Jamesy Boy

(2014)

Jamesy Boy

Poster Jamesy Boy Postere Jamesy Boy

Sinopsis Jamesy Boy

Jamesy Boy

Acest film bazat pe fapte reale prezinta povestea lui James Burns si incepe cu perioada cand acesta, membru al unei bandei, este condamnat si se afla in inchisoare pentru vânzarea de arme, posesie de droguri și posesie ilegală a unor arme de foc. Filmul ne trimite si in perioada cand acesta era doar un copil problema pe care mama lui nu reusea sa-l inscrie la o scoala, cat si in momentul in care viata lui ia o intorsatura nebanuita dupa ce un criminal condamnat devine mentorul sau.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: LucianPrime
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
tottystar pe 21 Martie 2014 18:56
un film care merita vazut .................................
2 1
CatalinPHD pe 28 Martie 2014 18:47
Poate că este biografic dar actorii aleși pentru aceste roluri....este imposibil de apreciat așa ceva...Timp pierdut!
2 3
zdraveius pe 31 Decembrie 2015 22:52
Mereu vor exista oameni care vor vrea sa aiba bani multi intr-un timp foarte scurt. Care vor fi dispusi sa-si riste libertatea si statutul social ca sa obtina asta.
Pe unii ii numim oameni de afaceri.
Si oamenii astia se cred smecheri. Smecheri ca dau cu pumnul, ca au arme, ca fumeaza, beau peste masura, se drogheaza sau dau muzica la maximum din masina. Pe unii "smecheri" ii vedem cu cheile de la masina la vedere, plimbandu-se pe culoarele de la mall. Pe altii ii vedem cum isi rup masina cand pleaca de pe loc.
Unii se cred smecheri ca sunt dealeri de droguri. Altii se vad smecheri ca vand sau consuma. Altii sunt smecheri ca poarta sapca cu cozorocul la spate, blugi cu talia la genunchi. Altii sunt fotbalisti. Si marea lor majoritate sunt smecheri pana cand deschid gura. Sau pana ajung la puscarie.
Apoi intervine alta faza a smecheriei. Se cred speciali si vor… citeşte

1 0
Iulix_73 pe 23 Septembrie 2014 00:49
Un film ce merita atentia noastra
" Ce-am facut sunt ceea ce sunt , dar cel ce sunt e ceea ce fac acum " . Regrete , vise pierdute , promisiuni incalcate , dezamagiri , tradari , durere ,patimi si ... speranta .
1 1
Beastmaster pe 09 Martie 2014 18:57
Jamesulica
sau despre cum poti razbi in viata : pe calea usoara si rapida care te va duce in puscarie mai devreme sau mai tirziu, sau pe calea dreapta dar lunga si grea. In prima varianta e simplu : te prezinti la dealerul de droguri principal din cartier si devii curva lui. In acelasi timp trebuie sa fii un om dintr-o bucata. Fie si de sclav. Eventual sa-ti dai viata pentru boss-ul tau care nu da doua parale pe tine. Esti cu parasuta cartierului dar ai masina tunata. Pe a doua cale insa poti ajunge soferul masinii de gunoi, dar ramii cu fruntea sus si cu fata cea dulce. Tu pe care cale mergi ?
1 2
pipera_ionutz pe 26 Iunie 2014 03:10
Un film care te aduce cu picioarele pe pamant :) Am ramas impresionat la acest film mi-am adus aminte ca in viata poti fi fericit pentru putin timp in mod rapid dar frant, tot pentru mult timp :) si in mod rapid .Filmu acesta merita vizionat !
0 0

Spune-ţi părerea despre Jamesy Boy

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Jamesy Boy
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells