Jasper Jones

(2017)

Jasper Jones

Poster Jasper Jones Poster Jasper Jones

Sinopsis Jasper Jones

Mai mult

Un film captivant și emoționant despre Charlie Bucktin, un băiat de 14 ani. În noaptea în care renegatul Jasper Jones îi arată cadavrul tinerei Laura Wisheart, viața lui Charlie se schimbă pentru totdeauna. Considerând că Jasper este nevinovat, Charlie încearcă să-l găsească pe adevăratul criminal. De-a lungul unei veri caniculare din 1969, Charlie îi învinge pe rasiștii locali, se confruntă cu despărțirea părinților săi și se îndrăgostește nebunește în timp ce descoperă…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5
Levi Miller Levi Miller Charlie Bucktin Toni Collette Toni Collette Ruth Bucktin Hugo Weaving Hugo Weaving Mad Jack Lionel
Angourie Rice Angourie Rice Eliza Wishart Matt Nable Matt Nable Sarge Myles Pollard Myles Pollard Pete Wishart
Susan Prior Susan Prior Gwyn Wishart Dan Wyllie Dan Wyllie Wes Bucktin Ferdinand Hoang Ferdinand Hoang An Lu
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Porchlight Films

Distribuitorul international

Film Movement

Țara

Australia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
andystarx pe 08 Septembrie 2018 23:35
Nota 4/10
UN film foarte foarte plictisitor,incepea promitator,inspirat oarecum din alte filme,gen :Clientul,dar departe de acela,un film sec la care cu greu rezisti pana la final!
1 0
vladalmond pe 08 Octombrie 2017 21:47
Entertaining, dar lipsit de profunzime
A fost un film cu câteva personaje interesante, atmosferă ok (datorată în mare parte și unei coloane sonore reușite) și un pacing bun, dar i-a lipsit o poveste mai inspirată. Nu este plictisitor , dar nu este nici ceva nemaivăzut. Mi-a dat senzația de poveste făcută după rețetă. Dacă avea un final mai puțin previzibil sau măcar s-ar fi concentrat mai mult pe anumite aspecte importante ale filmului (abuzul, rasismul), i-aș fi acordat o notă mai mare.

E un film ok în mare parte, dar ar fi avut nevoie de un scenariu un pic mai bine pus la punct. Având însă în vedere că e bazat pe un roman, probabil s-a încercat respectarea acestuia.

1 0
florin2014 pe 14 Ianuarie 2018 16:57
Merita
Eu nu-mi dau cu parerea decat la filme mai putin vizionate si care chiar imi plac. Acesta mi-a placut, este chiar surprinzator, cu multe elemente din viata (impacare, criza maturului, inselatorie, si altele pe care le veti descoperii) , concentrate ce-i drept pe un timp cam scurt. Una peste alta merita vazut.
0 0

Spune-ţi părerea despre Jasper Jones

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells