashi, fostul său prieten Suk Tal Hae, şi ambiţiile periculosului Shin Kwi Gan.

0 0

Spune-ţi părerea despre Kim Suro, The Iron King

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi istorice
jinglebells