Killing Streets

(1991)

Legea strazii

Poster Killing Streets Poster Killing Streets

Sinopsis Killing Streets

Un tanar puscas marin este rapit de teroristi in Liban. Fratele sau geaman, un antrenor de baschet de liceu (Michael Pare), pleaca in Orientul Mijlociu pentru a pune in aplicare propria operatiune de salvare, dupa ce guvernul refuza sa-i ofere orice informatie cu privire la situatia fratelui sau...
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.6

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 04 August 2012 06:51
Este un film potrivit si pt lista : Masini , Biciclete motociclete dezavantaje = ambuscade pe drumuri din Liban !? , Orientul Mijlociu . Killing Streets inseamna strazi ucigase .
O poveste din Liban spune : Un rus sa dus la Dumnezeu si la intrebat : Doamne cand va fi liber poporul meu ? Dumnezeu ia zis : " Dupa 20 de ani de la moartea ta . Si rusul a plans . Apoi un african sa dus la Dumnezeu si la intrebat : Doamne cand va scapa poporul meu de foamete . Dumnezeu ia raspuns : Dupa 50 de ani de la moartea ta . Si africanul a plans . In sfarsit un libanez sa dus la Dumnezeu si la intrebat : Doamne cand vor inceta luptele din tzara mea ? Si Dumnezeu a plans . Nu a putut sa ii raspunda .

Este un film potrivit si pt lista : Case , apartamente - Probleme , solutii = un tanar este rapit intrun lift injectanduise sedative

Pt un arab din filmu asta : ''… citeşte

1 0
CANTALUP pe 4 august 2012 21:39
De obicei astfel de filme sunt intelese si apreciate mai mult de catre cei care au trait ceva asemanator . Din pacate cei care nu se numara printre aceia care au patit asa ceva , sau nu cunosc macar pe cineva care a patit asa ceva , deobicei nu vor sa asculte de sfaturile nimanui , si ajung sa invate pe propria socoteale ! Se numeste taxa pe prostie . Cine nu primeste sfat , nu merita sa fie ajutat ! Intotdeauna a fost mai ieftin sa previ decat repari .
pisicuta1 pe 31 Martie 2012 23:01
da
un film care lasa de dorit!......................................
0 1

Spune-ţi părerea despre Killing Streets

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi actiune
Liste cu Killing Streets
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells