Je crois que je l'aime

(2007)

Cred că o iubesc

Poster Je crois que je l'aime Poster Je crois que je l'aime

Sinopsis Je crois que je l'aime

Lucas, un patron bogat de 43 de ani, celibatar, tocmai iese dintr-o deziluzie amoroasa. O intalneste atunci pe Elsa, o ceramista faimoasa, de 38 de ani, careia ii comanda o fresca pentru a decora holul intreprinderii. Atras de femeie, dar nu foarte abil in ale dragostei, Lucas va incerca sa o seduca...
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0

Caseta tehnică

Produs de

Vendredi Film

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Arsenal Filmverleih

Țara

Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
klute pe 12 August 2012 16:48
Comedie destul de reușită, care dozează inteligent umorul de situație, umorul dialogurilor și pe cel ce ține de jocul actorilor (mimică, gestică etc). Atenție mare: nu e pentru degustătorii de vomismente, purgații, eructații ș.a.m.d. Problema ține însă de latura romantică, cam... geometrică pentru ceea ce ar fi trebuit să fie, dar vorbim de filmul francez, pe care, se știe, nu căldura îl dă afară din casă. Chiar și așa, romantismul și emoția recuperează ceva spre final, astfel că pînă la urmă filmul se rotunjește cît de cît. Toți actorii mi s-au părut excelenți.
1 0
sophia_s pe 11 Februarie 2015 16:04
Je crois que je l'aime
voiam sa vad oricum filmul, e difuzat la tv si e f. confortabil sa-l vad acasa band un ceai iar Klute mi-a accentuat convingerea de a-l vedea si a-i da o nota dupa...Cred sincer ca va fi o nota buna :)
0 0

Spune-ţi părerea despre Je crois que je l'aime

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells