Killjoys

(2015) - Serial TV

Killjoys

Poster Killjoys Postere Killjoys

Sinopsis Killjoys

În Quad, un sistem planetar la un pas de un război sângeros de clasă interplanetara, un trio de vânători de recompense încearcă să rămână imparțiali in timp ce executa mandate cu aplicarea pedepsei capitale.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Adellayda
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.2
Rob Stewart Rob Stewart  Khlyen (6 episodes, 2015) Stephanie Leonidas Stephanie Leonidas Clara - Alice / Clara Luke Macfarlane Luke Macfarlane  D'Avin (5 episodes, 2015)
Hannah John-Kamen Hannah John-Kamen Dutch / Aneela Kin Rit / Aneela Aaron Ashmore Aaron Ashmore  John (5 episodes, 2015) Mayko Nguyen Mayko Nguyen Delle Seyah Kendry
Atticus Mitchell Atticus Mitchell Pippin Foster Tori Anderson Tori Anderson Sabine Sarah Power Sarah Power  Pawter (4 episodes, 2015)
Vezi toata distributia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
daniel_timariu pe 30 Ianuarie 2016 15:49
Un serial, aproape, clasic SF de aventuri
Un serial de aventuri Space-Opera, din subgenul soft science-fiction. Aflat la al doilea sezon, serialul promite aventuri interesante și captivante.

Într-o societate umană din viitor, răspândită pe o mulțime de planete, un trio de vânători de recompense plătiți își urmărește propriile interese materiale și de supraviețuire sub deviza „The Warrant is all”. Echipa este condusă de Dutch (Hannah John-Kamen), o luptătoare enigmatică, un agent sub acoperire pentru o organizație fantomă, unul din cei mai buni asasini din R.A.C (Recovery and Apprehension Coalition); John Jaqobis (Aaron Ashmore, cunoscut din Warehouse 13 sau Smallville), un hoț mărunt până a fost prins de Dutch și cooptat în echipa ei și D'Avin Jaqobis (Luke Macfarlane), fratele lui John, un rebel plin de surprize.

În serial se regăsesc teme clasice ale sf-ului: lupta… citeşte

1 0
Raluca87 pe 24 Noiembrie 2018 20:53
Killjoys este un serial SF chiar bun, mi-a placut de la primul episod. Imi pare ca nu l-am vazut mai devreme, il tot vedeam la sugestii pe imdb si abia anul acesta m-am apucat sa-l urmaresc. Imi plac mult personajele cei trei Dutch, D'Avin si Johnny, dar nu numai. Serialul are de toate: actiune, aventura, drama, romantism, comedie. Nu ai cum sa te plictisesti urmarindu-l. In seara asta ma apuc de sezonul 4 aparut anul acesta. Sezonul 5 apare la anul in vara. Recomand
0 0

Spune-ţi părerea despre Killjoys

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells